The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Spotaknie z Piastem zakończy się:
Zwycięstwem Wisełki! 51 69,86%
Remisem. 8 10,96%
Porażką Wisły 14 19,18%
Głosujących: 73. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tasior89
Junior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.04.2013, 19:37
fialo napisał(a):Wyświetl post
Idze, idze z tą swoją propagandą. Akuratnie graliśmy całkiem fajny mecz, dużo gry na jeden kontakt, ogólnie dobrze się to oglądało chyba po raz pierwszy w tym sezonie na Reymonta. Właśnie dlatego, że w końcu wyszliśmy jednym DP, chociaż Chrapek (dobry mecz) w sumie grał takiego łącznika między atakiem a obroną. Od razu widać, co daje odstawienie Garguły od składu, jak wszedł to się wszystko z powrotem zesrało niestety.

Trzeba mieć nie pokolei pod sufitem, żeby mówić, że Piast był lepszy przez cały mecz, czy też najmniejszy wymiar kary. Ja sobie nie przypominam żadnych sytuacji Piasta poza karnym i dwoma bramkami, ktoś wymieni jeszcze jakąś?

Jeszcze taka dygresja. Zamiast klepać bez celu w klawiaturę i wysyłać posty na forum, jak to nie jest źle w Wiśle, to może byście się łaskawie, wielcy znawcy taktyki i wszystkiego dookoła na mecz przeszli, bo w tej sytuacji jaka jest teraz tylko tak możecie pomóc Wiśle w przezwyciężeniu kryzysu. Wasze posty na forum nic nie dają niestety. Szacunek dla tych, którzy chodzą na mecze pomimo tej lipy, a reszta (szczególnie internetowi mędrcy) chyba nie rozumie znaczenia słów "na dobre i na złe".
popieram. nie graliśmy źle. i mamy drużynę. ale nie mamy zawodników. Ostatni odzedł do Francji..
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.04.2013, 19:37
Całkiem przyjemny "wiosenny" sen skończył się niestety mimo kilku fajnych momentów.
Trzeba się spiąć na Śląska i wygrać półfinał PP.
Odpowiedz cytując
Agnus
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 07.04.2013, 19:43
Tominho - widzę głowę i nogę Chaveza - i jest za głową zawodnika, który potem główkował, czyli stojącym za Kosowskim. Nawet z tej dziwnej perspektywy to widać chociaż różnica jest niewielka.
Odpowiedz cytując
Tasior89
Junior Member

Stary 07.04.2013, 19:48
złe zmiany i tyle mogę zarzucić Kulawikowi. Jak na nasz obecny potencjał to trener wystarczający. Dziś zaraz po zmianach Piasta powinien wpuścić Stolarskiego za Kosę, Uryga za Ilieva, i czekać na rozwój wypadków z 3 zmianą
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.04.2013, 19:49
arti napisał(a):Wyświetl post
Całkiem przyjemny "wiosenny" sen skończył się niestety mimo kilku fajnych momentów.
Trzeba się spiąć na Śląska i wygrać półfinał PP.
Bo ja wiem? Z Lechią zagraliśmy koszmar, a mogliśmy wygrać (kontrowersyjna sytuacja z Małeckim). Z Podbeskidziem zwałował nas sędzia. Tutaj zabrakło skuteczności.
Nie, to też nieprawda. Byliśmy skuteczni jak zwykle, o czym świadczy statystyka strzelonych bramek.
Obecne gramy na średnim e-klasowym poziomie, czyli dużo w naszej grze zależy od przypadku. Postępem jest to, że stwarzamy sobie sytuacje.

Spotkały się dwie przeciętne drużyny, Wisłą przeważała ale to Piast miał farta/był skuteczniejszy. Na tym poziomie umiejętności ma to zwykle kluczowe znaczenie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.04.2013 o godz. 19:53.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Agnus
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 07.04.2013, 19:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bo ja wiem? Z Lechią zagraliśmy koszmar, a mogliśmy wygrać (kontrowersyjna sytuacja z Małeckim). Z Podbeskidziem zwałował nas sędzia. Tutaj zabrakło skuteczności.
Nie, to też nieprawda. Byliśmy skuteczni jak zwykle, o czym świadczy statystyka strzelonych bramek.
Obecne gramy na średnim e-klasowym poziomie, czyli dużo w naszej grze zależy od przypadku. Postępem jest to, że stwarzamy sobie sytuacje.

