|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę... | |||
| Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu |
|
4 | 4,17% |
| Remis będzie sukcesem, ciężki teren. |
|
18 | 18,75% |
| Zwycięstwo Wisły! |
|
74 | 77,08% |
| Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jedziemy z frajerami, cieńcy są.
Grajmy piłą i będzie git. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wszystko zależy w naszej lidze od dyspozycji dnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z Wisłą zaliczą drugie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie kracz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jesli Wisła dzis wygra a do tego jeszcze Legia straci punkty zagramy o lidera za tydzień z Warszawiakami. jakby tak faktycznie było można sie spowdziewac rekordu na trybunach!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ech, do przerwy powinniśmy prowadzić 3-0, a tak dalej nerwówka, bo trudno dzisiaj wskazać Wiślaka, który prezentowałby się solidnie...
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Do przerwy wynik dobry. Powinno być jednak zdecydowanie wyżej. Brożek coś dzisiaj bez dobrze nastawionego celownika. Przy takiej grze wygramy. Strzelmy 2go gola aby było spokojniej.
btw na 99% dla mnie gol ze spalonego Głowy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek jest super.
Dwie setki, zero bramek*. Totolotek się zaciął. Nie żeby mnie to cieszyło... --------------- * zaraz ktoś napisze, że ważne, że do tych setek dochodzi.... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak, ja napisze!
o takim Genkovie bysmy pisali, ze znow nikt mu dobrze nie zagrywa...Brozek to nie Lewandowski z Borussi, aby wszystko strzelal... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ważne, że do tych setek dochodzi.
A tak serio, Brożek zawsze miał taką skuteczność, raz mu wejdzie raz nie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak Cie to nie cieszy to czemu piszesz to w stylu jakby Cie to cieszyło ?
p.s. Brożek w jednym meczu zgrał więcej piłek z góry niż Genkow przez cały sezon. Jedyne w czym Cwetan go bije to w wywracaniu się po dostaniu piłki. Paweł tak nie potrafi.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zamilcz prowokatorze z kauflandu.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To zależy który Genkow , ten któremu się chciało grać wiosną 2011 strzelał na zawołanie, a teraz nadal strzela tyle że u siebie ..w Bułgarii.
Brożek ..też gra tylko dobrze u siebie, czyli w Polsce, najlepiej w Krakowie..taki to towar eksportowy, ale ..jest nasz, na naszą buraczaną ligę jest gwiazdą i niech tak zostanie. PS. jeszcze ze 2 lata i będzie wraz z Głowackim kolejną ikoną naszej drużyny, więc warto to docenić że mamy takich piłkarzy, lepsze to niż Jop w obronie czy Sikorski w ataku.
Ostatnio edytowane przez milosz : 28.09.2013 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kto to komentuje
Jagoda .... mnie zaraz strzeli....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 28.09.2013 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Komentuje Jagoda!!! Legionista i czlowiek popierfolony na punkcie Wisły!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramka Nalepy i Miskiewicza...
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
A wracając do meczu, to grają mega piach. Ale to już standard drużyn prowadzonych przez Smudę. Jadą przez jakiś czas na hiperaktywności i hiperzaangażowaniu, a potem siadamy... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny straszny mecz wyjazdowy...
I kolejna straszna druga polowa... Stracone punkty z bardzo slabym zespolem jakim jest Ruch... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz Wisły fatalny; nie wiem czy nie najsłabszy w sezonie. Ale na Ruch starczyło (o tyle, że punkt na wyjeździe).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak na druzyne ktora miala spasc to i tak źle nie jest,wiec o .... wam chodzi ?
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak jak się można było spodziewać bardzo trudny mecz w Chorzowie, remis to dobry wynik
11 mecz o punkty z rzędu bez porażki! (z Pucharem) Oby tylko Paweł był zdrowy, teraz mecz sezonu nr 2 PS: W zeszłym sezonie takie spotkania przegrywaliśmy, teraz mamy punkty, jest dobrze i gramy o grupę mistrzowską ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem zmiany Brożka, dwie okazje zmarnował, ale wtedy Wisła jeszcze coś grała a po wejściu Małeckiego wróciły koszmary z poprzedniego sezonu ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
I gra. Dziękuje ![]() PS: Oby nic powaznego z Brozkiem i Stjepanovicem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gracz meczu
"Zrobił" bramke dla Ruchu i karnego (ślepy sędzia nie odgwizdał) w 89 minucie. Do tego cała gama świetnych, celnych podań do piłkarzy "niebieskich". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nalepa to sabotażysta nie wiem dlaczego Smuda na niego stawia... jest Stolarski przecież aż zęby bolały jak się Wisłę oglądało gdyby Brozio coś ustrzelił no nic legia nam odskoczy Górnik pewnie przegoni ale oby tak dalej wierzę w tą Wisłę!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wynik lepszy niż gra. Znowu.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz pokazał jedno, pomimo kilku niezłych występów jednak Miśkiewicz nie jest bramkarzem tej klasy, któa gwarantuje spokój z tyłu. Wybicia piłek po stałych fragmentach katastrofalne, wogóle przyklejony do linii i nie piszę tego przez pryzmat tego meczu ale i zeszłorocznych.
Przydałoby się w zimie pomyśleć o lepszym bramkarzu. Brożek jak to zwykle było czy w piłce klubowej czy reprezentacji by strzelić gola potrzebuje kilka sytuacji 100%. Dziś strasznie spartolił. Za to podobała mi się gra zarówno Sarkiego jak i Guerriera, zwłaszcza ten drugi w pomocy może być bardzo przydatnym zawodnikiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po ostatnich wynikach mam lekki niedosyt, ale biorąc pod uwagę naszą kadrę to z 1pkt. jestem zadowolony. Najważniejsze to znaleźć się w pierwszej ósemce. Popatrzcie jak wąską mamy kadrę: nie ma Jovanovicia - jakbyśmy grali bez dobrego OŚ, schodzi Stjepa - gramy bez DP, schodzi Brożek - gramy bez Napastnika, w środku również brakło Chrapka. Po takich przetasowaniach trzeba być zadowolonym z wyniku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz się tak odezwiesz, albo nie odwołasz, a wylatujesz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|