|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dobra. Był czas kiedy czytałem ten temat (szkoda czasu).
Obrzucacie się inwektywami z prawa i lewa. Ja jako smoleński leming zapytam... Po katastrofie pierwsza moja myśl - zamach. Aha. I ustalmy, nie głosuję na PO, PiS, RP (o zgrozo), a nawet SLD. Powołano komisję nazwaną od nazwiska jej przewodniczącego (?) Millera. Komisja, która ustaliła tyle, że mleko które przebywa dłuższy czas w lodówce staje się mlekiem zsiadłym. OK. Jedziemy dalej. Ja jako "smoleński leming" pytam się: 1. Skąd zamieszanie z zamianą ciał ofiar? Gdzie są winni? 2. Dlaczego przez (k...a jego mać) tyle miesięcy nie zmierzono szerokości brzozy? 3. Dlaczego nie sprowadzono do Polski wraku samolotu? 4. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamią (chodzi mi o film Pani Gargas)? 5. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamali co do obecności na szczątkach wraku śladów trotylu? 6. Chodzi Ci o swój kraj czy udowodnienie wyższości Tusku nad JK? Ja jestem daleko od tego, ale chodzi mi o mój kraj i żądam prawdy, a nie kłamstw i rządowych konfabulacji. Tak się składa, że od kilku lat czytam publikacje pana St. Michalkiewicza (nt. służb specjalnych, w tym WSI). To był zamach.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.04.2013 o godz. 01:27.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zamach? A po co? ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po jajco! Żeby dymać nadal ten naród w bezczelny sposób.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kuba dobrze opisała twój stan:
o ludzie uciśniony, o Izraelu Europy, Tyś jeden tylko wiesz coś jest wart. Kto Cię dyma? Kto siedzi na tylnym fotelu i ciągnie za sznurki? Kto jest tym układem? Kogo uważasz za te magiczne "służby"? NIe pisz mi o jakiś ruskich agentach, bo to śmiech na sali. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|