Spotkały się dwie przeciętne drużyny, Wisłą przeważała ale to Piast miał farta/był skuteczniejszy. Na tym poziomie umiejętności ma to zwykle kluczowe znaczenie.
Zgadzam się z tym co napisałeś wolfy ale muszę powiedzieć, że dzisiaj wracając z meczu było mi bardziej przykro niż zwykle po ekstraklasowej kopaninie. Za dużo braków koncentracji, niedokładności i braku wykorzystywania możliwości. Ten bezład i chaos powoduje moje coraz większe przygnębienie i nawet ilość sytuacji nie zmienia obrazu naszej drużyny jako bezradnej zbieraniny piłkarzy.
Powód: błąd :)
Ostatnio edytowane przez Agnus : 07.04.2013 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.04.2013, 19:59
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Zą tą bramkę obwiniam Głowackiego i Małeckiego. Pierwszego za to, że oszukał go Klepczyński, a drugiego za to, że w ogóle odpuścił krycie Zbozienia. Na screenie od Ciebie idealnie to widać.
Na żywo widać było lepiej

Małecki był ustawiony do krycia przez Chaveza i Głowackiego. Potem widać było, że Chavez miał ogromne
pretensje do Małeckiego.

Przegrany mecz na Reymonta staje się normalką. Racja jest w zdaniu że tu nie ma przypadku. To jest efekt, wynik wielu elementów, które w sumie mozna by określić mianem funkcjonowanie klubu.
Ale oni już tam w czterech prezesów na pewno coś uradzą.
Przecież od czerwca...

Momenty były, nawet całkiem fajne. Za mało. Piast miał lepsze.
Ktoś tam przeszedł koło meczu, komuś nie wyszło, karuzela toczy się dalej.
Ot, taka drużyna w odcieniach szarości.
W środę (może) będzie lepiej.

W tym meczu zaimponował mi Kosowski walką do końca.
Chrapek na siłownie.

Grę obrony skwitował Głowacki, kiedy tak koło 80 minuty po kolejnym nieudanym zagraniu ukrył twarz w dłoniach.
Ostatnio edytowane przez Elefant : 07.04.2013 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.04.2013, 20:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Miałem na myśli te 5 kolejnych meczów bez porażki, widoczny awans w tabeli i nadzieje na dalszy postęp. No niestety marzenia o miejscu może nawet 3 można teraz włożyć między bajki, pozostał już tylko pp gdzie mam nadzieję kopacze dadzą się z siebie wszystko, a wtedy może się uda.
Już miałem napisać, że może Siergiej zostanie z nami jeszcze przez kolejny rok, ale to chyba jednak bez sensu-znów dziwny karny, dziwny pierwszy gol. Inna sprawa, że szczytem możliwości łysego będzie zapewne powrót Pawełka.
Ostatnio edytowane przez arti : 07.04.2013 o godz. 20:23.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 07.04.2013, 20:13
Idze, idze z tą swoją propagandą. Akuratnie graliśmy całkiem fajny mecz, dużo gry na jeden kontakt, ogólnie dobrze się to oglądało chyba po raz pierwszy w tym sezonie na Reymonta. Właśnie dlatego, że w końcu wyszliśmy jednym DP, chociaż Chrapek (dobry mecz) w sumie grał takiego łącznika między atakiem a obroną. Od razu widać, co daje odstawienie Garguły od składu, jak wszedł to się wszystko z powrotem zesrało niestety.

Trzeba mieć nie pokolei pod sufitem, żeby mówić, że Piast był lepszy przez cały mecz, czy też najmniejszy wymiar kary. Ja sobie nie przypominam żadnych sytuacji Piasta poza karnym i dwoma bramkami, ktoś wymieni jeszcze jakąś?

Jeszcze taka dygresja. Zamiast klepać bez celu w klawiaturę i wysyłać posty na forum, jak to nie jest źle w Wiśle, to może byście się łaskawie, wielcy znawcy taktyki i wszystkiego dookoła na mecz przeszli, bo w tej sytuacji jaka jest teraz tylko tak możecie pomóc Wiśle w przezwyciężeniu kryzysu. Wasze posty na forum nic nie dają niestety. Szacunek dla tych, którzy chodzą na mecze pomimo tej lipy, a reszta (szczególnie internetowi mędrcy) chyba nie rozumie znaczenia słów "na dobre i na złe".
Popieram, mecz naprawdę bardzo dobry, dużo akcji i woli walki. Wilk, Chrapek dobrze zagrali. Wilk walczył wszędzie, a Chrapek zagrał naprawdę najlepszy mecz.

Sam nie wierze, ze dzis przegraliśmy. Ale trudno mamy już jasność, liga to teraz jedynie sparingi. A zostaje nam puchar.
Nie mamy ławki, a Gargula to żenada.

Wielu powinno być dzis na stadionie, a nie przed tv i internetem. Zmartwilo mnie tez zdarzenie na C5.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.04.2013 o godz. 20:17.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.04.2013, 20:14
arti napisał(a):Wyświetl post
No niestety marzenia o miejscu może nawet 3 można teraz włożyć między bajki, pozostał już tylko pp gdzie mam nadzieję kopacze dadzą się z siebie wszystko, (...)
Nie zgadzam się z tym, że w lidze nic nam już nie zostało. Jest jeszcze sporo punktów do zdobycia. Jakieś głupie "serie" oparte w dużej mierze na farcie są tak naprawdę bez znaczenia.
Przegraliśmy dziś po niezłej przez większość czasu grze, ale z Legią możemy spokojnie wygrać.

Bez sensu? Ta liga jest bez sensu, a my jesteśmy w niej zwykłym średniakiem. Jest to równie sensowne jak remis Bełchatowa w Warszawie, albo ich seria meczy bez porażki.

Ambicja, szczęście - tu jest ekstraklasa, tu się nie gra w piłkę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.04.2013, 20:21

Jesli widziałeś fajny mecz w naszym wykonaniu to gratuluję optymizmu. Parę klepnięć na jeden kontakt to nie jest dużo gry na jeden konyakt.
Chrapek dobry mecz? Kolejny raz gratuluję różowych okularów. Dno i wodorosty. Bezbarwność.
To Piast chciał grać, to Piast był agresywny przez cały czas, to Piast cisnął poza chwilami gdy naszym udawało się przejść przez pole karne więcej niż trzema-czterema piłkarzami, to Piast prawie nieustannie znajdował się na naszej połowie. Moze i sytuacji miał Piast niewiele, ale to Piast zdominował środek pola z czego wzięło się całe zło, Kto tego nie widzi, ma różowe okulary z kokardkami.

I jeszcze: kolejny raz zaczyna się n tym forum mądralenie tych którzy (ponoć) na meczu byli i wytykanie krytykującym, że na meczu nie byli.
Ciekawe skąd ta wiedza?
A może chęć popisania się? No bo jak nie ma argumentów, to trzeba dowalić o tym, kto jest lepszym kibicem.

ps.
Posta wysłałem o 19:56
O ktorej skonczył się mecz?
Nie zdziwiłbym się gdybyś po mnie jechał, jesli napisałbym posta o 19:10. A nie mieszkam w Hucie czy na Bieżanowie
Ostatnio edytowane przez FraMat : 07.04.2013 o godz. 20:24.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 07.04.2013, 20:33
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jesli widziałeś fajny mecz w naszym wykonaniu to gratuluję optymizmu. Parę klepnięć na jeden kontakt to nie jest dużo gry na jeden konyakt.
Chrapek dobry mecz? Kolejny raz gratuluję różowych okularów. Dno i wodorosty. Bezbarwność.
To Piast chciał grać, to Piast był agresywny przez cały czas, to Piast cisnął poza chwilami gdy naszym udawało się przejść przez pole karne więcej niż trzema-czterema piłkarzami, to Piast prawie nieustannie znajdował się na naszej połowie. Moze i sytuacji miał Piast niewiele, ale to Piast zdominował środek pola z czego wzięło się całe zło, Kto tego nie widzi, ma różowe okulary z kokardkami.

I jeszcze: kolejny raz zaczyna się n tym forum mądralenie tych którzy (ponoć) na meczu byli i wytykanie krytykującym, że na meczu nie byli.
Ciekawe skąd ta wiedza?
A może chęć popisania się? No bo jak nie ma argumentów, to trzeba dowalić o tym, kto jest lepszym kibicem.

ps.
Nie zdziwiłbym się gdybyś po mnie jechał, jesli napisałbym posta o 19:10. A nie mieszkam w Hucie czy na Bieżanowie
Widzisz, gdzie 2 Polaków tam 3 opinie. Jest zle i jesli Cupial czegoś nie zrobi to z pewnością nie będzie lepiej.
Wg mnie dzis mimo tego wyniku było stosunkowo dobrze (lepiej niz z Lechia), były akcje i walka a tego obecnie jedynie wymagamy od Wisły. Gdybyśmy nie przegrali, gdyby Pareiko nie puścił pierwszej bramki to na farum byłyby całkowicie inne opinie.

