|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||
|
Dzisiejsza wypowiedź Kłopotka z PSL-u, jak widać nawet w koalicji rządzącej niektórych irytuje już manipulowanie Smoleńskiem:
Cytat:
Polecam także do przeczytania jak dezawuowało się naukowców ws Katynia w latach 50-tych. śmiących twierdzić że zbrodni tej dokonali Niemcy. Przy okazji taki fragmencik - czy tylko mi to coś przypomina? http://bezdekretu.blogspot.com/2013/...y-kamstwa.html Cytat:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najnowszy wiersz w tematyce smoleńskiej....
W Smoleńsku pan był? - Nie, nie byłem A kto z komisji był? - nie pamiętam, notatki gdzieś zgubiłem. Ktoś był przy sekcjach zwłok? - Nie, lekarze nie zdążyli Czy badaliście wrak? - Nie, Rosjanie nas nie dopuścili A brzozę badaliście? - Nie, myśmy ją tylko zmierzyli. Z jaką dokładnością? - O dwa metry żeśmy się pomylili Badaliście czarne skrzynki? - Tylko kopie, oryginałów Rosjanie nam nie dali. A kto skopiował? - Rosjanie skopiowali. Badaliście wieżę? - Nie badaliśmy, Rosjanie się nie zgodzili A taśm z wieży słuchaliście? - Nie, nawet żeśmy o to nie prosili A głosu generała, kto robił odsłuchy? - Był taki jeden ekspert, niestety ciut głuchy A wracając do brzozy: czym mierzyliście? - Na oko! Miejsce złamania oglądaliście? - Nie, bo było za wysoko Był trotyl na fotelach? - Nie było, na nasz węch Ale detektor wykazał... - Detektor to rzęch! A ekspertyza, czy była jakaś, że brzoza ucięła skrzydło? - Pytania są tendencyjne, odpowiadać mi zbrzydło... To skąd właściwie wiecie, co się w Smoleńsku stało? - To oczywiste przecie, walnęło i się urwało... http://januszwojciechowski.salon24.p...swieconej-wody ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hehehe
Ale przewodniczący Lasek ma uznanych w świecie ekspertów, na dorobek których nikt nie ma odwagi się powołać. To najpewniej z czystej nieśmiałości ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wiersz wiernie oddający prowadzone "śledztwo". Post DonaltSSk kompletnie miażdży tych amatorów z komisji Laska i jego wyznawców. Jak się czyta ich "dokonania" to bez przerwy jest tylko ZERO
. Szkoda, że w reżimówkach nikt nie przedstawi jacy "fachowcy" reprezentują Tuska robiąc z siebie i POpieraczy, zwykłych błaznów za ciężkie pieniądze z naszych podatków.Przecież to jest jasne, że do żadnej konfrontacji nie dojdzie, bo taki Binienda nie miałby z kim prowadzić dyskusji, ci amatorzy o tym wiedzą i ich mocodawcy też. Oni chyba nie wiedzą więcej na ten temat niż np. AS82 ![]() A tu z ostatnij chwili, dla przeciwwagi obiekt nagonki reżimowych mediów, prof. Jan Obrębski uchonorowany za osiągnięcia: http://wpolityce.pl/wydarzenia/63120...e-dla-naukowca Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.09.2013 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hihihi
Cudak bredzi o kabarecie a świat nauki : Prof. Jan Obrębski z parlamentarnego zespołu do spraw zbadania tragedii smoleńskiej Antoniego Macierewicza został dziś honorowym członkiem Międzynarodowej Organizacji Struktur Przestrzennych i Konstrukcji Powłokowych - IESS. To międzynarodowe stowarzyszenie od pięćdziesięciu lat skupia specjalistów różnych dziedzin zajmujących się lekkimi konstrukcjami. Konferencję rozpoczęła uroczystość, na której prof. Jan Obrębski otrzymał tytuł honorowego członka stowarzyszenia oraz wygłosił wystąpienie podsumowujące swój dorobek naukowy. Jedynym Polakiem odznaczonym przez stowarzyszenie jest, poza prof. Obrębskim konstruktor największego teleskopu – Stefan Medwadowski. Jest to rzadkie odznaczenie przyznawane raz do roku specjalistom z całego świata przez kapitułę stowarzyszenia. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próba szmacenia przez Tuska i jego bandę tak wybitnych naukowców to pogwałcenieWielkiej Karty Uniwersytetó Europejskich:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
U Lisa teraz manipulują w najlepsze - propaganda jak za PRL-u
Dowiadujemy się na przykład, że młodzi wykształceni w zamach nie wierzą a debile bez szkoły jak najbardziej.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 23.09.2013 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo młodzi wykształceni są tak mądrzy, że mogliby naukowców o międzynarodowej sławie w Kozi Róg zapędzić
![]() Rozumiem, że rzecz dotyczy tych z dużych miast ? ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.09.2013 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy prawo przeciw znaczenia zastosować i gra. Ale faktycznie przechodzi pojęcie
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mi się za to podobało ,jak Antek na spotkaniu z plebsem (przeciwieństwo młodych i wykształconych) mówił ,że Smoleńsk to było wypowiedzenie Polsce wojny, tak że moherowe baby z wrażenia rozdziawiały gęby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Większego plebsu jak ty to nie uświadczysz, wystarczy, że w tv coś bekną a powtarzasz bez jakiejkolwiek refleksji choćby to były idiotyzmy pokroju wczorajszych.
