The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2013, 21:10
Pierwsza połowa super, całkowita dominacja. Mam nadzieje, ze cofnięcie się w drugiej części wynikało bardziej z taktyki. No i nie możemy tak wypierniczać piłki na pałę jak robilismy to koło 70 minuty. Brakowało tez czasem spokojnego przetrzymania piłki i rozegrania od tyłu, a zamiast tego widzialiśmy angielską na Pawła.
Co do Kucharskiego to ja... Ja po prostu nie mam pytań, co to jest za ekspert. Najpeirw jako agent (a więc osoba najlepiej poinformowana!) deklaruje, ze Lewy na 100% będzie w lecie w Bayernie, teraz kolejne przewidywania. Na co Fornalik czeka? Brać go do sztabu! Taki fachowiec nie może się nam wymknąć, a ponoć już Hiszpanie go kuszą, żeby zastąpił del Bosque.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 25.08.2013, 21:15
piotek napisał(a):Wyświetl post
Pierwsza połowa super, całkowita dominacja. Mam nadzieje, ze cofnięcie się w drugiej części wynikało bardziej z taktyki. No i nie możemy tak wypierniczać piłki na pałę jak robilismy to koło 70 minuty. Brakowało tez czasem spokojnego przetrzymania piłki i rozegrania od tyłu, a zamiast tego widzialiśmy angielską na Pawła.
Co do Kucharskiego to ja... Ja po prostu nie mam pytań, co to jest za ekspert. Najpeirw jako agent (a więc osoba najlepiej poinformowana!) deklaruje, ze Lewy na 100% będzie w lecie w Bayernie, teraz kolejne przewidywania. Na co Fornalik czeka? Brać go do sztabu! Taki fachowiec nie może się nam wymknąć, a ponoć już Hiszpanie go kuszą, żeby zastąpił del Bosque.
To chyba nie ten Kucharski

A Sarki "strus pędziwiatr"
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 25.08.2013, 21:20
Włóżcie głowy pod zimny prysznic. Jest dobrze, bo w końcu zawodnicy walczą i widać jakąś chemię między nimi, co nie oznacza, że za tydzień mogą zagrać marnie, tracąc babola i przegrywając spotaknmie. Dzisiaj tak naprawdę mecz jak i wynik mógł być zupełnie inny gdyby nie Miśkiewicz, trzeba oddać chłopakowie że pomimo sporej krytyki ostatnio (również na tym forum), gość odwalił kawał dobrej roboty dzisiaj i to on dla mnie jest piłkarzem tego meczu.

Martwi ciągle słaba skuteczność, co jak co ale Garguła strzlił jedną setkę na trzy...Z innej strony miło popatrzeć na dojrzałą rozważną grę Brożka z przodu.
Nadal potrzebujemy napastnika, partnera dla Brożka. Kończąc już cały wywód o plusach i minusach, trzeba też oddać e w końcu defensywa wygląda nieźle, dzisiaj w szczególności przyglądałe się Głowackiemu - fajnie jest zerknąc od czasu do czasu na niego gdy nie ma piłki, jak ustawia cała defensywę, jak potrafi trafnie wybrać co zrobić z piłką gdy na plecach czyhają rywalę, oby grał jak najdłużej.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.08.2013, 21:24
I tak jeszcze jeden "+" - mamy tylko 3 stracone gole w ekstraklasie - najmniej w całej lidze. Naszym problemem jest tylko gra z przodu, bo z tyłu to nieźle wygląda. Jeszcze 2-3 piłkarzy do ofensywy i będzie nieźle.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2013, 21:27
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Innego wyniku niz przekonywujace zwycięstwo trzema, czterema bramkami nie przyjmuje jako możliwy.
Jak tam koledzy co mówili, że to ironia czy jaja sobie robię

Trochę wiecej precyzji i piątka by siadła.

Ale bez podniety, w następnym meczu równie dobrze może być przekonywujące 0:0. Tak, że teraz trochę lodu na głowę.

Tak na szybko.
Taktyki wielkiej nie ma za to walka jest i trochę gry też jest.
Głowacki, ostatnio tak dobrze grał momentami z Marcelo i Cleberem. Nie wiem czy nie życiowa forma (jak utrzyma).
Bunoza to gra na jakejś pozycji czy za wolny elektron robi ? Inna sprawa, że dobrze gra, żeby go ktos jeszcze dośrodkowywać nauczył.
Stjepanovic strasznie dużo widzi. Ale siadł w drugiej połowie.
Brożek lepszy niz przed odejściem, ale nie ma z kim pograć.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 25.08.2013, 21:30
a Burliga to jeżdził i jeździł na dupie ,a skad on się wziął w tym polu karnym,to ja naprawde nie wiem ..dobra gra nie spodziewałem się takiej po nim
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 25.08.2013, 21:54
Warto napisać, że to nie był jednorazowy "wybryk" naszych piłkarzy, oni tak fajnie klepią od początku sezonu. Oprócz Wisły, to w ekstraklasie tylko Śląsk i Lechia tak fajnie rozgrywają piłkę i ją szanują, nie pozwalając na szybki jej odbiór przez rywala. Brawo. Z Pogonią myślę, że będzie dobrze.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.08.2013, 22:34
Grali naprawdę dobrze, szczególnie w pierwszej połowie, Głowa z Jovanoviciem wyglądają bardzo solidnie, Bunozę ktoś chyba podmienił, inny zupełnie zawodnik. Dobra gra Chrapka nie jest dla mnie zaskoczeniem, zawsze wiedzialem że ten chłopak z czasem będzie coraz bardziej dawał rady. Garguła też fajnie się odbudował. Bez hurraoptymizmu i lecim na Szczecin

Jeszcze tylko jedna sprawa. Specjalne pozdrowienia (to samo powiedzieliśmy Ci na meczu z kolegami) dla idioty, który przyprowadził swoich kolegów z Erasmusa (stado Hiszpanów z wymalowanymi ryjami i .... Chińczyk) na młyn. Brawo geniuszu, świetny pomysł wybrałeś na błyśnięcie przed swoimi znajomkami, chińczyk powinien sie cieszyć że wraca z całym aparatem bo fotki to na prawo i lewo strzelał.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.08.2013, 22:36
Mozecie studzic głowy ,ale nie odbierzecie mi tego ze w koncu wrocilem po 3 latach z meczu w pełni radosny i szczesliwy.

Taką Wisle chce ogladać i tak ma wlasnie wygladac zapier*alanie po boisku.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2013, 23:15
Mi też nikt radości nie odbierze, choć wiem, że długa droga przed Wisłą. Takiej gry się nie spodziewałam, gdy przed sezonem obserwowałam "transfery" klubu, również te na ławce trenerskiej Tym bardziej mnie cieszy, że ta gra wygląda przyzwoicie. Mankamenty są i to jest jasne. Ale włączcie sobie jakikolwiek mecz z zeszłego sezonu i porównajcie z dzisiejszym - różnica jest kolosalna.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 25.08.2013, 23:48
South napisał(a):Wyświetl post
a Burliga to jeżdził i jeździł na dupie ,a skad on się wziął w tym polu karnym,to ja na prawde nie wiem ..dobra gra nie spodziewałem się takiej po nim
Odebrał piłkę we własnym polu karnym i zamiast wywalić na pałę, podniósł głowę i zainicjował akcję której skuteczne wykończenie w polu karnym przeciwnika uniemożliwił mu pyr brutalnym faulem. Sytuacja rzadkiej urody.

Najlepsi : Miśiewicz, Głowa, Chrapek, Garguła, Brożek.

Bramkarz złapał dzisiaj piłkę którą 90% bramkarzy wpuszcza, nie mówiąc o brawurowych interwencjach na przedpolu zdecydowanie pozwolił reszcie nabrać pewności i oby sam jej nabrał bo to pozwoli mu lepiej bronić. Głowa już teraz powinien mieć wykłady w grupach młodzieżowych, a pewnie i w sztabie Fornalika. Chrapek poczuł sie pewniej i przesadza, gdyby dograł prostszą piłkę do Burligi ... Garguła jak młody źrebak Bo jak można tak zwajhować. Brożek strzelił pewnie karnego pewnie nie było łatwo.

Słabi: Sarki widać, że oprócz szybkości i uderzenia/wrzutki mizeria ... Smuada go nauczy.

