The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Mecz pomiędzy Koroną a Wisłą zakończy się
Zwycięstwem gospodarzy 18 16,36%
Remisem,ciężki teren, ciężki mecz. 22 20,00%
Zwycięstwem Wisły! 70 63,64%
Głosujących: 110. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2013, 14:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Ale o czym Ty piszesz w ogóle?
Czy gdzieś wspomniałem o nadstawianiu tyłka?
A to, że potrafię wyrażac się normalnie o każdym rywalu to chyba dobrze? Szacunek to nie nadstawianie tyłka, jak piszesz, ale przestrzeganie pewnych minimalnych zasad przy odnoszeniu się do innych.
A rachu ciachu to możesz sobie gdzieś prywatnie głosić. Nie na publicznym forum Wisły.
Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Plują na twój klub i jej kibiców a ty wmawiasz wszystkim że to deszcz pada

Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie. Mam na to wyje...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.07.2013 o godz. 14:12.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.07.2013, 14:12
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Rachu ciachu...chyba kibicowi Wisły nie powinno przeszkadzać. Daj mi bana, wykasuj post i ocenzuruj te twoje publiczne forum...i po kłopocie, ku uciesze kibiców koronki...
Rachu ciachu powinno przeszkadzac każdemu normalnemu człowiekowi.
Ty jesteś kibicem Wisły czy ludzi biegających z maczetami?
Jesli to drugie to sam powinieneś przestać sie udzielać na tym forum.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 31.07.2013, 14:18
Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom
Ostatnio edytowane przez Dariook : 31.07.2013 o godz. 14:53.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 31.07.2013, 14:40
Po zawirowaniach z Radkiem, miałem mieszane uczucia w stosunku do Smudy. Po meczu z Koroną muszę mu przyznać, że zwycięstwo zawdzięczamy właśnie jemu. Wynik sprawiedliwy i zasłużony. Korona najnormalniej w świecie spuchła w drugiej połowie, i nie mieli siły walczyć o wygraną. Puste statystyki pomeczowe nie oddają obrazu gry na boisku. Wyrównawczy gol na 2:2 padł po reprymendzie Ojrzyńskiego. Jeszcze jedna rzecz - widzieliście jak Smuda po tym jak Sarki kaleczył grę przywołał go do siebie i op...lił bez skrupułów? Kto potem wyprowadzał kontrę? Pomogło? Wyobrażacie sobie teraz Tomka Kulawika stojącego z zakłopotaną miną przy ławce przez cały mecz? Smuda zagrał kartami które miał do dyspozycji i wygrał - taka prawda. Mam nadzieję że teraz gwiazdom których nie wymienię z nazwisk, nie przyjdzie teraz do głowy żeby zmieniać trenera, bo powinni mu co najwyżej grzecznie podziękować po poniedziałkowym meczu.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 31.07.2013, 16:15
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ja napiałem Rachu ciachu korona w piachu....

Co to ma wspolnego z maczetami? Czy ty podobnie jak zacofane media musisz sprowadzać wszystko do jednego mianownika?
Slynny toast " Ciach babkę w piach a teściową w klatkę piersiową" tez normalnemu człowiekowi przeszkadza?

I co cię obchodzi co robię w wolnych chwilach lub komu kibicuje (sic!)? Jak sam napisałeś jest toi publiczne forum więc każdy może sobie na nim pisać. Nawet ten biegający z maczetą lub im kibicujący. I w cale nie znaczy że jesteś od niego lepszy albo masz więcej ciekawych rzeczy do przekazania.

Weż się nie pogrążaj i nie rozmywaj problemu. Bo zaraz jeszcze będziesz pisał o MPO i tym podobnym fanaberiom
Jak przeczytałem to padłem. Hipokryzja osiągnęła poziomy szczytowe...

Dariook sam co jakiś czas wywalasz ludzi z forum i odmawiasz i bycia kibicami Wisły, a nagle się zrobił z ciebie obrońca wolności.

Jeśli twój umysł ogrania co to jest parafraza to zrozumiesz, dlaczego to co napisałeś jest związane z maczetami, a przysłowie o babce nie.
Chociaż jestem na 100% pewien, że zaczniesz odwracać kota ogonem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów