The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kitsun
Junior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2013, 12:16
wislacki napisał(a):Wyświetl post
I jak, koledzy zadowoleni? Zrobiłeś na nich wrażenie? Koledze z Azji zdjęcia się udały? Mają Cię teraz pewnie za wielkiego huligana, a o to przecież Ci chodziło...

Co takiemu siedzi w głowie, żeby idąc z kimś na pierwszy mecz przyprowadzać go na młyn? Ja kumplowi, który coś tam jest ogarnięty, ale nie zna śpiewnika, każę iść na narożnik żeby się uczył, a ten zaprasza stado Hiszpanów Szkoda, że nikt Ci dobitniej nie wytłumaczył kto powinien pojawiać się u nas na młynie. Nie ma tu znaczenia na ilu meczach byłeś

E: A już Hiszpanie, szczególnie w kwestii ostatnich wydarzeń, to nieporozumienie o.O
Napstrykał trylion zdjęć. Cały czas robił zdjęcia, tak samo jak mnie ciągle ktoś tam upominał. Ironia jakby ktoś nie zczaił. No i jestem teraz wielkim 'hoolsem' i mam 13 lat więc mi to imponuje.

Widzisz ja ich nie przyprowadziłem bez żadnej wiedzy na sektor, tylko tydzień dzień w dzień uczyłem ich dopingu i cały mecz dopingowali. Dlatego też staliśmy na bocznym sektorze i co zabawne chłopaki dopingowali głośniej niż stojący obok mnie Polacy.

A i dla Twojej informacji nie było z nami żadnego hiszpana, czy hiszpańsko-języcznego (nie wiem może była tam jakaś inna grupa, bo odnosze takie wrażenie) i śmieszy mnie jak na młynie pojawiają się transparenty Kosovo je Srbija, ale jak przyjdzie Serb to powinień wyp***ć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów