The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jak zakończy się sobotni mecz
Zwycięstwem Pogoni 7 6,42%
Remisem 22 20,18%
Zwycięstwem Wisły 80 73,39%
Głosujących: 109. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2013, 22:01
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Oprócz pewnego Jovanovica i dobrze broniącego Miśkiewicza reszta grała tragicznie nie licząc Boguskiego ,który zagrał skandalicznie. Tragedia co on wyprawia na boisku. Unika jak tylko się da kontaktu fizycznego , każde podanie niecelne w dodatku piłka odbija się od niego jak od deski .
Tragedia to jest Twoj wpis. Ja nie widziałem żadnego niecelnego podania Boguskiego, a jak ci brakuje kontaktu fizycznego to sobie popatrz na mma.

Od dawna dostrzegalna jest niechęć do inteligencji w grze prezentowanej przez Rafała. Może to wynika z faktu że ciągnie swój do swego... Ale powtarzanie tych samych bzdur nie mających żadnego pokrycia w rzeczywistości to już przesada.

Ktoś kto nie widział dlaczego gra sie nie kleiła, a bierze sie za ocenianie poszczególnych zawodników zachowuje sie jak eskimos wybrzydzający na tureckim bazarze przy kupnie daktyli, jednym słowem śmiesznie.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie od dziś wiadomo że najwięcej kontaktów z piłką ma w czasie meczu boczny obrońca . Jeśli rozgrywa się tak fatalne zawody jakie rozgrywał Burliga w dniu dzisiejszym , nic z tego dobrego nie mogło wyjść . W dodatku nikt mu nie pomnagał bo Boguski biegał niczym dziecko w piaskownicy za zakopaną psią kupą .
Kolejny ... wirtuoz słowa.

Biegałeś za psimi kupami po piaskownicach? Ciekawa rozrywka...

Przyp... sie do Boguskiego jest ostatnio prawie tak trendy jak być gejem. Żeby jeszcze był jakiś rzeczywisty powód, ale nie, po co to komu ... Nawet jak strzeli bramkę to można powiedzieć "Boguski lewus prawie nie strzelił". A jak tylko zszedł z boiska to w przodzie wielkie nic, mimo że pogoń ledwo sie już ruszała.

Prosiłbym konkretnie wskazać sytuację upoważniającą kogokolwiek do tak żenujących wycieczek pod adresem własnego zawodnika.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 31.08.2013 o godz. 22:26.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.09.2013, 08:22
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Prosiłbym konkretnie wskazać sytuację upoważniającą kogokolwiek do tak żenujących wycieczek pod adresem własnego zawodnika.
Jeśli ktoś ma problem z chodzeniem / bieganiem nie wiem czy powinien jeszcze grać w piłkę jak Pan Rafał Boguski . Sam nastawia się na śmieszność . Do "grania " w naszej drużynie zmusza go tylko ważny kontrakt .

gra Boguskiego wczoraj ( i od dłuższego czasu ) wyglądała mniej więcej tak

podanie do Rafała - > Rafała tam nie ma
Podanie do Rafała -> Rafał traci piłkę
Podanie do Rafała -> Rafał się przewraca (pod naporem sił nadprzyrodzonych ?)
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.09.2013 o godz. 08:25.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.09.2013, 08:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Jeśli ktoś ma problem z chodzeniem / bieganiem nie wiem czy powinien jeszcze grać w piłkę jak Pan Rafał Boguski . Sam nastawia się na śmieszność . Do "grania " w naszej drużynie zmusza go tylko ważny kontrakt .

gra Boguskiego wczoraj ( i od dłuższego czasu ) wyglądała mniej więcej tak
podanie do Rafała - > Rafała tam nie ma
.........
No jeśli koledzy podają do Boguskiego w miejsce gdzie go nie ma ...

Też mi się nie podoba flekowania Boguskiego ...
On nie zapomniał jak się gra w piłkę - tak naprawdę odstawał wczoraj fizycznie .... (więcej niż zwykle) . Tylko że wszyscy wczoraj wyglądali na jakiś "zmulonych" .. Czyżby Smuda przesadził ze śrubą ?
Przyzwyczajony jestem do tego że część kibiców ma jakąś ulgę jak sobie kogoś z naszych zmiesza z błotem (nazwie łamagą, niedojdą, ćwierćpikarzem itd) .....
Niektórym to pomaga ..... Jeszcze jeden plus sportu.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.09.2013, 08:50
Grantar napisał(a):Wyświetl post
No jeśli koledzy podają do Boguskiego w miejsce gdzie go nie ma ...

Też mi się nie podoba flekowania Boguskiego ...
On nie zapomniał jak się gra w piłkę - tak naprawdę odstawał wczoraj fizycznie .... (więcej niż zwykle) . Tylko że wszyscy wczoraj wyglądali na jakiś "zmulonych" .. Czyżby Smuda przesadził ze śrubą ?
Przyzwyczajony jestem do tego że część kibiców ma jakąś ulgę jak sobie kogoś z naszych zmiesza z błotem (nazwie łamagą, niedojdą, ćwierćpikarzem itd) .....
Niektórym to pomaga ..... Jeszcze jeden plus sportu.
podają w miejsce gdzie go nie ma.. ale gdzie powinien być . Nasza prawa pomoc nie istniała w tym meczu do momentu aż Chrapek w 2 połowie tam nie zaczął grać .

Pomyślałem o tym samym . Od początku meczu piłkarze Wisły wyglądali na 'wolniejszych ' , to nie byli Ci sami piłkarze co tydzień temu nie tylko pod względem zaangażowania , ale przede wszystkim aspektów fizycznych . Piłkarsko mieli również mniej pomysłu , ale tutaj najbardziej kulał brak dwóch ogniw - Sarkiego i Ostoji,
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów