|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niestety Szpen nie mogę się zgodzić jesteś oderwany od rzeczywistości i żyjesz w swoim zakłamanym świecie.
Kilka przykładów: Obrona praw pracowników. Nie zauważyłem żadnych zmian w tej kwestii. Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców. "Jedno okienko" działa fatalnie, a komisja "przyjazne państwo" niby zwalcza absurdy prawne, ale w tempie budzącym skojarzenie z opróżnianiem morza wiaderkiem. Obniżenie podatków i “danin publicznych”. Jak dotąd mamy raczej podwyżki niż obniżki. Pomoc ze strony państwa dla “najsłabszych”. Nie zauważyłem żadnych zmian w tej kwestii. Ograniczenie deficytu. Deficyt rośnie, i to niebezpiecznie szybko. Modernizacja PKP. Próby były, ale przyniosły tylko jeszcze więcej bałaganu, a modernizacji to może nasze wnuki doczekają. Gospodarczy “powrót Polski nad morze”. Póki co nad morzem widać głównie jak upadły stocznie. Modernizacja wsi i rolnictwa. Jeśli się jakaś dokonuje, to tylko dzięki dopłatom z UE (choć i z tym maja problem). Ekologiczna produkcja żywności. Nie zauważyłem żadnych działań w tym kierunku. Ułatwienie młodym startu zawodowego. Nie zauważyłem żadnych działań w tym kierunku Oddanie sprawy edukacji dzieci rodzicom. Bez komentarza. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia. Jak wyżej. Ograniczenie przywilejów władzy. Przywileje mają się dobrze i raczej nic im nie zagraża. To tylko niektóre z obietnic. A to pamiętasz "Tylko człowiek bez prawa jazdy stawia fotoradary" 2007r. Ten sam polityk namawiał do niepłacenia za abonament. Zapowiadał zmniejszenie biurokracji. Nie można więc tego dopasować do innej partii bo to są fakty i tego się trzymam. A tak nawiasem mówiąc, każdego kto myśli inaczej niż Ty nazywasz dzieciakiem, jednak tok twojego rozumowania świadczy o Twoim braku podstawowej wiedzy w jakiejkolwiek dziedzinie życia. Przepraszam za ten "bałagan" bo trochę nie w temacie. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, iż jeśli coś się pisze dobrze poprzeć to jakimiś faktami inaczej jest to pusta wypowiedź świadcząca o autorze takiego posta. Niestety PO ma właśnie taki elektorat.
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 28.05.2013 o godz. 20:40.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|