Ps. Jesli byłeś na meczu to chwała Ci za to.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.04.2013 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.04.2013, 20:38
Dzisiaj grali o wiele lepiej niż z Lechią, przeważali, do przerwy powinno być ze 3.0
ale...
tamci 3 minuty przyfarcili i jest jak jest, cóż taki sezon nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, może odbije się ze Śląskiem w środe, na co po cichu liczę.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 07.04.2013, 20:42
Były naprawdę dobre momenty. Na początku wydawało mi się, że będzie całkiem przekonujące zwycięstwo i trybuny zaczną się zapełniać wraz z kolejnymi meczami (frekwencja fatalna, nie ma co ukrywać).
Później zaczęło się to, co oglądamy zawsze - festiwal nonszalancji i bezmyślności. Nie ma co oceniać, kto zagrał dobrze, kto zagrał źle, bo tutaj nie ma drużyny. Czy oni aż tak się nie znoszą, że jeden nie wyjdzie drugiemu, stwarzając możliwość dobrego podania, albo jakoś pomóc w destrukcji. Szczególnie widoczne jest to, gdy piłka znajduje się w naszej linii obrony. Spokojnie mogłaby tam przeleżeć 90 minut.
Może oni tego po prostu nie potrafią, ale w to nie chce mi się wierzyć.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 07.04.2013, 20:45
Scenariusz meczu to klasyka gatunku. To my przeważaliśmy i to Piast nie miał pomysłu na grę. Jeśli nie potrafi się przypieczętować przewagi strzelając drugiego gola, to normalne jest że przeciwnik w końcu przejmuje inicjatywę. Brakuje w ataku charyzmatycznego zawodnika który weźmie ciężar gry na siebie i czasem nawet zachowa się w sposób egoistyczny. Takimi zawodnikami mieli być Małecki lub Kosowski. Bilans bramek jest tragiczny. Napastnik ma strzelone 4 bramki do tej pory i to nie wymaga chyba komentarza... Mecz oglądałem na stadionie i nie wiem czy w tym momencie chwalę się czy żalę...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.04.2013, 20:49
Panowie będzie dobrze, czuje to po kościach... nawet widzę w otchłani... Ligę mostrzów! Zobaczycie jeszcze!

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.04.2013, 20:54

Ciekawe skąd ta wiedza?

ps.
Nie mówiłem tego personalnei do Ciebie, tylko ogólnie, ponieważ na tym forum jest multum "najmądrzejszych" osób, mających wiele do powiedzenia w temacie kryzysu Wisły oraz najbardziej plujących na Cupiała, a dla Wisły robią tyle, że odpalą sobie raz na tydzień streama w Internecie, bądź włącza odbiornik telewizyjny. A jeżeli chodzi o "klasyfikacje kibiców" (chociaż w ogóle nie o to mi chodziło), to tak dla mnie "lepszym kibicem" jest ten, który chodzi na stadion.

Co do gry naszej i piłkarzy, to każdy ma oczy i widzi, skoro dla Ciebie nas Piast zdominował to ok, myślę że 99% osób ma zupełnie inną opinię, no ale cóż z koniem się kopać nie będę, dla Ciebie Kulawik to zło wcielone, nic na to nie poradze, każdy może sobie mieć swoje zdanie, nawet to nieracjonalne. A dzisiaj kilku zagrało naprawdę OK - Kosa, Mały Chrapek, Wilk dawali radę, szczęścia zabrakło, cóż zdarza się. A mecz tak jak ktoś napisał wcześniej - o pietruszkę, prawdziwe granie to w środe.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.04.2013, 20:55
palikot napisał(a):Wyświetl post
Panowie będzie dobrze, czuje to po kościach... nawet widzę w otchłani... Ligę mostrzów! Zobaczycie jeszcze!
Nie wiem co to jest, ale brzmi groźnie...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.04.2013, 20:59
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ps. Jesli byłeś na meczu to chwała Ci za to.
Jaka chwała?
Jak moge jestem, jak nie mogę nie jestem.
Po prostu nie lubię tego dzielenia.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.04.2013, 21:00
Drugi słabszy mecz, a już hieny się zlatują - tylko czekać jak pojawią się takie teksty, bo po meczu w Gdańsku coś takiego tu wyczytałem. Mecz był świetny, by po raz "setny" przekonać się z jakim dnem mamy do czynienia (a ciągle coś skrobie od dołu). jestem tak zdegustowany, że gotowym zaraz napisać herezję, że ewentualne załapanie się na puchary to będzie alibi, by zakonserwować dużą część tego dziadostwa na następny sezon - tylko trochę dosadniej.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.04.2013, 21:02
palikot napisał(a):Wyświetl post
Sienkiewicz też pisał "ku pokrzepieniu serc".

