The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2013, 18:20
bramkę dla Olimpii porównałbym z pamiętnym golem Jopa
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2013, 18:36
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
bramkę dla Olimpii porównałbym z pamiętnym golem Jopa
Jak zobaczyłem tego gola, to od razu sobie to samo przypomniałem. Niebywałe... Żydowska garbata dola... niech jeszcze kiedyś powiedzą, że się pod szczęśliwą gwiazdą nie urodzili...

Powiem tak, w tego typu ustawkę nie jestem skłonny uwierzyć. Mimo wszystko, widać było po Zawiszy i Niecieczy wielki niedosyt. Mecz w Niecieczy w ogóle nie powinien się odbyć, warunki były anormalne...

Wierzę, że Flota nie będzie się starać tak, jak dzisiaj. Swoją drogą, gdyby oni wygrali ten mecz z Kolejarzem, to sytuacja byłaby maksymalnie pogmatwana... Żydy przede wszystkim muszą liczyć na siebie, muszą wygrać. W dalszej perspektywie muszą liczyć na PORAŻKĘ Niecieczy lub REMIS Zawiszy. Ewentualnie remis i remis. Nie wiem, jak dzisiaj zagrali, bo Orange Sport mało ich pokazywało, ale gol dla Tych - palce lizać. Oby Miedź po prostu powalczyła.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów