|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zrobili zdjęcie, pokreślili je liniami niczym Jacek Gmoch , użyli technicznego języka tak żeby przeciętny człowiek nic z tego nie zrozumiał i już gotowa sensacja dla PISowców
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja bym się na Twoim miejscu tak tym nie chwalił. PS. Czego dokładnie nie rozumiesz z notki Nowaczyka i z linkowanego fragmentu raportu, może postaram Ci się wytłumaczyć... ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||||||
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 26.06.2013 o godz. 13:33.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||||
|
|
Banita
Offline |
|
Co do reszty to spuszczam zasłone milczenia, "wyjaśniajcie" sobie dalej
Ostatnio edytowane przez AS82 : 26.06.2013 o godz. 15:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|