|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
zawsze dało się po 1,2.3 meczach kupowac tańsze karnety.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam, czy przy kupnie komuś biletu, legitymacje należy okazać wtedy czy wystarczy przy wejściu na stadion?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tyle, że to musi klub jakby ogłosić, że rusza II tura tańszych karnetów. Automatycznie nie obniżą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
w wiekszosci przypadkow trzeba okazac przy kupnie.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ranny boskie jaka kolejka, nie wiem po co ludzie mają Internet w domu. Muszę z nimi stać gdyż voucher trza nabic :/
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Na dobranoc pozdrawiam matołów, którzy stali dziś w kolejce po bilety przed meczem. Może nauczycie się, że takie sprawy załatwia się wcześniej, tym bardziej, że w końcu doczekaliśmy się sprzedaży internetowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dzięki intelektualisto, pozdrawiam serdecznie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zastanawiam sie w czym jest problem, aby kupić bilety przez net. Dla osob młodych to kompromitacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bo co? Kompromitacją jest to, że ktoś woli kupić w kasie? że nie ma konta internetowego? może nie ma drukarki? ....a ludzie to że wam wszystko pasuej i kupujecie przez internet to nie znaczy że wszysyc tak mają robić. Ja w dniu meczu kupowalem bilet może raz przez ostatni rok, ale baaaaardzo często zdarza mi się że zamiast kupować przez internet jadę do strefy! i to jest kompromitacja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale co was to obchodzi, gdzie i kiedy sobie ktoś kupuje bilet? Jesteście super ogarnięci i zawsze wszystko wcześniej załatwiacie, brawo, ja tam wstydu jakoś dziwnie nie czuje z tytułu kupowania biletu przed meczem, ale widocznie muszę mieć zaburzenia emocjonalne. Jestem skompromitowanym matołem w oczach kibiców którzy kupili wcześniej bilet? Może jakoś sobie dam z tym radę.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Skończcie tą dyskusję na temat kto, gdzie i kiedy kupuje bilety bo wstyd to czytać ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.07.2013 o godz. 09:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobrze, każdy ma prawo stać w kolejce.
Dziwie sie jednak temu, bo to strata czasu, często także części meczu z hymnem i oprawa. Do tego cześć osob (starszych, nie mających dostępu do neta, nie umiejacych obsługiwać kompa) musi stać w większych kolejkach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
nikt nie musi stac w kolejkach wystarczy przyjechac po bilet pare dni wczesniej ewentualnie w dniu meczu ale wczesniej
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie. Każdy wybiera taką a nie inną formę kupna biletu podyktowaną zapewne kilkoma czynnikami i nic na to nie poradzimy. Sprzedaż internetowa została wprowadzona aby ułatwić zakup wejściówek i dać możliwość zakupu osobom, które mieszkają poza granicami Krakowa i zwyczajnie nie opłaca się im przyjeżdżać do Krakowa dwa razy. Nie ważne jak kupują bilet ważne, że trafiają na właściwą stronę Błoń.
Ewentualną wymianę argumentów i całą dyskusję można rozpocząć wtedy, kiedy osoby kupujące bilety w kasie przed meczem pojawią się z pretensjami, że przez 2 km kolejkę spóźniły się na mecz czy nie widziały bramek.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanko, które się pojawiało już kilka razy, ale stosunkowo dawno: we Wrocławiu kupię bilet na wiślackiej karcie kibica? Czy potrzebne będą inne dokumenty? Chodzi o mecz ligowy.
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wystarczy Ci dokument tożsamo0ści,żadnej karty nie potrzeba, karta jest wymagana jeżeli chcesz kupić przez internet.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
U mnie problemem był taki że nie mieszkam w Krakowie a moja karta kibica straciła ważność. Oczywiście na mecz nie wszedłem, nie zdążyłem wyrobić karty jak i zakupić biletu - kolejki były masakryczne. Obejrzałem w TV. Kartę wyrobiłem dziś o 11stej - nikogo nie było. Pustki. Tak z drugiej strony patrząc, po tym co się działo w piątek - klub powinien lepiej sprzedaż zorganizować czyli: a) Umożliwić kupno biletu przez internet na starą kartę kibica -> wtedy do odstania jest tylko jedna kolejka b) utworzyć kolejkę tylko i wyłącznie dla tych co odnawiają kartę kibica c) umożliwić jednoczesne wyrobienie karty i kupno biletu (w okienkach które wyrabiają karty kibica) Tyle z mojej strony. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Panowie, wybieram się ze znajomą na mecz do Wrocławia za tydzień. Proszę o to żeby ktoś mi tutaj napisał co i jak trzeba ogarnąć, żeby się dostać na mecz, nie stać 2 godzin w kolejce itp...
Nie mamy kart kibica Śląska, ja mam tylko KK Wisły, Z góry dzięki za każdą odpowiedź. ![]()
TSW
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Za pewne ukaże się informacja na stronie SKWK odnośnie dystrybucji biletów na mecz do Wrocławia - będzie je można zakupić w Krakowie (bilety powinny być na trybunę B). Aby zakupić bilet we Wrocławiu nie potrzeba Kart Kibica - bilet kupuje się na dowód osobisty. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dodatkowo o ile dobrze pamiętam, to na stadionie we Wrocławiu, można swobodnie pomieszczać się po całym stadionie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Odnośnie biletów na mecze ze Śląskiem z SKWK:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.07.2013 o godz. 15:01.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czy jak chce kupic 3 bilety do Wrocławia to muszę mieć 3 dowody osobiste czy tylko pesel i numery seryjne dwóch osób których nie bedę miał dowodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi Ci o zapisy u nas to nic Ci nie jest potrzebne, wchodzisz, kupujesz ile chcesz biletów i tyle. Przynajmniej tak było ostatnio
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Przyjechał do mnie chrześniak (9 lat) i chciałem go zabrać na jage na sektor rodzinny.
Teoretycznie do wyrobienia karty kibica jest potrzebna obecnosc rodzina / opiekuna prawnego w momencie składania wniosku. Mam podpisany wniosek o KK ale rodzica nie ma w krakowie. Czy beda robic duze problemy z tego powodu? Czy na sektor rodzinny tez jest wymagana KK? kurde, akurat taki wiek, ponizej 6 nie jest wymagana KK a powyzej 13 wystarczy podpis na wniozku. Cos czuje, ze jak zwykle klub bedzie kładł kłody pod nogi zamias iśc na rekę. Ma ktos jakies doswiadczenia w tym temacie? ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pare miesięcy temu miałem dokładnie taka sytuacje. Zreszta prościej jest zadzwonić do Strefy Kibica, wszystko Ci powiedzą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie jeśli chodzi o zakup biletu przez internet. Np na mecz z Lechem bilet normalny na C kosztuje 30 zł a studencki 20 zł. Ja nie jestem studentem ale zawsze kupuje ulgowe ponieważ chodzę do liceum. To jeśli tak to mogę zaznaczyć tam, że chce ten studencki za 20 zł?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
witam,
tak |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Panowie czy ktoś się orientował lub słyszał ile może kosztować wynajem loży na stadionie np: na wieczór kawalerski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z tego, co wyczytałam na stronie "cena jest uzależniona od wielkości loży i formy płatności", czyli konkretów żadnych. Najlepiej będzie, jak zadzwonisz/napiszesz maila:
Dominik Kasztelaniec +48 667 971 496 [email protected] |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|