|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się spotkanie we Wrocławiu? | |||
| Śląsk wygra! |
|
9 | 20,93% |
| Padnie przyjacielski remis! |
|
10 | 23,26% |
| Wisła wygra! |
|
24 | 55,81% |
| Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jeżeli Chrapek nie nadaje się do Wisły, to Burliga powinien zakończyć karierę. On daje z siebie 100%? Proszę Cię.. (chyba, ze to była ironia a za racji nie wyspania nie zajarzyłem ) Wczoraj większe zaangażowanie pokazał moim zdaniem Kosowski. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No właśnie to mnie najbardziej dobija. Kto daje z siebie 120%? Kosa, Głowa, Sobol i Mały.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Same ambicje to są o kant du.py rozbić. Oni wyglądają lepiej na tle reszty, bo mają - oprócz ambicji - jakieś umięjętności. Ja tam wolę Genkowa z jego umiarkowaną ambicją niż biegającego wte i wewte Sikorskiego.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja nie oceniam ani jego szybkości, ani techniki, ani ambicji. Pozostawiam to Tobie. Oceniam to czy jest spanikowany kiedy ma piłkę czy wie, co ma z nią zrobić. W mojej ocenie, wie co ma zrobić z piłką. Pozostała większość naszych piłkarzy wczoraj wyglądała jakby nie wiedziała gdzie tę piłkę skierować, więc oddawała, albo do tyłu, albo na dzidę. Po prostu chaos... i brak myslenia
Sobol, Głowa, Kosa, nawet Mały nie tylko wiedzą, co z piłką zrobić, ale mają jakieś umiejętności pozwalajace na realizację tych zamysłów. Bardzo fajnie pod tym względem prezentuje się też Stolarski. Chrapek też by nie odstawał gdyby nie brak szybkości. Natomiast Sikorski, Boguski, Wilk, Burliga rozkładają drużynę pod tym względem |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A Boguskiego bym bronił: często mnie denerwują jego zagrania ale wychodzi do piłki, sporo widzi, bardzo szybko przemieszcza się po boisku i często zamiary ma niezłe. Przez to jest może nawet bardziej irytujący. Wydaje mi się, że w lepszej drużynie grałby lepiej. ![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Tu jest Wisła, cudów nima. Ale ciśnięcie po Rafale, że odstaje mentalnie albo że nie daje z siebie stu procent na boisku jest śmieszne. To nie jest rugby, są gracze do konstruowania i są pitbule. Pitbul i konstruktor w jednym w tym sporcie to ideał. W naszej lidze ideałów nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Są jeszcze Sarki i Małecki.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czy można stwierdzić, że piłkarze San Marino przeszli koło meczu? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|