|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
....a ludzie, co wy bredzicie? Jakie porwawanie. Widzę, że spece od dezinformacji działają. Bardzo często dany temat próbuje się nawieść czystym absurdem, by dany trop skompromitować.
Nie róbcie tutaj kwadratury koła. Skupcie się lepiej na analizach Berczyńskiego, Biniendy, Nowaczyka , śladach materiałów wybuchowych z detektorów uzywanych m,in na lotniskach w Izraelu (najbardziej rygorystyczne przepisy lotniskowe ).Na dokladkę możecie sobie oglądnąć film anatomie upadku, a nie ....a snuć teorie o manekinach sztucznych mgłach czy maskirówkach. AYALA po co tu wklejasz takie zdjęcia? Nie chcę mi się już tutaj pisać, ale gdy człowiek czyta poniektóre teksty, to traci nerwy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Po pierwsze to że nie przyjmujesz takiej wersji do wiadomości nie znaczy że nie jest ona możliwa. To że nie mieści się to Tobie w głowe nie znaczy że tak nie mogło być Po drugie to jest hipoteza która ma poparcie w baaaaardzo wielu poszlakach Po trzecie czekiści pokazali już w przeszłości do czego są zdolni i wierz mi że porwanie samolotu z polską delegacją nie byłoby dla nich specjalnie skomplikowane. Po czwarte jakiej dezinformacji? Ta sprawa jest zagadkowa i trzeba brać pod uwagę wiele czynników i wiele opcji. Dezinformacja dlaczego? Bo nie jest zgodna z Twoją wersją? Ja też mogę napisać że jesteś dezinformatorem. Dezinformatorem może być Antoni Macierewicz i jego świta, sztuką dla mnie są ich badania na temat wybuchów nie mając tak naprawdę namacalnego dowodu na wybuch. Tak naprawdę o tragedii 10.04.2010 nie wiemy nic albo mało, dlaczego jakieś teorie z góry odrzucamy? Nie bo co? Nie bo nie?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Jakie poszlaki? Nie? A niby jak mieliby to zrobić? Ale nie z kosmosu ... Dowodem na wybuch są odkształcenia poszycia samolotu. Nie nie bo nie, tylko nie bo nic na nie nie wskazuje. Kiedy niby nastąpiło porwanie? Z czego wnioskujesz? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przeczytaj najpierw czerwoną stronę księżyca wis.la/xg49v Potem poczytaj blog fyma na salonie. a także zamach.eu Wtedy zmienisz zdanie. itd Nie twierdze że tak było na pewno, twierdze tylko żebyśmy nie zamykali naszych umysłów na dwie serwowane nam przez media wersje: wypadkowo - brozową oraz dwuwybuchową tylko żebyśmy wzięli pod uwagę różne hipotezy bo nie zawsze to na co patrzymy okazuje się prawdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niemiecki karykaturzysta w "sekcie smoleńskiej":
http://wpolityce.pl/artykuly/59126-w...-tragedii-1004 ![]() Jak Smoleńsk! Jak Smoleńsk! Prawda przemawia ustami dzieci. ![]() 2001, Nowy Jork. Uderzenie w World Trade Center: przez dźwigary stalowe jak przez masło. 2010, Smoleńsk. Uderzenie w lasek brzozowy: przez pnie drzew jak przez palniki acetylenowo-tlenowe. Fizyka lotu dla naiwnych baranów. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Uparte te detektory, ale to dopiero drugi wyjazd biegłych do Smoleńska...... Może do trzech razy sztuka?
![]() Cytat:
Szpen napisał(a):
![]() Szpen napisał(a):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.08.2013 o godz. 17:37.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa z tym śp. Krzysztofem Knyżem, operatorem kamery TVN.
Z jednej strony Paweł Płuska, dementujący pogłoski że Krzysztof Knyż miałby być w Katyniu w kwietniu 2010 r: Cytat:
...a z drugiej nagrania z 07.04.2010 r. (lewe zdjęcie: Film W. Lilientala, Katyń 7.04.2010 | prawe: Zdjęcie pamiątkowe śp. Krzysztofa Knyża) ![]() Całość, w tym linki do filmów na których widać Knyża lub jego brata bliźniaka,znajdują się tutaj: http://e2rdo.salon24.pl/528035,smolenskie-miraze ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak mówiłem Antoni się łatwo nie podda i będzie ciągnął swoją "misję" dalej:
- Składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez prokuratora Maksjana i jego kolegów z prokuratury wojskowej, którzy przekazali "Gazecie Wyborczej" informacje. Ujawnili tajne informacje ze śledztwa, łamiąc Kodeks postępowania karnego - powiedział Antoni Macierewicz w rozmowie z serwisem WPolityce. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejna wrzutka dla mediotów, mająca na celu pokazać m.in. Biniendę i Rońdę jako totalnych debili i oszołomów, cytując wyrwane z kontekstu zdania typu ""Sklejałem modele samolotów". "Widziałem wybuch w szopie".
Jak to jest, że taki Binienda jest na zachodzie szanowanym naukowcem, specjalistą od MES i wytrzymki, biorącym udział m.in. w badaniu katastrofy promu Columbia, dopuszczanym do nadzorowania i wykonywania prac nad częściami do najnowoczesniejszych samolotów na świecie, a w Polsce natychmiast zostaje zdekonspirowany jako oszołom, sklejający modele samolotów. Kolejny, Jacek Rońda, który specjalizuje sie w modelowaniu zachowania się różnych materiałów, znany m.in. z kierowania zespołem "naukowców Akademii Górniczo-Hutniczej, którzy zaprojektowali nowatorskie implanty kości twarzy i czaszki, w których zastosowano powłokę diamentową pokrytą dodatkowo irydem i platyną lub srebrem." , okazuje się być oszołomem widzącym wybuchy w szopie.Goebbels by się nie powstydził. Przecież Ci ludzie jak najbardziej mają podstawy by zajmować się technicznymi aspektami katastrofy. Przecież nie ma kogoś takiego jak naukowiec od katastrof, są naukowcy danej specjalności - od materiałów wybuchowych, od aerodynamiki, od wytrzymałości materiałów. Na zachodzie tacy naukowcy uczestniczą przy badaniach katastrof, u nas - robi się z nich debili obserwujacych wybuchy w szopie, ku uciesze ASów, pysiów i Szpenów. PS. Jakiś czas temu także z dr Badena próbowano zrobić oszołoma i nieudacznika. Badena, który jest doceniany wszędzie na świecie, tylko nie w Polsce, bo ośmielił się współpracować z ZP. Ciekawe czy ktoś to umie wyjaśnić? I dla podniecających się kolejnymi wrzutkami z GW: ![]()
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 14:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdzieś na blogach natknąłem się na zdjęcie specnazu na miejscu w Smolensku tuż po "katastrofie" Ciekawe co oni tam robili? Ratowali rannych? I jeszcze taki link wis.la/nysca A tutaj kolejny ciekawy wpis FYMa http://fymreport.polis2008.pl/wp-con...7/FYM-TS-2.pdf
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 15.07.2013 o godz. 11:25.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|