|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Skoro już jesteśmy w temacie Osmana, to tutaj krótka rozmowa z nim: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ele_drzwi.html
Fragment: krakow.sport.pl napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Teraz to trzeba wyjść na prostą z zapaści finansowej. Jak mamy wydawać spore pieniądze na pensje to na piłkarzy ofensywnych jak Sarki. "Nielot" Chavez blokuje troche kasy a w zamian daje niewiele więcej niż Uryga. A jak wygrzebiemy się spod sterty długów, wtedy znowu będziemy wielcy i walczyć o MP ![]() BTW (W takiej samej sytuacji jak my była kiedyś Borusia Dortmund, ze zwycięscy LM omal nie zbankrutowała, ale zdrowy finansowy program naprawczy ją uzdrowił i znowu jest na szczycie. W tym programie naprawczym nie było miejsca na wysokie kontrakty dla piłkarzy.)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 02.08.2013 o godz. 20:13.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Z drugiej strony wszyscy ostatnio narzekają ,że Chavez częściej przebywa na zgrupowaniu reprezentacji niż w klubie . To w takim razie niech ktoś mi wytłumaczy po co bierzemy kolejnego reprezentanta z tamtego rejonu - Donalda ? Skoro aż tak nas boli że Osman ciągle jest w rozjazdach , ciągle zmęczony , zamiast przebywać podczas okresu przygotowawczego z drużyną klubową jest na różnych turniejach , więc po co kolejny podstawowy obrońca z reprezentacji kraju z tej strefy? Po to by Osman miał towarzystwo w samolocie podczas tych częstych podróży?
Ostatnio edytowane przez fanfan : 02.08.2013 o godz. 20:58.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak samo było Diazem którego sprowadził Bednarz jak z tym Haitańczykiem. Diaz pewnie miał połowę wysokości pensji co ma pastor Chavez a poza tym udało się go w końcu sprzedać za 700 tysięcy euro.
Chavez nie dość że sporo droższy w utrzymaniu, to na potencjalnym transferze nic nie zarobimy bo sporo pójdzie do jego poprzedniego klubu. Teraz to jest walka żeby się go w ogóle pozbyć. Nawet za darmo. A chętnych nie widać. BTW Z Chavezem to tak jak z Łobodzińskim było. Kupiony żeby po Euro go szybko sprzedać gdzie miał się wylansować, dostał wielki kontrakt..... i nikt go nie chciał. Grałby do końca u nas gdyby nie smród korupcyjny. Z Nielotem podobnie... po co ma gdzieś iść, jemu tu dobrze przy wiślackim "cycu". Czyż nie o to się modlił w Hondurasie? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie widzę, żeby pojawiła się na forum taka informacja, ale podczas meczu Korona - Wisła jeden z komentatorów Eurosportu poinformował, że Arkadiusz Głowacki zapowiedział po tym sezonie zakończenie kariery. Macie może jakieś informacje na ten temat, bo odejście Arka spowodowałoby, że nasza solida defensywa zaczęłaby wyglądać dość mizernie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, zdziwiła mnie ta informacja o zakończeniu kariery Arka. Owszem, swoje lata już ma, ale myślę, że jest on jednym z najbardziej przydatnych zawodników w Wiśle. Pod każdym względem, charakterologicznym, sportowym... Czuwa nad naszą defensywą i jest najperniejszym jej punktem. Muszą go męczyć te urazy, bo nie widzę innego powodu, dla którego miałby kończyć karierę. Jeszcze z rok mógłby pograć na wysokim poziomie.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Boi się żeby go łysy nie wyj**** jak Radka
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
niech wtedy wszyscy zainteresowani decydują |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, tylko komentator Eurosportu, nie wiem jaki, przedstawił to w taki sposób, jakby to było już postanowione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Dzwoni Kulikowski do Stanowskiego:
Stanowski: Halo Kulikowski: cześć Krzysiu z tej strony Jarek Stanowski: no cześć co tam? Kulikowski: słuchaj jest taka sprawa mój chłopak Wilk chce rozwiązać kontrakt z klubem z winy klubu bo nie dostaje pieniędzy od jakiegoś czasu. Napisałbyś coś tam u siebie na weszło o tym że chłopak ma racje. Korzyści byłyby obustronne dla Ciebie bo byś miał newsa i dla mnie bo zrobiłbyś presje na klubie. To co Krzysiu napiszesz? Stanowski: Spoko Jarek ale jak będziesz miał już ugadany transfer jakiegoś swojego zawodnika to pamiętaj pierwszemu mnie dajesz cynk Kulikowski: Krzysiu przecież zawsze tak robię mój Ty przyjacielu Stanowski: tylko ....a żeby nie było tak jak ostatnio z Bereszyńskim co to miał iść do Benfiki i ....a debila z siebie zrobiłem puszczając info w neta. Do dzisiaj się ze mnie śmieją ....a jego mać! Kulikowski: kurcze Krzysiu sorka głupio wyszło. Bereś powiedział mi że jedzie do Lizbony ja myślałem że transfer się kroi a on tylko na wczasy z siostrą jechał. Stanowski: Dobra, teraz ci wybaczę ale jeszcze jeden taki numer i koniec ze współpracy. A pamiętaj że internet to ciężki oręż. Kulikowski: Tak, tak Krzysiu nie denerwuj się, całuję rączki pa pa |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła dostała odpowiedz z PZPN ze Wilk może rozwiazac kontrakt z Wisłą , Cupiał się w....ił nieziemsko , że go nikt nie poinformował , może być ciekawie , pewnie będą roszady w RN lub w Zarzadzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Menadżerem Wilka nie jest Kulikowski, tylko Kołakowski. Kulikowski to ten od autokarów w PZPN. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ludzie info sprawdzone przeciez wam nie napisze z imienia i nazwiska , od kolezanki z TF
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ok Gin zobaczymy jak życie zweryfikuje to co napisałeś
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jakbyś się jeszcze dal cynk jak tam finansowo z TF. Coś lepiej czy bez zmian?
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jesli info sie potwierdzi to ok, jesli to bajka to gość powinien zaliczyć odpoczynek od forum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
sport_pl: http://www.sport.pl/pilka/1,64946,14...___Dalsze.html Jak podało dzisiaj Radio Wrocław, Cezary Wilk może wkrótce trafić do Śląska Wrocław. Pomocnik Wisły Kraków kilka dni temu złożył wniosek o rozwiązanie umowy z krakowskim klubem i do Wrocławia mógłby trafić za darmo. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No i się chyba Gin'owi potwierdziło...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja podaje tylko sprawdzone informacje
![]() |
|
|