|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tak, tylko pytanie czy potem ta młodzież obroni się umiejętnościami, nie w skali Wisły - bo to raczej nieduże wyzwanie teraz, tylko czy w skali Ekstraklasy (nawet jeżeli jest w niej sporo miernych piłkarzy, to jednak poziom motoryczny i taktyczny jest całkiem wysoki).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odpowiedź jest prosta - nie.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Romo pewnie jest już dogadany, skoro nadal jest w kadrze, a do tego gra z nazwiskiem na koszulce i wybranym numerem (91).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
chłop jest 2 tygodnie, a oni jak zawsze są w dupie. Dlaczego w tym klubie pracują debile ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szprotson - to dlatego, że nie da się drukować certyfikatów z youtube'a
![]() ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Smuda zawsze mial slaby start bo pilkarze nie mieli sil po przygotowaniach, ale potem jak inni byli przemeczeni to wtedy treningi procentowaly i Smuda wygrywal wytrzymalosciowo . Wierzmy ze mu sie uda
FRANEK SMUDA; CZYNI CUDA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jest transfer!!
potwierdzone info... mój siostrzeniec będzie grał w Wiśle!! ma 12 lat... ma stypendium sportowe (od burmistrza swojej miejscowości rodzinnej), jest napastnikiem jestem dumny... nie ma co ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
wygryzie Boguskiego i Romo w tym roku czy jeszcze za słaby..?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak posmaruje to wygryzie
ale dopiero jak wejdzie w wiek zezwalający na grę ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Że aż Ciebie samego zacytuję: myśl trochę! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nie wiem na co oni czekaja z Brozkiem i czemu nie wezma go np. na rok z opcja przedluzenia. To najprostsza sytuacja teraz. Facet jest wolny, wiadomo, ze cos soba reprezentuje, jest zwiazany z klubem i miastem.
Czy oni nie widza, ze sytuacja jest podbramkowa i kuriozalna ? To nie jest tak, ze jest kontuzjowany napastnik i niedlugo wroci, jest napastnik bez formy, jest ich za mało.. ....a tu nie ma w ogole gracza do ataku!! To jakis surrealizm obcy nawet okregowce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() Byłby on wielkim wzmocnieniem naszego zespołu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
nesta nie stresuj się, przecież mamy napastnika: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24517 będzie beka tak czy owak. Przyjdzie napastnik pewnie za 2-3 kolejki, bo w zarządzie już są ob....i po wynikach, zajmie mu pół rundy, żeby coś ogarnąć my w tym czasie będziemy obijani przez potęgi typu Podbeskidzie i Ruch... Normalnie parodia.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jest jakaś żenada. Jak my możemy aspirować do CZEGOKOLWIEK, nie mając zawodnika, który miałby bezpośrednio przyczyniać się do strzelania bramek. To w końcu o te bramki w piłce nożnej chodzi. A Boguski jak strzeli 5 w rundzie to będzie jedna wielka euforia i szał ciał. Tu jest napadzior potrzebny na gwałt, aż się prosi żeby ściągnąć Brozia. Przynajmniej jego, chociaż jeszcze jeden by się przydał...
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez gypsy : 17.07.2013 o godz. 17:02.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Brak kontraktu dla Pereza może świadczyć o jednym jednak zdecydowali się na zakontraktowanie normalnego napastnika i chyba nie jest od tego tak daleko
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Jeżeli BC faktycznie miał się zgodzić na lepszego napastnika niż Romo, to może jego odprawienie to zwiastun jakiejś korzystniejszej dla nas transakcji.
Ostatnio za dużo wokół tej drużyny "może". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W obecnej sytuacji wiele był dał za newsa na głównej: "Celin i Eduardo jednak wiślakami". Celin od początku wydawał mi się lepszy od Romo i nie chodzi mi tu wcale o zdobyte bramki. Natomiast Eduardo miał tzw. ciąg na bramkę, a do tego ma dopiero 20 lat. W sparingach wyglądał na gracza uniwersalnego, moim zdaniem przyzwoicie radził sobie w środku pomocy. Gorzej było na skrzydle, ale z drugiej strony z kim on miał tam pograć...
edit: Czekam na nowe posty dawida, nowego informatora na forum Na shoutboxie siał dziś zamęt, że Romo już podpisany... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Gdyby nie te wsyztskie cyrki w Wiśle przez ostatni rok to też bym tak sądził ale jakoś wydaje mi się, że tą kadrą zagramy całą rundę jesienną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bunoza może grac w ataku?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Cóż. Nie gramy w pucharach, więc nie ma zbytniego pośpiechu. Smuda opowiadał w wywiadach, że w klubie bardzo serio traktują datę zamknięcia okienka transferowego 31 sierpnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gorzej jeśli do 31 sierpnia przegramy 3 mecze, wtedy będzie na prawdę gorąco w klubie. Też liczę, że puknęli się w głowę i wyłożą jakąś kasę za napastnika, bo jest nieciekawie. Dodatkowo Boguski dalej kontuzja, najpewniej w piątek nie zagra, więc na dziś jest blada du*a....
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czyli już w pierwszej kolejce Smuda musi kombinować ze składem jako, że nasz jedyny pół-napastnik Boguski może nie zagrać z powodu kontuzji. W ataku będzie więc musiał zagrać Małecki albo Sarki. Ciekawe kto wypełni lukę na boku pomocy. Jeśli Stolarski to powstanie luka na prawej obronie. Tą lukę pewnie wypełni Jovanović, a lukę po nim na środku obrony Nalepa. I tak wkoło Macieju. A to dopiero pierwsza kolejka. Witaj sezonie 2013/14
![]() PS. Zapomniałem na śmierć o Burlidze. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyglada to nie ciekawie... jesli ktos sie spodziewa grupy mistrzowskiej w jesieni... jest niepoprawnym optymista..nie ,nie, Głupcem..walka o utrzymanie z nadzieja o utrzymanie...\
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Także jestem zdania, że rezygnacja z Romo oznacza ruch w kierunku zatrudnienia jako takiego napadziora. Pytanie czy będą to chcieli zrobić w najbliższych dniach, czy spokojnie bez pośpiechu załatwią sprawę końcem sierpnia.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zgadzam się z opinią większości, że rezygnacja z Wenezuelczyka oznaczać może chęć zakontraktowania doświadczonego napastnika, mam tylko nadzieje, że nie będzie to pierwszy lepszy ogórek, a gość który coś znaczył w swoim klubie oraz całej lidze, ale to tylko takie moje mrzonki
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
kogokolwiek by nie zakontraktowali to na pierwszą kolejke nie mamy kadry. Nawet Stjepanovic nie zagra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tylko jak my teraz mamy mieć do nich zaufanie . Przecież nie zakontraktują nie wiadomo kogo , przyjdzie facet nie przygotowany i co będziemy czekać kolejny miesiąc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|