|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę... | |||
| Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu |
|
4 | 4,17% |
| Remis będzie sukcesem, ciężki teren. |
|
18 | 18,75% |
| Zwycięstwo Wisły! |
|
74 | 77,08% |
| Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Pokaż mi jaka moja wypowiedź upoważnia Cię do wypowiadania takich głupot. Konkretny cytat proszę. Masz mniej lat niż ja kibicuję Wiśle. Na forum jesteś od dwóch miesięcy. Lepiej idź odrób lekcje A potem może napisz, w którym miejscu, źle oceniłem dzisiejszą postawę Brozka. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Paweł zmarnował świetne sytuacje, ale do jego gry przyczepić się nie mogę - dużo bardziej na krytykę zasłużył dzisiaj Miśkiewicz, Guerrier, Nalepa i przede wszystkim Garguła (od kilku meczów odpierdala po prostu żenadę).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Nie chodzi nawet mi o konkretne cytaty, irytuje mnie to w jaki sposób w większości twoich postów próbujesz krytykować a to Brożka a to Smude, kogokolwiek. Przed sezonem Wisła była skazywana na pożarcie, wróżono jej spadek a jednak gra drgnęła a Smuda zrobił coś z niczego. Z tego należy się cieszyć a nie szukać wszędzie negatywów. Może niepotrzebnie tak na ciebie wyskoczyłem ale aż żal czytać to co niektórzy tutaj piszą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|