|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła przełamie wyjazdową niemoc w Zabrzu? | |||
| TAK! |
|
29 | 42,65% |
| NIE! |
|
39 | 57,35% |
| Głosujących: 68. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Straszne płaczki w ogóle na tym forum. Nie da się tego czytać w komentarzach po meczu. Dziwne, że jak sędzia się myli na naszą korzyść, a jak się myli w drugą stronę to jest ok. Żałosne trochę. To jeszcze Wam przypomną, że były karne dla Pogoni i Widzewa w meczach z nami więc pewnie kiedyś ktoś podyktuje karnego z dupy przeciwko nam - lepiej się przygotujcie psychicznie to będzie mniej boleć. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Wczoraj do momentu bramki ze spalonego mieliśmy mecz pod kontrolą.Wisła grała mądrze, dobrze się broniła i świetnie wyprowadzała kontry. Wszystko poszło się kochać od tego momentu, Górnik nabrał wiatru w żagle i komentatorzy mogli się podniecać jak wspaniale grają. Nie wiem czy do Ciebie dotarło jak ważny to był mecz dla układu tabeli. Jak Pogoń wygra to wypadamy poza podium, a na to nie zasłużyliśmy. Z górnikiem mamy gorszy bilans i pewnie już go nie wyprzedzimy. Dosyć, że trzeba połowie śląska dopłacać do emerytur górniczych, barbórek, trzynastek i innych przywilejów, to jeszcze kradną na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Te buce wiedzą ze jednych można kręcić do woli i być chwalonym, a innym trzeba pomagać. Sędzia może spieprzyc całą grę bez rzucania się w oczy, jak do tego jeszcze dziennikarzyny go bronią to już nie ma żadnych oporów. Tak wygląda gra w lidze. Pilki w tym zero tylko układy, a jak potem przyjdzie zagrać zwyczajny mecz z normalnym sędzią to widać na przykładzie "wielkiej Legii" jaki jest efekt. Wstyd i kompromitacja, bo jak ktoś nie pomoże to nawet jednej bramki w czterech meczach strzelic nie potrafią. A wystarczyło by puścić spalonego i tłumaczyć się pomyłką. Więc kolego przyzwyczajony do kręcenia, pojmij że nie wszyscy skłonni są udawać, że wszystko jet ok bo z Pogonią mógł być karny, a nie było. Z Pogonią miał być remis, to był o ile pamiętam kopali po kościach, a gwizdek milczał więc wyszło na zero. Bliski jestem decyzji o odpuszczeniu sobie chodzenia na mecze i nabijania kabzy oszustom. Za młodu to się bagatelizowało, ale mam dość płacenia za to ze ktoś robi mnie w ch..... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|