The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2013, 15:46
i szczerze, to najczęściej pracownicy mają rację. Oni to wszystko odczuwają na wlasnej skórze i widzą na własne oczy. Nawet jeśli przeginają to w ich opinach jest jakieś 50% prawdy

ps.
a propos metod naszego bossa to słyszałem historyjkę z ust człowieka pracującego w myślenickiej służbie zdrowia.
Kiedyś boss przybył z wizytą do szpitala, pytał o bolączki, o to jakiego sprzętu im najbardziej brakuje. Lekarze i dyrekcja sądząc, że szukuje się sponsoring mówili, że ludziom z Myślenic i okolicy najbardziej brakuje tego i tamtego.
Po pewnym czasie boss założył Centrum Medyczne przy Telefonice, gdzie te wszystkie sprzęty i aparatura są dostępne. Nie za darmo, oczywiście.
Ma chłop smykałkę do interesów.
Powinien pojechać do Legii i spytać jakich piłkarzy chcieliby kupić, ale trochę brakuje im kasy...
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.04.2013 o godz. 15:51.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.04.2013, 21:13
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a propos metod naszego bossa to słyszałem historyjkę z ust człowieka pracującego w myślenickiej służbie zdrowia.
Kiedyś boss przybył z wizytą do szpitala, pytał o bolączki, o to jakiego sprzętu im najbardziej brakuje. Lekarze i dyrekcja sądząc, że szukuje się sponsoring mówili, że ludziom z Myślenic i okolicy najbardziej brakuje tego i tamtego.
Po pewnym czasie boss założył Centrum Medyczne przy Telefonice, gdzie te wszystkie sprzęty i aparatura są dostępne. Nie za darmo, oczywiście.
Powinien pojechać do Legii i spytać jakich piłkarzy chcieliby kupić, ale trochę brakuje im kasy...
Było, było...

Nie mam raczej informacji z pierwszej ręki, ale w okolicy trochę się słyszy na ten temat. Ponoć nie jest ostatnio najlepiej. Nie wnikam w szczegóły, bo chcę uniknąć jakichś nieścisłości, ale cudów latem bym się nie spodziewał.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 28.04.2013, 23:25
FraMat napisał(a):Wyświetl post
i szczerze, to najczęściej pracownicy mają rację. Oni to wszystko odczuwają na wlasnej skórze i widzą na własne oczy. Nawet jeśli przeginają to w ich opinach jest jakieś 50% prawdy

ps.
Wychodzi na to ze Cupial nie traktuje klubu jako biznes.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów