|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja bym tylko polecił popracować nad modulacją głosu. Emocjonalny komentarz kopaniny w srodku pola lub wyrzutu piłki z autu nie brzmi ciekawie, głos trzeba podnosić tylko, gdy naprawdę wymaga tego sytuacja boiskowa. Inaczej komentarz staje się męczący.
Pojedyncze lapsusy językowe to pikuś, chłopak jest jeszcze w szkole średniej. I tak czapki z głów - bardzo ładnie się wysławia co do zasady. W skali szkolnej ocena 5 na zachętę. Gratuluję pasji i życzę sukcesów w przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Poza tym bardzo fajnie. Trzymam kciuki i licze że nie zaprzestaniesz na tym jednym meczu. Nie chciałbym tu wypisywać samych wad, bo było całkiem przyzwoicie. Ale uważam że jeśli mam oceniać i jeśli masz podnosić swoje umiejętności to trzeba mówić o takich rzeczach. Zwróciłem jeszcze uwagę na sytuacje gdy były sytuacje podbramkowe. - Najczęściej kończysz je tak: Małecki... i co ? .... słupek. Można poobserwować jak inni komentatorzy zachowują sie w takich sytuacjach. Choć musze przyznać że jedne z moich ulubionych - Laskowski, też mówi w takich sytuacjach - "i....... gol"
Ostatnio edytowane przez julo : 07.07.2013 o godz. 14:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|