|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Jak wyjdziemy przestraszeni bo przyjechał "wielki Lech" to marne nadzieje na wygraną i mecz będzie h... . Jak wyjdziemy z przekonaniem że nie jesteśmy słabsi tylko lepsi i trzeba to udowodnić to może będzie 3:4, może 4:3 ale mecz będzie widowiskiem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Czym innym jest wiara w zwycięstwo swojej drużyny, a czym "chłodna analiza". Zakładanie że amica będzie stale grała pytę jak z parchami czy Lubinem nie musi się sprawdzić. Mam nadzieje że amica dalej będzie dołować w meczu z nami, ale nie musi. Czas działa na ich korzyść.
Jak każdy kibic Wisły liczę na dobry wynik ale wątpliwe żeby na koniec sezonu tej słabej amici nie było na pudle. A na razie po 3 punkty w niedzielę ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Bilety na C3 wykupione, cieszy to, że to 3 dni przed meczem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
zwycięstwo z amicą ostatecznie potwierdzi, że zmierzamy w kierunku górnej ósemki. Dość mam ładnych remisów czy porażek po walce. Charakter i nastawienie poznaje się po tym co potrafisz wywalczyć nawet w trudnych czasach. amica teraz to wielki napompowany balon, którego jeśli się przestraszysz to Cię zgniecie. Ale jeśli podejmiesz walkę, wystarczy mała szpileczka i amicowcy wrócą pod wronki drogą lotniczą. Przewiduję mecz na 1-0. Kto strzeli ten wygra. Liczę na kreatywność Guły i Brożka. I na to, że trener Francesco wyciśnie naszych jak cytryny.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Będę bardzo zadowolona jak wygramy z Lechem. Co tu dużo ukrywać, kadrowo są od nas silniejsi. Śmieszą mnie takie gadki, że skoro Żalgiris zmażdżył kuchenki, to my też możemy. Na szczęście jestem niemalże pewna, że nasi piłkarze nie zlekceważą najbliższego rywala, który jakby nie było jest wicemistrzem Polski. Ja mam nadzieję, że Wisła udowodni, iż jest na fali wznoszącej i pokaże fajne akcje na tle w miarę silnego rywala. No i co najważniejsze, liczę, że trzy punkty pozostaną w Krakowie. Nie zdziwi mnie jednak każdy inny rezultat. Już się nie mogę doczekać, a jeszcze ponad doba
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Na chłodno to obawiam się, że może nam jutro braknąć atutów żeby wygrać. Wg mnie kolejny remis najbardziej prawdopodobny. Niestety w ofensywie nadal jest dość biednie. Bardzo będę się cieszyl jeśli się pomyle i wygramy.
Ostatnio edytowane przez arti : 24.08.2013 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Drozd napisał(a):
![]() Teraz może kolega wyjaśni co rozumie przez "balon"? ps. Może ktoś pamięta mecz Legia-Wisła 0:3 w końcówce lat 80' Grenda, Janik,Jałocha, Dziubiński,Marzec ... Wtedy gdyby były buki kurs byłby pewnie ze 40. I nikt nie pitolił o pompowaniu balonów. W kilka miesięcy z drużyny 13/14 wskoczyliśmy na pudło. Bo młodzi uwierzyli Bylem na tym meczu .Swietny wyjazd. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Spodziewał sie ktoś takiego wyniku? Nikt. Wierzył ktoś że stać nas na taki? Niewielu. A jednak ci od których wynik zależy musieli wierzyć, bo po pierwszej bramce nie zaczęli murować tylko walnęli drugą i trzecią. Takie samo nastawienie muszą mieć dzisiaj, bo stać ich żeby walnąć każdego w tej lidze i zdobyć mistrzostwo. A kibice, nie jakieś kunktatorskie założenia wejścia do ósemki. Tylko co 5 minut przypominająca o celu przyśpiewka...
Do boju Wisełka !!!..............zwycięstwo czeka nas!!! ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Meczowa kadra Wisły Kraków na dzisiejsze spotkanie z Lechem Poznań.
Bramkarze: Michał Miśkiewicz Gerard Bieszczad Obrońcy: Arkadiusz Głowacki Gordan Bunoza Marko Jovanović Łukasz Burliga Osman Chavez Patryk Fryc Paweł Stolarski Pomocnicy: Michał Chrapek Michał Nalepa Łukasz Garguła Patryk Małecki Emmanuel Sarki Fabian Burdenski Ostoja Stjepanović Napastnicy: Paweł Brożek Rafał Boguski ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pojedyncze niespodzianki zdarzają się. Miło byłoby dziś taką zobaczyć Ale faworytem jak dla mnie jest Lech. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Może sobie nawet być murowanym faworytem, nie ma to żadnego znaczenia. Wiślacy powinni wyjść pewni własnych umiejętności ze świadomością, że jak zagrają ambitnie i z głową to kuchnie popłyną. A nie licząc, że jak może Lechowi mecz nie wyjdzie to uda się ugrać remis.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzis 2,9 to promocja na Wiselke !!! Mikrofalówki faworytem... chyba w bierki
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie promocja tylko realna ocena szans
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedyś Wisła takich faworytów to w Krakwoie zazwyczaj rozbijała. Grało się im lepiej z teoretycznie silniejszym zespołem. Masę takich meczów było przy R22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanko. Ile wcześniej muszę być żeby kumpel mógł wyrobić kartę kibica?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Nasz potencjał i Lecha jest na podobnym poziomie. Wisła ma jednak atut własnego boiska i chyba większy głód wygranej (rozkapryszone "gwiazdeczki" Lecha). Jestem przekonany, że wyjdziemy na to spotkanie na pełnej k..wie i walcząc o każdy metr boiska przez 90 minut przyniesie to pożądany efekt. Jak dla mnie ten mecz nie ma faworyta.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
2-3 godziny wcześniej. Do tego dochodzą jakieś problemy z wczorajszym funkcjonowaniem serwisu i są osoby z anulowaną transakcją więc czas czekania może się dodatkowo wydłużyć. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
a nie wiecie czy są jeszcze bilety na sektor E13-E14 ?
Do SK nie mogę się dodzwonić a chciałbym zabrać ze sobą dziewczynę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Podziękował. Żeby nie było OT napiszę że mam nadzieję że chłopaki zobaczą ile ludzi przyjdzie ( sam zabieram 2 nowych w tym sezonie ) i postarają się żeby wrócili już w następnej kolejce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
są spokojnie dostaniesz się na E13 np ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ciężki meczyk dziś przed nami ale coś czuje że będziemy mieć bardzo korzystny wynik dla naszej Wisełki!!!!
![]()
Marian
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie wierze w to co widze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak dobrej piłki nie było chyba od czasów pierwszej rundy Skorży .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jedziemy
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A tak wszyscy krytykowali Smudę
|
|