The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 17:00
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Polonia miała kasę na transfery i co z niej zostało?
Bez Cupiała na dzień dzisiejszy klub się nie utrzyma.
A co takiego robi BC, że bez niego klub się nie utrzyma? Oświeć mnie proszę drogi Ajaxie bo nie wiem. Chyba nie sądzisz, że BC z własnej kieszeni nadal finansuje nasz Klub? Jedynym plusem było udzielenie nam pierwszego od kilku lat kredyt po rządach BasałajA. Tu wchodzimy w politykę: czy polityka inwestowania w piłkarzy Basałaja była zła czy dobra, ale to nie jest sedno mojej wypowiedzi. Zapamiętajcie proszę, że BC nie dorzuca z własnej kieszeni nic lub prawie nic, Wisła dużą część pieniędzy z transferów przejadła i nadal przejada bo za coś trzeba klub utrzymać, reszta idzie na spłatę zobowiązań względem TF, które ma swoje problemy finansowo/fiskalne. Czy Wisełka dałaby sobie radę bez BC? Oczywiście, że tak. Przeciez to nei ostatni sprawiedliwy cudotwórca. W każdym razie to bardzej skomplikowane niż wygląda na pierwszy rzut oka.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów