The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2013, 22:42
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
[...] Witam nadwornego Judeochrześcijanina byłem ciekaw kiedy się pojawisz. Człowiek pisze do mnie to mu odpisuje nic nie poradzę, że mało związane z tematem [...]
"Nadwornego Judeochrześcijanina"... potwierdzasz, że nazbyt lotny nie Jesteś, w każdym razie z pewnością nie na tyle, aby Cię określić Josephem Gobbelsem (ten przynajmniej jakąś wiedzę o Żydach i judaizmie miał) Nowej Prawicy. Najwidoczniej jaka partia tacy sympatycy.

kamikaze napisał(a):Wyświetl post
[...] Wracając do tematu bo nikt nie odpowiedział chociaż poważnie pytałem, po co ktoś robiłby ten rzekomy zamach.
A w temacie jest ten zamach, że tak się dopytujesz Pytanie zresztą które co rusz jakiś nowy uczestnik tego tematu wrzuca nie zadając sobie trudu przeczytania kilku stron wstecz gdzie już padały odpowiedzi. Doprawdy nużące jest to czasami odpowiadać na monotematyczne pytania Osób leniwych. Ludzi tutaj piszących i angażujących się w tą sprawę interesuje przede wszystkim wyjaśnienie jak doszło do tej tragedii. Sądzę, że nikt z góry zamachu nie zakłada.

P.S. Chciałbym Ci jedynie zwrócić uwagę, że rozmowy nie związane z wątkiem zawsze możesz toczyć ze swoim adwersarzem za pośrednictwem funkcji prywatnych wiadomości.
Bez odbioru.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów