The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy obecna forma tematu meczowego jest dobra?
Tak, dla mniej jest w porządku 74 77,89%
Nie 7 7,37%
Jest jeszcze trochę do poprawy, dam znać co. 14 14,74%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 16:52
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Przeciez on nawet nie celowal. Jesli sztuka jest oddac strzal w swiatlo bramki to o czym my tu gadamy.
Właśnie ..o czym ... niektórzy chyba nigdy w życiu nie strzelali w pełnym biegu bez przyjęcia, z mocno zagranej piłki ..... im się wydaje że w tedy się "celuje" po rogach ....
chyba w fifa 2012 .....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
POtey
Member

Od: 07.2005

Stary 06.08.2013, 17:24
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Właśnie ..o czym ... niektórzy chyba nigdy w życiu nie strzelali w pełnym biegu bez przyjęcia, z mocno zagranej piłki ..... im się wydaje że w tedy się "celuje" po rogach ....
chyba w fifa 2012 .....
Nie wiem, nie grałem nigdy w klubie na jakimś szczeblu ligowym, ale w amatorskich rozgrywkach ludzie tak robią bez problemu, a co dopiero zawodowy piłkarz? Kwestia ustawienia odpowiednio nogi, jako ofensywny piłkarz w zawodowej lidze, to powinna być dla niego formalność. Nie wmawiaj ludziom, że brak umiejętności napastnika/ofensywnego pomocnika, to wysoki kunszt i fart bramkarza.
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.08.2013, 12:47
POtey napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, nie grałem nigdy w klubie na jakimś szczeblu ligowym, ale w amatorskich rozgrywkach ludzie tak robią bez problemu, a co dopiero zawodowy piłkarz? Kwestia ustawienia odpowiednio nogi, jako ofensywny piłkarz w zawodowej lidze, to powinna być dla niego formalność. Nie wmawiaj ludziom, że brak umiejętności napastnika/ofensywnego pomocnika, to wysoki kunszt i fart bramkarza.

Ręce opadają...
Znowu sypnęło "znawcami" naszej ulubionej kopanej w najwyższej klasie rozgrywkowej. Zamiast wylewać kubły pomyj na "Bogusia", proponuję zajęcie jego miejsca w składzie i pokazanie motłochowi, jak się powinno wykorzystywać sytuacje, o której mowa w poprzednich postach.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.08.2013, 17:46
Grantar napisał(a):Wyświetl post
chyba w fifa 2012 .....
Racja, tylko to zdjęcie pokazuje jak wyborną sytuację miał Boguski, dośrodkowanie dostał idealne, do nogi, miejsca dużo, bramkarz w środku, odkryta prawa strona bramki, Gikiewicz by nie zdążył gdyby strzał poszedł prosto czyli w duża odkrytą częśc bramki. Boguski strzelał niestety po przekątnej i co gorsza podniósł piłke. gdyby dał po ziemi byłby gol:

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów