The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2013, 17:25
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Siara dla klubu? Trochę tak - ale raczej ze względu na rozgłos nadany sprawie niż jej faktyczny kaliber. Nie dość, że skrzykują na nas wściekły tłum, to widzę, że niektórzy tutaj gotowi podawać kamienie. Przecież cała sprawa nie zasługuje na więcej jak notkę prasową, ewentualnie ciut więcej uwagi mogą temu poświęcić media regionalne. Ale jak tak dalej będziecie wałkować ten temat, to się zrobi burza na cały kraj.
Mam wrażenie że przeceniasz siłę tego forum.
Fakt że mamy sezon ogórkowy i pismaki chwytają byle gówienka ... ale nie dlatego że my tu dyskutujemy. Myślę że gdyby paru szpanerów, chcących być (jak zwykle) trendy na forum, nie wyraziło "prawie pochwały" głupiego zachowania paru naszych kibiców to na forum nikt by za wiele nie flekował tatrzańskich graficiarzy ...

Dla mnie to nawet nie jest kwestia kultury ...a raczej estetyki. Zawsze kochałem góry i zawsze mnie wk..ło jak co kilka metrów na szlaku widziałem puszki, papierki i butelki ... Nigdy tego nie zrozumiem.
Podobnie z graffiti na murach .. Ładne kamieniczki krakowskie a do 2 metrów "J..ć Wisłę" albo " Cracovia do gazu" ... żenada ... Komu to tak naprawdę się podoba ?
W każdym razie temat jest szerszy i niepotrzebnie wiąże się go z kibicami a zwłaszcza jednego klubu.

Ktoś tu napisał że jakby mu na domku graffiti zrobili w ogóle by mu to nie przeszkadzało.
Proszę o adres.

Dla mnie sprawa jest prosta: chłopaki wytrzeźwieli , wypożyczają "karchera" i przywracają stan pierwotny.

CMSNero napisał(a):Wyświetl post
tu powinna być dyskusja o zrzutce na kary dla kibiców Wisły .... wam się chyba fora pomyliły !!!!
Taaak.
Jeszcze trzeba im zapłacić ....
Powiem szczerze:
Na mnie nie licz.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 09.07.2013 o godz. 20:57.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów