|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Lato z Piechniczkiem kiedys nam dawali medale na mistrzostwach swiata, a mimo to krytyka ich dzialalnosci (szkodliwej) dla polskiego futbolu w ostatnich latach byla jak najbardziej wskazana.
Nie rozumiem dlaczego niektorzy z tego forum usiluja zrobic z bossa kogos kogo nie mozna krytykowac. Tym bardziej ze nikt normalny nie krytykuje Cupiala za to ze nie daje kasy; ludzie krytykuja za amatorskie zarzadzanie klubem. Jesli nikomu nie przeszkadza ze Poznan i Warszawa, kluby o plus minus podobnym potencjale finansowym, uciekaja nam (organizacyjnie) z predkoscia swiatla to okej; najwyrazniej Wisle macie w dupie, a mecze sa dla Was tylko okazja do spotkania z kolegami i pospiewania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja nie błagam faceta o forsę - mam swoją. Interesuje mnie dobro klubu, bo jak ma zamiar rękami sabotażysty Bednarza dalej sprowadzać klub poniżej możliwości i oczekiwań to niech da sobie spokój i naprawdę niech odejdzie. Bo uważam, że jak Wisła ma się pałętać po ogonach ligi to może to spokojnie zrobić taniej i bez Cupiała. Ale nie - goście w stylu Dariook i Domin Czyżyny będą uczyli pojmowania rzeczywistości ludzi realnie myślących. Jak Wam ten BC nie kupi kilku styranych murzynów do gry w nowym sezonie to żaden nowy człowiek się tu nie pojawi bo nie ma szkółki, nie ma juniorów, dzieci nie mają gdzie trenować na Wiśle, bo jest ....A zimno, mokro, hala jest zagrzybiała i HUJ wie co jeszcze!!!! Dzieci muszą mieć warunki do nauki, jak jeden debil z drugim tego nie rozumie to jest mi przykro - niech sobie zrobi dziecko i wtedy niech je pozwoli trenować w syfie. Banda nieodpowiedzialnych dzieciaków będzie mnie pouczać.
![]() Dla mnie Wisła istniała przed Cupiałem - nie rozumiem po co piszesz takie bzdury. Modowie - proszę o połączenie moich dwóch postów.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 20.04.2013 o godz. 11:53.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Moje poglądy na temat inwestycji w klub różnią się o 180 stopni od poglądów Dariooka. mój post odnośnie rozwoju klubu: Ale mamy prawo jako kibice wymagać tej normalności, kontraktów na miarę naszego budżetu, zbudowania kilku boisk dla dzieci i młodzieży oraz zapewnienia pierwszej drużynie możliwości trenowania w normalnych warunkach. Powinniśmy domagać się, aby Wisła Kraków szukała talentów w całej Polsce i ściągała ich do Krakowa, powinniśmy domagać się aby w klubie byli odpowiedni fachowcy od leczenia, rehabilitacji, przygotowania kondycyjnego oraz trenerzy, którzy potrafią wyszkolić nam młode pokolenie piłkarzy. Wisła Kraków na normalność po prostu zasługuje. Tylko nie wiem, czy tak samo Bogusław Cupiał rozumie słowo normalność - czy Jego normalność nie ograniczy się do zatrudnienia nam pseudo trenera - Smudy i dania mu możliwości wydania znów kolejnych milionów na szrot krajowo - zagraniczny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.04.2013 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||||
Jeśli interesowało by cię dobro klubu to nie .......ił byś takich kocopołów kolego. Cupiał sprowadza klub poniżej możliwości i oczekiwań? Tych osiągniętych dzieki tylko i wyłącznie niemu? WTF! To że Cupiał tak bardzo rozbudził w tobie apetyty, twój problem . Twój poziom frustracji spowodowany brakiem sukcesów ewidentnie ma wpływ na trzeźwe myślenie. Bez Cupiała to Wisła będzie miała problemy ze zdobyciem licencji na gre w ekstraklasie , a już samo w niej występowanie będzie ocierać się o cud. Dla mnie osobiście wydaje się być Żenujące , tłumaczenie czegoś co jest oczywistością. Ile ty masz lat?
To właśnie dzieki Cupiałowi w klubie powróciła normalność. Tylko nie wiem czy kibic Wisły rozumie słowo normalność . 99% klubów w Polsce o takiej normalności może tylko pomarzyć.
Ty już analnytyku między wódkę a zakąskę się nie wpierdalaj. Z prędkością światła to uciekają twoje szare komórki i też nikomu to raczej nie przeszkadza. Najwyraźniej mamy ciebie w dupie. Skonsultuj to na forum amici i ległej. Tam na pewno uzyskasz bardziej "profesjonalną " odpowiedz. WATTS@ Ty jesteś sprzecznością samą w sobie. Stwierdzenie, że lata ci koło huja jebanie żydów, sprawiło że cały twój tekst traktuje z przymrużeniem oka. Wiślacka sprzeczność. Cytat:
Obecnie jest tylko skamlanie, płacz i niezrozumiała krytyka . On ma inny pomysł na klub, nigdzie nie ma dowodów na to że wy macie rację. A wręcz przeciwnie... pod jego ręką Wisła stała się najpotężniejszym klubem w Polsce, dlatego darujcie sobie wasze pomysły na wielką piłkę rodem z warszawki. Nasze postawa i sytuacja nie wynikają z bierności i szkodliwości Cupiała . Tylko debile i kibice sukcesu postradali zmysły, obwiniając BC za zniszczenie Wisły. W przeciwieństwie do Ciebie, nie widzę powodów by się zamartwiać. Też interesuję się sportem i wiem że nie da się tylko zwyciężać. Nie popadam w skrajności w skrajność...Często warto odpuścić etap aby na mecie, zameldować się jako zwycięzcą.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.04.2013 o godz. 07:47.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|