Lech był momentami bez sztycha. Kogo mamy się w naszej lidze bać? Tylko samych siebie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.08.2013, 23:56
Kurde nie wiem co mnie pokusiło isc na E15 akurat musiał dzisiaj tam byc sektor szkolny i sama dzieciarnia sie zeszła a miałem isc na C5 to w ostatniej chwili zmieniłem zdanie (nie ma bata nastepnym razem tego błedu nie popełnie). A jednak nie przyniosłem pecha tylko szczescie - to znaczy szczescie nie było potrzebne bo Wisełka zagrała kolejny swietny mecz i zasluzenie wygrała. Nie wiem jak wam ale mi najbardziej podobał sie dzisiaj Miskiewicz był bardzo pewny w bramce i w koncu zaczyna dobrze grac nogami co mnie bardzo cieszy widac, ze treningi mu słuza. I oczywiscie trzeba pochwalic Gargułe kolejny super mecz w jego wykonaniu w koncu widzimy takiego Lukasza jakiego chcielismy zobaczyc. A zachowanie przy bramce dzisiaj swietne - z boku fajnie było widac jak robi zwod i pieknie miesci pilke w siatce jeszcze nie tak dawno wszyscy chcieli aby odszedl a za chwile wszyscy beda chcieli by klub przedluzył z Nim kontrakt
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2013, 06:36
Wychodząc z kolegą ze stadionu usłyszeliśmy też taką teorię, że w piątek/sobotę musieli chyba dostać resztę pensji/premii , że tak grali zmobilizowani
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 26.08.2013, 09:10
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
@WISLAZWE, a gdzie ankieta?

z dwa dni temu miałem sen z meczem w roli głównej, Wisła wygrywała 2-0, tylko kurde sny powinno sie interpretować odwrotnie i tego się boje

uwielbiam swoje sny
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.08.2013, 09:10
Bez dwóch zdań to był najlepszy mecz Wisły od czasu jak przyjechał tu Litex i Apoel. Najlepszy mecz na R22 od dwóch lat. Do przerwy powinno być minimum 3:0. Z meczu wynik 5:1 oddawałby różnicę klas. Jestem w szoku. Takiego tempa nie wytrzymałaby żadna drużyna w Ekstraklasie. Z taką grą Wisła zmiotłaby Molde czy Steauę. Ja wczoraj widziałem trzech klasowych piłkarzy w barwach Wisły: Brożek, Głowa, Bunoza i bardzo blisko tej trójki byli Chrapek i ....Burliga co jest szokiem podwójnym.

Niestety są też słabe punkty, które na dłuższą metę nakazują zachowanie dużej ostrożności. Fatalny jest Stjepanović, sabotował kontry Małecki, beznadziejne decyzje podejmował Sarki, który w tej rundzie zupełnie nie przekonuje. Kolejny słaby punkt to ławka.

Brakuje Sobola za Macedończyka. Brakuje takiego Wilka na ławce. Brakuje lepszych skrzydłowych i zmiennika dla Brożka. Ale cieszmy się tym co było wczoraj bo takiego meczu dawno nie widzieliśmy. Wisła była wyśmiewana jeszcze 2 miesiące temu za testy studenciaka a dziś po raz pierwszy od dwóch lat cała liga musiała poczuć pewien niepokój, że koszmar dla nich może powrócić.

Cieszmy się póki nie ma kontuzji i nie ma kartek. Naprawdę to był wielki wieczór na R22 i zazdroszczę wszystkim, którzy byli na stadionie.
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.08.2013 o godz. 09:12.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.08.2013, 09:25
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
uwielbiam swoje sny
Obyś miał więcej takich proroczych snów
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
kitsun
Junior Member

Od: 01.2007

Stary 26.08.2013, 09:42
fialo napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze tylko jedna sprawa. Specjalne pozdrowienia (to samo powiedzieliśmy Ci na meczu z kolegami) dla idioty, który przyprowadził swoich kolegów z Erasmusa (stado Hiszpanów z wymalowanymi ryjami i .... Chińczyk) na młyn. Brawo geniuszu, świetny pomysł wybrałeś na błyśnięcie przed swoimi znajomkami, chińczyk powinien sie cieszyć że wraca z całym aparatem bo fotki to na prawo i lewo strzelał.
A ja nie pozdrawiam, bo kozaczku internetowy nikt nie zwrócił mi na meczu uwagi, no chyba, że akurat Ty byłeś tym debilem w koszulce Sharksów, co zaczął się drzeć Łajt Pałer, to akurat oni 3 razy lepiej od Ciebie dopingowali, bo ich szkoliłem tydzień. Brawo geniuszu, a potem tacy jak Ty płaczą, że pisze się o kibicach, że są rasistami.

I szukaj mnie częściej, bo na młyn zawsze chodzę, jak z Polakami to na C3, jak nie z Polakami to zwykle bardziej po bokach, by nie rzucać się w oczy.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.08.2013, 10:15
kitsun napisał(a):Wyświetl post
A ja nie pozdrawiam, bo kozaczku internetowy nikt nie zwrócił mi na meczu uwagi, no chyba, że akurat Ty byłeś tym debilem w koszulce Sharksów, co zaczął się drzeć Łajt Pałer, to akurat oni 3 razy lepiej od Ciebie dopingowali, bo ich szkoliłem tydzień. Brawo geniuszu, a potem tacy jak Ty płaczą, że pisze się o kibicach, że są rasistami.

I szukaj mnie częściej, bo na młyn zawsze chodzę, jak z Polakami to na C3, jak nie z Polakami to zwykle bardziej po bokach, by nie rzucać się w oczy.
Możesz przyprowadzić następnym razem kogoś z Sewilli...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.08.2013, 10:44
fialo napisał(a):Wyświetl post
Grali naprawdę dobrze, szczególnie w pierwszej połowie, Głowa z Jovanoviciem wyglądają bardzo solidnie, Bunozę ktoś chyba podmienił, inny zupełnie zawodnik. Dobra gra Chrapka nie jest dla mnie zaskoczeniem, zawsze wiedzialem że ten chłopak z czasem będzie coraz bardziej dawał rady. Garguła też fajnie się odbudował. Bez hurraoptymizmu i lecim na Szczecin

No Bunoza chyba czołówka ligowa na tej pozycji, szkoda że prawdopodobnie nie uda się przedłużyc z nim kontraktu.

A to jak się ma inny kolor skóry to nie można przychodzic na młyn ?
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 26.08.2013, 11:10
cfa napisał(a):Wyświetl post
No Bunoza chyba czołówka ligowa na tej pozycji, szkoda że prawdopodobnie nie uda się przedłużyc z nim kontraktu.

A to jak się ma inny kolor skóry to nie można przychodzic na młyn ?
Nie mozna:

Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.08.2013, 11:45
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Nie mozna:

Dobra nie ważne, są sprawy których chyba nigdy nie zrozumie. Bo na szaliku widzę tylko Moc Białej Gwiazdy, nie ma nic o białym rasiście i zakazie wchodzenia innoskórych.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.08.2013, 11:51
kitsun napisał(a):Wyświetl post
I jak, koledzy zadowoleni? Zrobiłeś na nich wrażenie? Koledze z Azji zdjęcia się udały? Mają Cię teraz pewnie za wielkiego huligana, a o to przecież Ci chodziło...

Co takiemu siedzi w głowie, żeby idąc z kimś na pierwszy mecz przyprowadzać go na młyn? Ja kumplowi, który coś tam jest ogarnięty, ale nie zna śpiewnika, każę iść na narożnik żeby się uczył, a ten zaprasza stado Hiszpanów Szkoda, że nikt Ci dobitniej nie wytłumaczył kto powinien pojawiać się u nas na młynie. Nie ma tu znaczenia na ilu meczach byłeś

E: A już Hiszpanie, szczególnie w kwestii ostatnich wydarzeń, to nieporozumienie o.O
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.08.2013, 12:03
Dobrze, że mam urlop, bo tak zapiłem, że dopiero wstałem Za to kocham piłkę nożną! Piłka jest dokładnie taka jak życie, raz jest tragicznie, a raz wspaniale. A najlepsze są te momenty, kiedy się powstaje z kolan. I teraz przyszedł taki moment! Obudziły się we mnie te wspaniałe wspomnienia. Ten rok '98 i wielkie odrodzenie po spadku i latach szarzyzny. Teraz czuje ten sam klimat, wracamy po swoje! Wielu już odtrąbiło koniec Wielkiej Wisły, mówili, że to koniec pewnej epoki. Głupcy! Myśleli, że noc będzie wiecznie trwać, że zatrzymają wschodzące słońce! Nie da się! Dzisiaj dziesiątki pismaków przebiera nóżkami w strachu. Oni już wiedzą co się szykuje! Wyśmiewali, szydzili i kopali leżącego. A teraz leżący stanął na nogi, a oni uciekają w popłochu! Kreślili piłkarską mapę Polski bez Krakowa, ze stolica w Wawie. Hahaha! a tak się cieszyli Sory za filozoficzne wywody, ale jeszcze nie wytrzeźwiałem