Ale jego kawałki były lepsze.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 07.04.2013, 21:03
Jaka chwała?
Jak moge jestem, jak nie mogę nie jestem.
Po prostu nie lubię tego dzielenia.
Twoja sprawa. Dla mnie kibic to osoba, ktora zrobi wszystko, aby na meczu być. A na meczach nie bywa tylko sporadycznie.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.04.2013, 21:04
Akurat dzisiaj Wisła próbowała, na pewno lepszy mecz w wykonaniu naszych piłkarzy, aniżeli ten w Gdańsku. Szkoda, że taki wynik...

PS. Ktoś wie, o co te całe napinki pomiędzy C5 a narożnikiem były i jakieś akcje ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.04.2013, 21:05
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Sienkiewicz też pisał "ku pokrzepieniu serc".

Ale jego kawałki były lepsze.
Bo wierzyć trzeba, a nie tylko mędrcować na forum nad tym, że jest chujowo, jak wszyscy wiedzą że jest chujowo! I tak mędrkujecie od roku i nic z tego nie wynika.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 07.04.2013, 21:12
http://www.youtube.com/watch?v=-kq7PEBLBTw
Przesłuchajcie sobie i przestańcie już beczeć...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 07.04.2013, 21:48
W klubie pracuja jakies patałachy - Polonia sobie zastrzegla 2-3 sezony temu aby sedzia (nie pamietam nazwiska) nie prowadził ich spotkan i 2 lata mieli spokoj a U Nas nikt nie pomysli aby to zrobic i z Borskim i z tym co dzisiaj sedziował - WISŁA KRAKOW nie powinna grac meczu gdy arbiter jest z Warszaw. Ten Pan dzisiaj wkurzał i to strasznie niektorymi swoimi decyzjami.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 07.04.2013, 21:57
A ja tak sobie teraz myślę że jak by wpadł gol z tego karnego, to może podziałałoby to jak zimny prysznic, i była szansa ten mecz wygrać. Jak się chce dowieźć wynik jak najmniejszym wysiłkiem to tak się to kończy jak dzisiaj - karą. Teraz to już można sobie gdybać...
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.04.2013, 21:59
Nie mam siły do tych gamoni. Nie umiem przejść do porządku dziennego nad faktem, że przyjeżdża do nas PIAST GLIWICE i jebie nas po raz drugi w tym sezonie. Piłkarzyki Wisły to frajerzy, miękkie fiutki, które wyglądają jakby przebywali na boisku za karę. Zero złości i agresji, zero taktyki, zero poświęcenia. Nie ma radości z gry w piłkę, nie ma zęba, nie ma determinacji. A na legendarny już brak koncentracji pozwolić sobie może Barcelona, a nie ten papierowy tygrys, z którego została już tylko nawa, choć dźwięk WISŁA nie wywołuje już stresu u żadnej drużyny. Na nic już nie liczę w tym sezonie. Niestety większość tych wypalonych patałachów zostanie z nami na kolejny sezon bo mają ważne kontrakty podczas, gdy na to aby z nami zostać zasługuje najwyżej pięć osób. Po takim meczu piłkarze powinni otrzymać po 100 zł do koperty i bilet na autobus do domu. Postawa w tym sezonie tych pseudosportowców to jest skandal szczególnie za takie pieniądze. Powiedzcie sami co byście zrobili gdybyście byli właścicielami tego burdelu z górą przepłacanych panienek?
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 07.04.2013, 22:02
Cóż, w Gdańsku wynik był lepszy niż gra, dziś gra lepsza niż wynik. Strzelili jedną bramkę i osiedli na laurach. Jedna akcja na 10 minut i tyle. Trzeba był pójść za ciosem, strzelić drugiego gola, a nie czekać na dowiezienie 1:0.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.04.2013, 22:10
Sytuacja na pewno nie wyjaśni się od pisania postów.
Koniec tematu, internet to nie miejsce na taką dyskusje.

Bez odbioru.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów