The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2013, 09:04
@Chris

A obrzezany czopek umie czytać? Widzi, że jest to post Manhunta, zacytowany po to, aby uświadomić, że pan "sędzia" (idealnie przedstawiony na powyższym screenie) pozostawał ślepy, podczas innych sytuacji?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.04.2013, 09:28
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
@Chris

A obrzezany czopek umie czytać? Widzi, że jest to post Manhunta, zacytowany po to, aby uświadomić, że pan "sędzia" (idealnie przedstawiony na powyższym screenie) pozostawał ślepy, podczas innych sytuacji?

Szkoda słów i czasu na tłumaczenie.
Gość pewnie już zawalił gruchę w legijny szalik i już czeka kiedy będzie mógł kupić bilety na eliminacje LM w Wawie.

Szkoda ze akurat w takim meczu wszystko oprócz czarnych członków było zajebiste ale żyje sie dalej.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.04.2013, 09:53
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Gość pewnie już zawalił gruchę w legijny szalik
Masz bardzo ciekawe preferencje seksualne. To rodzinne? W grupie walicie do jednego szalika czy każdy ma swój?

Naprawdę jestem cholernie ciekaw dlaczego nikt nie zwraca uwagi, że piłkarzyki zachowali się jak amatorzy i nie grali do gwizdka... Ja nie wiem jak można nazywać siebie profesjonalistą i stać i czekać na gwizdek zamiast grać... Dla mnie to niepojęte.
Ostatnio edytowane przez thechris : 14.04.2013 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.04.2013, 10:47
thechris napisał(a):Wyświetl post
Masz bardzo ciekawe preferencje seksualne. To rodzinne? W grupie walicie do jednego szalika czy każdy ma swój?

Naprawdę jestem cholernie ciekaw dlaczego nikt nie zwraca uwagi, że piłkarzyki zachowali się jak amatorzy i nie grali do gwizdka... Ja nie wiem jak można nazywać siebie profesjonalistą i stać i czekać na gwizdek zamiast grać... Dla mnie to niepojęte.

Zamilcz....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.04.2013, 11:02
thechris napisał(a):Wyświetl post

cechą amatora jest to że nie gra do gwizdka? - NIE SĄDZE

piłkarze widzieli że piłka wyszła "za" i czekali na decyzje jednego z miliarda sędziów na tym meczu. Nie grali do gwizdka bo piłka wyszła za linie EWIDENTNIE a nie o jakieś milimetry.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Agnus
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 14.04.2013, 11:14
Nie ma po co już tego komentować.
Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez Agnus : 14.04.2013 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów