|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
bramkę dla Olimpii porównałbym z pamiętnym golem Jopa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem tego gola, to od razu sobie to samo przypomniałem. Niebywałe... Żydowska garbata dola... niech jeszcze kiedyś powiedzą, że się pod szczęśliwą gwiazdą nie urodzili...
Powiem tak, w tego typu ustawkę nie jestem skłonny uwierzyć. Mimo wszystko, widać było po Zawiszy i Niecieczy wielki niedosyt. Mecz w Niecieczy w ogóle nie powinien się odbyć, warunki były anormalne... Wierzę, że Flota nie będzie się starać tak, jak dzisiaj. Swoją drogą, gdyby oni wygrali ten mecz z Kolejarzem, to sytuacja byłaby maksymalnie pogmatwana... Żydy przede wszystkim muszą liczyć na siebie, muszą wygrać. W dalszej perspektywie muszą liczyć na PORAŻKĘ Niecieczy lub REMIS Zawiszy. Ewentualnie remis i remis. Nie wiem, jak dzisiaj zagrali, bo Orange Sport mało ich pokazywało, ale gol dla Tych - palce lizać. Oby Miedź po prostu powalczyła. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|