|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Jak można takie dyrdymały opowiadać o Małeckim - chciał strzelić, trudno, nie wyszło, wychodziło wiele razy w innych meczach, a teraz trudno. Miał prawo strzelać, nie trafił - zdarza się. Ten prowokator powinien skończyć jak jerry. coś tam lewis... - ten sam typ człowieka, prowokuje KIBICÓW WISŁY KRAKÓW, OBRAŻA NASZYCH PIŁKARZY. Po takim meczu ma do nich pretensje, trzeba chyba być największym i skończonym nie powiem kim. Po tym meczu największymi wygranymi jesteśmy my - kibice. Pokazaliśmy sobie, ale i Legii Warszawa, że potrafimy się zjednoczyć, potrafimy wspierać naszą drużynę od początku do końca meczu, niezależnie od wyniku, że nie pozwoliliśmy Legii w pełni zademonstrować swoich "talentów wokalnych". BYŁO SUPER - TAK JAK POWIEDZIAŁ GNIAZDOWY - BYLIŚCIE ZAJEBIŚCI!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.04.2013 o godz. 00:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Czyli przewidziałem idealnie. Legia wygra ale w taki sposób, że nawet kibice Wisły będą z tego zadowoleni. Ja jestem tylko zjadaczem kiełbasy (i dokarmiaczem łabędzi) więc porażka mnie boli jak sku...n ale "prawdziwi kibice" są happy. Dokładnie to samo napisałem przed meczem i tak właśnie się stało.
Cytat ze mnie z wczoraj o 16:04: Te mecze są takie przewidywalne...
Ostatnio edytowane przez thechris : 14.04.2013 o godz. 08:44.
|
|
|
|
Guest
|
|
W środę mecz wiosny, mam nadzieję, że wygrany w potrzebnym stosunku i potem będzie jeszcze jeden i zrewanżujemy się za wczoraj. Liga to już niestety dla nas mecze sparingowe - ciekawe jak będzie z zaangażowaniem i kto będzie grał, bardzo bym się cieszył gdybyśmy się spięli i pokonali Amikę. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|