The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2013, 20:27
Michał Miśkiewicz - 7 - uprzedzeni będą nadal twierdzić że gra niepewnie i nie umie kopać a ja uparcie będę twierdził że gość nie odstaje od reszty obrony
Łukasz Burliga - 8 - najlepszy mecz w Wiśle, (z tych które widziałem). Zaskoczył nawet mnie - bo owszem zawsze uważałem że ma talent natomiast jego postawa boiskowa (odpuszczanie w obronie) często niweczyła jego zalety. dzisiaj zagrał świetnie do przodu a dopiero w końcówce miał problemy w obronie.
Arkadiusz Głowacki - 8 - chyba najlepszy..... tak szczerze nie pamiętam kiedy Głowa był taki dobry w Wiśle
Marko Jovanovic - 7 - w pierwszej połowie słabiej za to w drugiej gdy inni zagrali ciutkę słabiej on zagrał lepiej
Gordan Bunoza - 8 - od kilku meczy życiowa forma
Patryk Małecki - 6 - kilka dobrych akcji - dużo lepiej niż w ostatnich meczach
Michał Chrapek - 8 - no ma to dogranie .... i wytrzymał kondycyjnie ...
Patryk Fryc - nie oceniam ale podobało mi się jego wejście - zero kompleksów
Łukasz Garguła - 7 - w drugiej połowie zniknął ale w całym meczu jedna z kluczowych postaci ... duży minus za pudło po podaniu Brożka
Ostoja Stjepanovic - 5 - nawet nie o to chodzi że mało kreatywny .... kilka fatalnych strat w drugiej połowie poprostu nie może się zdarzać tak doświadczonemu pomocnikowi
Michał Nalepa - nie oceniam ale tak szczerze niewiele pokazał
Emmanuel Sarki - 5 - nie chcę by go Smuda posadził na ławie ale nie dziwię się że treneiro na niego narzeka ... szkoda że nie ma (na dziś) lepszego pomocnika
Rafał Boguski - piłka mu odskakiwała .. nihil novi ... na razie zmiennik
Paweł Brożek - 7 - mógł strzelić jeszcze bramkę może dwie ..... szybkość i forma rosną.

Tak w ogóle:
- boję się syndromu "JUŻ JESTEŚMY THE BEST" wygramy z każdym bez wysiłku.
- nie wiem czy Lechici byli dzisiaj mocni ... z drużyn z którymi graliśmy sprawiali wrażenie najbardziej przerażonych Wisłą
- niepokoi pozycja def. pomocnika ....
- rzeczywiście na niektórych pozycjach jakoś zmienników nie widać ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 25.08.2013 o godz. 20:33.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów