The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy obecna forma tematu meczowego jest dobra?
Tak, dla mniej jest w porządku 74 77,89%
Nie 7 7,37%
Jest jeszcze trochę do poprawy, dam znać co. 14 14,74%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
T-omek
Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2013, 07:57
Wg mnie, zaczynamy grać w piłkę ! Moja ocena piłkarzy:

Miśkiewicz - dobrze zagrał, wybronił trudne strzały. Podobało mi się, że nie próbował za wszelką cenę łapać ostrych uderzeń, nie kozaczył, tylko je sparował.

Burliga - słaby występ, nie grał na swojej pozycji i to było widać.

Głowacki - profesor, dla mnie gracz meczu.

Jovanović - średni występ, widać przerwę meczową.

Bunoza - bardzo dobrze, aktywny z przodu, wiekszość akcji ofensywnych przeprowadzano jego skrzydłem. Kapitalna akcja i dośrodkowanie do Bogusia. Jednak tą jego kiwkę, po zatrzymaniu wzdłuż linii, to zna cała liga. Z tyłu też dobrze chociaż po wejściu wślizgiem w Sobotę w 11, zamarłem.

Stjepanović - słąby występ, wogole nie widoczny, szkoda bo od niego powinny zaczynać się akcje ofensywne.

Małecki - jeżdziec bez głowy, dziecko we mgle. Coś szarpie, niby się stara ale daleko mu do swojej najlepszej formy. Nie rozumie gry szybkich podań, kombinacyjnej gry.

Nalepa - bardzo słabo, wogole trudno uwierzyć, że był na boisku.

Wilk - brak oceny, za krótko był na boisku.

Chrapek - grał słabo, za długo trzymał piłkę i często ją tracił. Nie czuję gry.

Garguła - dobry występ, bardzo mi się podobały szybkie zagrania w trójkącie: Guła, Boguś, Brozio. To była typowa taktyka ofensywna Smudy, która zaczyna funkcjonować w grze Wisły.

Boguski - grał dobrze, miał pilkę meczową na nodze i mogł się stać bohaterem meczu. Świetnie się rozumiał z Brożkiem i dobrze go zastąpił po jego zmianie.

Brożek - bardzo dobry występ. Odrazu było wiadać jakość w ataku. Duży plus dla niego, że wszedł do drużyny z marszu, i był wyróżniającym się piłkarzem. Niby takie proste zagrania na ściane (z klepy) ale na pełnej szybkości on to umie zagrać i robi to świetnie.

Sarki - dobra zmiana, widać ciąg na bramkę przeciwnika. Gdyby tylko smuda umia się z nim dogadać, ehh
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów