|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Ale co mnie obchodzi kto ją budował i gdzie była w poprzednim poście jasno napisałem czego jest SYMBOLEM i nic tego nie zmieni.
Tak samo jest z salutem rzymskim, co z tego, że kiedyś oznaczał pozdrowienie "Ave", jak teraz jest utożsamiany z symbolem faszystowskim za wykonanie którego w niektórych krajach grozi kara. Z mojej strony kończę dyskusję bo nie mam ochoty z Tobą dalej rozmawiać jak nie rozumiesz tak oczywistej sprawy ... Specjalnie pogrubiłem tekst bo może w końcu zrozumiesz ... Najlepiej przeczytaj kilka razy, uważnie ! ![]()
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 13.11.2013 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
to Ty nie rozumiesz. ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że tęcza jest symbolem lgbt. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu. A czy ktoś w niej widzi ruch lgbt, pedała czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
.ten kto ją stawiał nie brał pod uwagę, że swastyka jest symbolem faszyzmu [/B]. cała tą otoczkę dookoła wymyślono PO zbudowaniu jej na placu.[B] A czy ktoś w niej widzi faszyzm, faszystę czy urozmaicenie przestrzeni publicznej to już jego własna, nieprzymuszona wola i wolność. INTERPRETACJA należy do każdego jak sobie chce. ale wsadzanie komuś na siłe jednej wersji jest debilizmem, przejaskrawieniem i niesprawiedliwością. No to jak stawiamy dla próby ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Kto wie, może i by się udało obronić "instalację artystyczną" ze swastyką ![]() ![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|

|
||||||