Lasek stworzył nową dyscyplinę naukową "ekspert od katastrof" tzw. katastrofolog To tak żenujące brednie, że każdy normalny puka się w czoło. A propagandowe media jak lis próbują te bzdury wtłoczyć co głupszym lemingom do czaszek. Znajdź mi naukowca z takim tytułem, poza oczywiście Laskiem i kamratami. Bo oni taki posiadają z nadania cudaka ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Kolejny, co nie ma pojęcia o co chodzi w "prawdziwym" badaniu Katastrofy Smoleńskiej
. Mam nadzieję na szybkie dementii Polskiej Akademii Nauk ws swojego prezesa, prof Kleibera:profKleiber napisał(a):
EDIT. No i wykrakałem, dymisji Kleibera domaga się już sam Stefan Niesiołowski ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 24.09.2013 o godz. 10:08.
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Profesor Kleiber powinien zostać odwołany. Nie dorósł do swojej funkcji - bankowo nie jadł szczawiu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liczę na to, że naukowcy w swojej większości nie dadzą robić z siebie idiotów i skończy się ten chocholi taniec. Studenci AGH powinni dać do zrozumienia swojemu rektorowi że się ośmiesza, a przez co ośmiesza również uczelnię.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie jak w ZSRR, prawdziwych naukowców, których badania nie będą zgadzać się z linią POlityczną towarzysza Tuska zostaną usunięci z uczelni a karierowicze zajmą ich miejsca i zajmą się wydawaniem oświadczeń
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A Jarek i Antek ,wciskając kłamstwo o tym że w Smoleńsku był zamach, wygrają wybory w 40 milionowym kraju. To są dopiero Himalaje absurdu i debilizmu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prof. Binienda mówi że dostał w USA ochrone , no jak sie patrzy co spotkało synów pułkownika Kuklińskiego (jednego przejechał kilka razy samochód a drugi sie utopił) to chyba każdy miałby cykora na jego miejscu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.09.2013 o godz. 08:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I bardzo dobrze przynajmniej "samobójca" go nie odwiedzi. Zresztą wielu naukowców z najróżniejszych dziedzin będzie chciało wesprzeć zespół parlamentarny. Widząc jak kłamliwa propaganda sączy się w mediach.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już były wybory w 2011 roku i wygrali wciskając ten "kit" wg. Ciebie ? Przegrali różnicą 10% więc jakby nie mieli mocnych dowodów to chyba nie ciągnęli by tego tematu przed kolejnymi wyborami (choć w ostatnim tygodniu to prokuratura wojskowa wyciągnęła temat Smoleńska wspólnie z zaprzyjaźnioną Wyborczą, ale lemingi i tak łykną, że PiS znowu gra Smoleńskiem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Właśnie tajemnicą Poliszynela jest ten argument, który wysuwają zwolennicy słonca Peru- albo po prostu antykaczyści. "Tańczą na grobach", "grają Smoleńskiem", mimo, że część społeczeństwa w najlepszym wypadku (na szczęście ludzie coraz częściej zgłębiają temat i zadają pytania) są sceptycznie nastawieni do tej katastrofy. Logicznie rzecz ujmując, Kaczyński nie miałby powodu by grać Smoleńskiem, bo bez tego by miał- podejrzewam- o wiele większą przewagę. Cóż, lemingi nawet nie zadadzą sobie trudu by chociaż trochę pomyśleć. Za nich myśli tvn i wyborcza- widocznie tak jest dla nich bardziej "trendi"
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.09.2013 o godz. 16:45.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Problem jest inny, medialna propaganda która go broniła i miałkość intelektualna zwana inaczej kretynizmem dużej grupy tych którzy propagandzie ulegali. Natomiast tylko całkowity naiwniak mógł sądzić, że Polacy uwierzą, że samolot się rozpadł bo "brzoza urwała skrzydło" to tak jakby uwierzyć że butelka się rozbiła bo uderzył w nią bielinek kapustnik, a dlatego rozsypała się w drobny mak, ze bielinek był głodny i rozjuszony. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
No za sprawą Macierewicza Polacy sie dowiadują np. że Smoleńsk to było wypowiedzenie wojny , że 3 osoby przeżyły ,albo że jeszcze w powietrzu doszło do eksplozji to jest dopiero fantasmagoria . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zwolnij mnie z komentowania tego...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Obrazek akurat dość zabawny. Najzabawniejsze jest jednak to, że podobny można wrzucić o drugiej z komisji, którą również prześwietlono w ostatnich dniach efektem czego wysnuć można wniosek, że jedni są warci drugich. Spadochroniarze krytykują oponentów, a znawcy od wybuchów w stodole odpowiadają im vice versa. Kto na tym korzysta? Państwo na literę R...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No tak, szczególnie eksperci Macierewicza znają się na samolotach, nie mówiąc już o katastrofach
Znają się jedynie na zamachach. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|