La Furia Dell' Est Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc. - sory ale nie uwierze w to - nie wierze ze daja ci platyne w cenie o ponad polowe mniejszej - albo walisz kit albo zle zrozumiales umowe , albo ktos cie wkreca , albo sie okaze ze masz platyne bez 6 x C+ - niewiem ...wybacz- ale w taki promocje nie wierze ...do mnie podbijalo chyba z 5 kolesi i kazdy oferowal platinum za 99 - zarzekajac sie ze nie ma mozliwosc taniej - jeden mi sie przyznal ze 119 zl to byla podpucha zeby zbic do 99 - i szukac jelenia ....a przy okazji - mam do odebrania za darmoche dekoder Sagem ...moglby ktos konkretnie jednym zdaniem okreslic czy brac go ? czy zostac przy ( niestety prywatnym i bez gwarancji juz ) Philipsie ktory sie samoczynnie wylancza co 1-1,5 godz na okolo 2 minutki ......

tylko bez napinki - albo tekstow : totalny syf- bo to zaden argument - chodzi mi o jakos obrazu, czy sie nie wiesza i czy nie zmienia programow tak mulnie i dlugo ....bo nagrywarki, przewijarki i inne trzepiekonki mnie nie isteresuja .... z gory dzieki