Co do meczu, to puścić go piłkarzom. Jak zawsze będą grać z takim zaangażowaniem, agresją, to wybaczymy im nawet jak się nie uda wygrać. Głowacki najlepszy na boisku ( po raz kolejny w tym sezonie). Brożek super, wygrał wiele pojedynków, potrafił przytrzymać piłkę nawet jak był sam przeciw kilku obrońcom. Inteligentnie zgrywał piłkę, po prostu cudo. Guła walczył jak lew, jeszcze go nie widziałem w takiej formie. Burliga i Bunoza po bokach obrony - rewelacja! Bury zagrał w jak Cikosz w pamiętnym 4-0 z legią. A Miśkiewicz naprawdę solidny występ, mam nadzieję, że pomoże mu w nabraniu pewności siebie. Bo tego mu brakuje, jak na bramkarza jest zbyt grzeczny, a w bramce trzeba drania, tak żeby napastnicy bali się wyskakiwać do główki, jak bramkarz wychodzi o dośrodkowania. Wiem, ze to jeden mecz, że trzeba czasu itd. Jak zawsze będą grali z takim zaangażowaniem to będzie naprawdę dobrze! Nikt mi nie zabierze tej radości, wczoraj było jak za dawnych lat! Przynajmniej do następnego meczu nie chce wytrzeźwieć z tej euforii . Więc zimny prysznic nie dla mnie
Odpowiedz cytując
kitsun
Junior Member

Od: 01.2007

Stary 26.08.2013, 12:16
wislacki napisał(a):Wyświetl post
I jak, koledzy zadowoleni? Zrobiłeś na nich wrażenie? Koledze z Azji zdjęcia się udały? Mają Cię teraz pewnie za wielkiego huligana, a o to przecież Ci chodziło...

Co takiemu siedzi w głowie, żeby idąc z kimś na pierwszy mecz przyprowadzać go na młyn? Ja kumplowi, który coś tam jest ogarnięty, ale nie zna śpiewnika, każę iść na narożnik żeby się uczył, a ten zaprasza stado Hiszpanów Szkoda, że nikt Ci dobitniej nie wytłumaczył kto powinien pojawiać się u nas na młynie. Nie ma tu znaczenia na ilu meczach byłeś

E: A już Hiszpanie, szczególnie w kwestii ostatnich wydarzeń, to nieporozumienie o.O
Napstrykał trylion zdjęć. Cały czas robił zdjęcia, tak samo jak mnie ciągle ktoś tam upominał. Ironia jakby ktoś nie zczaił. No i jestem teraz wielkim 'hoolsem' i mam 13 lat więc mi to imponuje.

Widzisz ja ich nie przyprowadziłem bez żadnej wiedzy na sektor, tylko tydzień dzień w dzień uczyłem ich dopingu i cały mecz dopingowali. Dlatego też staliśmy na bocznym sektorze i co zabawne chłopaki dopingowali głośniej niż stojący obok mnie Polacy.

A i dla Twojej informacji nie było z nami żadnego hiszpana, czy hiszpańsko-języcznego (nie wiem może była tam jakaś inna grupa, bo odnosze takie wrażenie) i śmieszy mnie jak na młynie pojawiają się transparenty Kosovo je Srbija, ale jak przyjdzie Serb to powinień wyp***ć.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.08.2013, 12:30
chłopie...
co ma wspólnego poparcie Kosova do tego kto chodzi u Nas do młyna? Jak wisi PDW to znaczy ze pozdrawiamy wszystkich pedofili i gwałcicieli z zakładów karnych ? jebnij że się w łeb.

Masz ileś tam sektorów na stadionie, a ty idziesz do młyna z jakimiś wynalazkami, do miejsca za które niektórzy ...oddali życie a potem sie dziwisz ze ktoś sie przypierdala.

ja rozumiem ze bilet kosztuje grosze na młyn, ale on kosztuje grosze dla ludzi którzy za Wisłe np. zapierdalaja 24/h a nie dla turystów. Dla turystów masz sektory na P R O S T E J, z której przeciez przepięknie widać. i tak sobie mogą podopingować tak jak ich Panie nauczyłeś....

p.s. Co do meczu : kazku wegrzynie, ja juz ....a nie moge Cie sluchać. Własnie zmiażdzyłem powtórke i ....a nie moge co on tam napierdala.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.08.2013, 12:44
.... z tymi hiszpanami,ciapatymi i innymi. Sprawa jest prosta,wszędzie z nimi,tylko nie na C.

Co do meczu,chyba jak każdy w końcu wyszedłem naprawdę zadowolony z tego jak ta gra wyglądała.Wytarliśmy pyrami podłogę i to na błysk.

Głowacki i Bunoza dalej klasa. Do tego dwójki chyba chciał dołączyć Bury i mu się udało,bardzo dobry występ.
Jak dla mnie największym plusem jest Miśkiewicz,który wyciągnął nam dwie kluczowe sytuację.
Pierwszą na początku strzał Teodorczyka-kto wie jakby wtedy mecz się potoczył,gdyby to wpadło. Drugą-z wolnego leszka w 2 połowie co poszedł nie kalkulując na piłkę.
Druga sprawa,że Małecki w końcu zaczyna chyba łapać świeżość i szybkość,bo wyglądał o niebo lepiej....
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.08.2013 o godz. 12:48.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.08.2013, 13:05
szprotson napisał(a):Wyświetl post
p.s. Co do meczu : kazku wegrzynie, ja juz ....a nie moge Cie sluchać. Własnie zmiażdzyłem powtórke i ....a nie moge co on tam napierdala.
Co chcesz od Kazka Węgrzyna?
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 26.08.2013, 13:11
EL'Kabat masz rację Małecki wygląda o niebo lepiej fizycznie , ale te jego podania w kilku ciekawych sytuacjach -tragiczne.Najsłabiej wygladały skrzydła . Sarki potrzebuje mocnej kawy zeby się obudzic albo pare amper pod zebra bo gra jakby byl w letargu. Szybkość i umiejętności ma tylko zupelnie tego nie pokazuje w meczu (poza jedną sytuacja I klepką z Chrapkiem gdzie mogło I powinno być 3:0).
Ogólnie drużyna gra szybką ,prostą piłkę na ktorą patrzy się wyśmienicie i co najważniejsze jest skuteczna.
Obrona a w szczególności boki obrony to absolutna klasa i top naszej ligi (w tym miejscu muszę posypać głowę popiołem i przeprosić Burligę, myślałem że nic z niego nie będzie a tu dla mnie gracz meczu).
Stjepanovica bym nie skreślał co prawda kilka razy sie spóźnił z interwencją i musiał faulować ale pracuje mocno cały czas.
Mecz świetny ,Amica powinna sie cieszyć ze przegrała tylko dwoma bramkami.
Dodałbym tylko świetna pracę sędziego , ktory popełnił mozliwe tylko jeden błąd bo Bunoza chyba faulował (ale muszę zobaczyc powtórkę w L+Ekstra), dawał grać zrobiło się troche "angielsko" i też dzieki niemu to spotkanie oglądało się bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 26.08.2013, 13:19
w czarnogórze kozy jebkują więc ostoja, mądra głowa, choć bez cienia dynamiki - poszedł darmo do Krakowa

Bardzo daleko od siebie formacje, przydałby się spajacz / substancja zagęszczająca w środku. Ostoja moze regulować tempo, bo to potrafi, ale do zakładania wysokiego pressu średnio się nadaje. Oczywiście trzeba mu czasu, bo chłop sprawia wrażenie przytłoczonego naszą ligą (fizyczność i agresja, w pacanowie tego nie grali).

Jezeli Smuda wyczaruje z niego zapierdalatora i zaczniemy umiejętnie kontrolować tempo gry (co liga to liga, ale szczebel wyżej takie rozstępy w formacjach karci się bez litości), to pojadę na wyjazd
+500 km stopem. +500, bo jeżeli tego dokona, to szykują się zagraniczne.

Póki co jest polka galopka, dobrze, że wszyscy w formie i bez kontuzji. Jak długo na tym paliwie pojedziemy nie wiem, ale miło się ogląda Wisłę na piątym biegu. Bylebyśmy wiedzieli, jak reagować na zakrętach, bo prędzej czy później przyjdą.

Za wczoraj dziękuję drużynie.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.08.2013, 13:22
Arked napisał(a):Wyświetl post
Co chcesz od Kazka Węgrzyna?
ogolnie to chce go nie slyszec.

sluchając meczu nie patrzac w ekran mialem wrazenie ze slucham Barcelony (Lech) grajacej z Numancią (my)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów