|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
i szczerze, to najczęściej pracownicy mają rację. Oni to wszystko odczuwają na wlasnej skórze i widzą na własne oczy. Nawet jeśli przeginają to w ich opinach jest jakieś 50% prawdy
ps. a propos metod naszego bossa to słyszałem historyjkę z ust człowieka pracującego w myślenickiej służbie zdrowia. Kiedyś boss przybył z wizytą do szpitala, pytał o bolączki, o to jakiego sprzętu im najbardziej brakuje. Lekarze i dyrekcja sądząc, że szukuje się sponsoring mówili, że ludziom z Myślenic i okolicy najbardziej brakuje tego i tamtego. Po pewnym czasie boss założył Centrum Medyczne przy Telefonice, gdzie te wszystkie sprzęty i aparatura są dostępne. Nie za darmo, oczywiście. Ma chłop smykałkę do interesów. Powinien pojechać do Legii i spytać jakich piłkarzy chcieliby kupić, ale trochę brakuje im kasy...
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.04.2013 o godz. 15:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Nie mam raczej informacji z pierwszej ręki, ale w okolicy trochę się słyszy na ten temat. Ponoć nie jest ostatnio najlepiej. Nie wnikam w szczegóły, bo chcę uniknąć jakichś nieścisłości, ale cudów latem bym się nie spodziewał. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|