The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 11:38
Zrobili zdjęcie, pokreślili je liniami niczym Jacek Gmoch , użyli technicznego języka tak żeby przeciętny człowiek nic z tego nie zrozumiał i już gotowa sensacja dla PISowców
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.06.2013, 12:01
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Zrobili zdjęcie, pokreślili je liniami niczym Jacek Gmoch , użyli technicznego języka tak żeby przeciętny człowiek nic z tego nie zrozumiał i już gotowa sensacja dla PISowców
Niestety, jak na razie jedynymi osobami które nic z tego "technicznego języka" nie zrozumiały jesteś Ty i Szpen.
Ja bym się na Twoim miejscu tak tym nie chwalił.

PS. Czego dokładnie nie rozumiesz z notki Nowaczyka i z linkowanego fragmentu raportu, może postaram Ci się wytłumaczyć...
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 26.06.2013, 12:06
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Niestety, jak na razie jedynymi osobami które nic z tego "technicznego języka" nie zrozumiały jesteś Ty i Szpen.
Ja bym się na Twoim miejscu tak tym nie chwalił.

PS. Czego dokładnie nie rozumiesz z notki Nowaczyka i z linkowanego fragmentu raportu, może postaram Ci się wytłumaczyć...
Jak juz pisałem , w "wyjaśnianie" tego typu sensacji już się nie bawię ,bo to jest jedna szyta grubymi nićmi hucpa.
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.06.2013, 13:29
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak juz pisałem , w "wyjaśnianie" tego typu sensacji już się nie bawię ,bo to jest jedna szyta grubymi nićmi hucpa.
To co, wpadłeś sobie tu tylko potrolować, skoro poza emotikonkami nie masz nic do powiedzenia? Nie przypominam sobie także,byś tu cokolwiek i komukolwiek coś wyjaśnił. Raczej były to wrzutki o "pisowskich spiskach" albo takie kwiatki jak te poniżej:

AS82 napisał(a):
Ja na raport nie czekałem ,ale najebany Błasik wałęsający się po kokpicie pilotów ,to dowód na to,że kretyni zarządzali lotem
AS82 napisał(a):
cztery kręgi oznacza ,że wykonali cztery koła,okrązenia nad lotniskiem ,żeby dobrze się rozeznać w sytuacji i podjąć decyzje o lądowaniu bądz nie
AS82 napisał(a):
To pokazuję ,że sie piloci sugerowali,liczyli lub brali pod uwage zdanie prezydenta co do lądowania ,co jest dowodem na to ,że była bezpośrednia lub pośrednia presja na pilotów
AS82 napisał(a):
To ty nie rozumiesz podstawowych rzeczy.Skup sie na rozróżnieniu lotu cywilnego od lotu wojskowego. Lot wojskowy to jak już mówilem ,lot zwiazany z dzialaniami wojennymi ,misjami wojskowymi, jak np przelot naszych wojsk do Afganistanu.Jakby sie samolot wypchany żolnierzami ,sprzetem wojskowym roz*ebał w takich okolicznościach ,to wtedy byś prowadził śledztwo pod takim kontem ,czy naprzyklad obce wojska nie zestrzelily tego samolotu itd. Natomiast jak leci prezydent do Brukseli,na Litwe ,czy na uroczystości do Katynia to nie jest to lot wojskowy ,to ma to charakter cywilny. Dalej ci tlumaczyl nie bede mam andzieje ze zrozumiales.
AS82 napisał(a):
Pół roku politycznego ujadania ,bo już tego sie inaczej nie da nazwać ,na temat rzekomego zamachu i tym podobnym bzdurom ,a prawda jest bardzo prosta:"Debeściaki" myślały ,że jakoś się wyląduje ,bo przecież do tej pory mieli farta...
AS82 napisał(a):
Ze spotkania Tusk-Putin wynikly konkretne korzysci,bo naród Rosyjski po slowach Putina dowiedzial sie o zbrodni katynskiej ,lansowal to sie raczej Kaczynski latajac na wlasne obchody i to jeszcze w lata w ktorych sa wybory.
Jak widać z perspektywy czasu, wszystko co wówczas pisałeś (2010,2011) to były bzdury i wrzutki dla idiotów (cztery okrążenia, pijany Błasik w kabinie, lot cywilny, presja prezydenta, tak lądują debeściaki, to był prywatny lot Kaczora itp). Najbardziej bawi Twoje profesjonalne tłumaczenie że to na pewno był lot cywilny, chociaż dziś nawet Lasek przyznaje że to był 100% lot wojskowy. Nie głupio Ci tak z perspektywy czasu, że to co Ci podsunęli do uwierzenia to było cytując Ciebie "gówno na talerzu"?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 26.06.2013 o godz. 13:33.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 26.06.2013, 15:52
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
To co, wpadłeś sobie tu tylko potrolować, skoro poza emotikonkami nie masz nic do powiedzenia? Nie przypominam sobie także,byś tu cokolwiek i komukolwiek coś wyjaśnił. Raczej były to wrzutki o "pisowskich spiskach" albo takie kwiatki jak te poniżej:
Rozśmieszyła mnie rozpiska a la Gmoch

Co do reszty to spuszczam zasłone milczenia, "wyjaśniajcie" sobie dalej
Ostatnio edytowane przez AS82 : 26.06.2013 o godz. 15:57.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów