The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Co wydarzy się w sobotę na Reymonta?
Kibice z Kielce w końcu trafią do Krakowa! 26 28,57%
Passa Korony bez zwycięstwa na wyjeździe zostanie zakończona 12 13,19%
Wisła w końcu wygra przekonująco! 39 42,86%
Będzie piknik, typowe 0:0 i punkt bliżej utrzymania. 27 29,67%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2013, 16:35
comek napisał(a):Wyświetl post
Dlatego właśnie Wilk gra w ekstraklasie, a nie w lepszej lidze. Powiedzmy, że umie odbierać piłkę, ale nie umie strzelać.
Wilk potrafi wchodzić w rywala i faulować w subtelny sposób. Czysty odbiór piłki w jego przypadku to głównie ...przypadek. Natomiast nie tylko nie potrafi strzelać. On w ogóle nie umie grać w piłkę nożną. Umiejętności czysto piłkarskie, techniczne, taktyczne nawet na poziomie rekreacyjnym ("orlikowym") prezentuje co najwyżej średnie więc jak tu w ogóle mówić o poziomie zawodowym... Nadrabia bieganiem - dobre i to - ale biegi wytrzymałościowe to nie są umiejętności piłkarskie. W obecnej Koronie miałby duży problem aby załapać się do meczowej 18-tki.
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.05.2013 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.05.2013, 17:37
thechris napisał(a):Wyświetl post
Wilk (...) w ogóle nie umie grać w piłkę nożną. (...)
Naskakujesz na gościa a nie mamy nikogo lepszego. Z Czarkiem jest tak samo ja z Kirmem - robi swoje. Jakoś nikt Wilka od dawna nie wygryzł ze składu wiec jest póki co najlepszy a więc i NAM NIEZBEDNY. I to powinno, póki co, uciąć wszelkie pojazdy po nim.

Jeszcze jedno - jak Wilk W OGÓLE nie umie grać w piłkę to chętnie dowiem się jak Ty w tej samej skali piłkarsko się widzisz.
Będą jakieś dwa punkty odniesienia - już coś.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 10.05.2013 o godz. 17:41.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.05.2013, 11:47
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Naskakujesz na gościa a nie mamy nikogo lepszego. Z Czarkiem jest tak samo ja z Kirmem - robi swoje.
Robi z swoje - z takim efektem, że Wisła jest na 11. miejscu. Tam gdzie są słabi piłkarze tam są słabe wyniki. Wilk ciągnął w dół Koronę a teraz ciągnie w dół Wisłę. Czyli masz rację - robi swoje.

Jeszcze jedno - jak Wilk W OGÓLE nie umie grać w piłkę to chętnie dowiem się jak Ty w tej samej skali piłkarsko się widzisz.
Będą jakieś dwa punkty odniesienia - już coś.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jak na zawodowca to Wilk ma mgliste pojęcie i praktycznie zero talentu do zawodu, który uprawia. Myślę, że Wilkowi bliżej do mojego poziomu rekreacyjno-orlikowego niż mnie do poziomu zawodowego piłkarza (którym Wilk jest tylko z nazwy - dla mnie to zwykły amator, szrot etc.).

Co do Kirma to on akurat jeden sezon miał naprawdę niezły. Początek kiepski, koniec we Wiśle żałosny... ale ten jeden sezon był przydatny i był z niego pożytek.
Ostatnio edytowane przez thechris : 11.05.2013 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.05.2013, 18:20
Naskakujesz na gościa a nie mamy nikogo lepszego. Z Czarkiem jest tak samo ja z Kirmem - robi swoje. Jakoś nikt Wilka od dawna nie wygryzł ze składu wiec jest póki co najlepszy a więc i NAM NIEZBEDNY. I to powinno, póki co, uciąć wszelkie pojazdy po nim.
Nie ma co z gościem dyskutować, bo jakbyś sprawdził jego wpisy na forum 20-30% tyczy się Wilka. Kwestia tylko co Wilk mu zrobił? Może wyrwał dziewczynę? A może zwyczajnie dał Chrisowi kosza

Wilk jaki jest każdy widzi, aczkolwiek to jeden z lepszych specjalistów od odbiorów w ekstraklasie. Strzela też ważne bramki jak Z APOELem czy Polonią Warszawa, czy też notuje ważne asysty jak ta z Lechem u siebie, gdzie walnie przyczynił się do ostatniego mistrzostwa Wisły. Owszem zawsze mógłby dawać więcej zespołowi w ofensywie, ale i tak nie ma co narzekać, w tym miernym kurniku , obok Małeckiego i Sarkiego to jeden z pewniejszych punktów drużyny.

Problemem w Wiśle nie są defensywni pomocnicy, problemem jest brak rozgrywającego, skrzydłowych i klasycznego napastnika. Bramkarz również mógłby być lepszy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów