|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wynik Łęczna-Flota bez niespodzianki- gospodarze silni na własnym podwórku. Co do Termaliki to dalej twierdzę, że odpuszczą awans do Ekstraklasy. A jak to najłatwiej zrobić? Tracąc punkty z głównymi rywalami. Przegrają z Zetką, a pewna utrzymania sandecja z cabajem w bramce odda parchom 3 punkty. Ciekawe jakie kursy na to spotkanie wystawią bukmacherzy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 26.05.2013 o godz. 19:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|||
http://www.orange.pl/kid,4003103221,...sza,video.html 3:20 Flota dzisiejszą porażką również pięknie się określiła. Wg mnie jest już pozamiatane. Parchy grają straszną padakę. Gdyby Flocie i Niecieczy zależało na awansie, to dzieci cyrankiewicza już kilka kolejek temu byłyby poza grą. W sobotę mają kolejny mecz ze zgodą, a na koniec mecz z Miedzią, dla której awans sąsiadki może być na rękę(pozbędzie się silnego rywala w walce o awans w następnym sezonie). Zawisza pojedzie Flotę, a Termalica kolejny mecz z rzędu będzie razić nieskutecznością i znowu straci punkty. Nawet jeśli żydom powinie się noga w jednym meczu, to obawiam się, że to i tak nie wystarczy. A może Kazek Moskal chce na koniec wykiwać sąsiadkę ? Podłożył się Zawiszy, wygra 2 następne mecze i takim oto sposobem wyeliminuje parchatych? Nadzieja matką głupich, aczkolwiek nie chce mi się w to wierzyć po tym co widziałem w ostatnich trzech meczach Niecieczy. Tychy mają także zgodę z .... Zawiszą. Może się nie podłożą? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez piter116 : 29.05.2013 o godz. 23:44.
![]()
|
||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|