|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie uważacie, że SmutnyRomantyk to zwykły troll (oddelegowany banem już z kilku for) lub posiadacz multikont?
Chłop rozmawia sam ze sobą, kopiuje swoje posty, wkleja odpowiedzi jako inny użytkownik i dyskutuje. Kabaret. Sieje zamęt i nic więcej. Roztrojenie jaźni?![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Są pewne zasady. Niech go ktoś wypieprzy - już pomijając regulamin to sama przyzwoitość:
![]() copy - paste gdzie się tylko da w necie, smutny, york, wszystko to samo ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja mam nadzieję, że sam odejdzie. Tu już będzie tylko pośmiewiskiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da radę wyczyścić temat meczowy z wpisów o tym kto komu i za co dał w tubę? Pomijam już fakt, że nikt nie ma nic sensownego do powiedzenia - są od takich dyskusji inne pokoje. Nie każdego to interesuje.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wy...........................
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy są jacyś moderatorzy na tym forum? Temat meczowy z Legią, znowu pełno durnego pieprzenia i prowokacyjnych postów. Zamknąć to forum w ....u, jak ma takie być...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Powiem szczerze, nie rozumiem przesłania Twojego postu.
Dzięki, ale wcześniej nie dałem rady tego wywalić. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zakładam ten temat, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie na temat wyglądu strony www.wislakrakow.com i zadać jej autorom pytania dotyczące jej funkcjonowania.
Na początek mój zestaw pytań: - Kiedy zostaną zaktualizowane wszystkie działy na stronie głównej? (bo póki co od prawie 10 lat wszędzie widnieją komunikaty: Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY Przejdź do strony głównej Prawo do dalszego wykorzystywania informacji zawartych w serwisie WISLAKRAKOW.COM przysługuje wyłącznie agencji sportowej ASInfo.) - Czy nad stroną pracuje jakiś grafik/webmaster? (bo obecnie strona jest na poziomie roku 2000, a mamy już 2013.. każdy gimnazjalista robi już lepszą grafikę) - Czy są przygotowane jakieś plany rozwoju strony? - Czy liczba reklam musi być, aż tak ogromna - jej liczba wpływa strasznie na obniżenie usabiity portalu? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
- nie wiem
- nie - nie - tak Chętnych zmiany powyższego stanu rzeczy zapraszam na priv bądź na maila (redakcja at wislakrakow.com)
Ostatnio edytowane przez rav : 22.04.2013 o godz. 09:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Okienko z meczem Wisła - Widzew w Operze zgłasza trojana, a w Internet Explorerze
mówi o zablokowanej stronie. Coś nie gra czy może "anonimous" ? ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzięki, naprawione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez rav : 15.05.2013 o godz. 11:54.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kliknij mu pod nikiem
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zmieńcie nazwę tematu "nie samym lostem.." na po prostu seriale, bo nie każdy kojarzy lost...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy to normalne że posty, których nie czytałem same oznaczają mi się jako przeczytane, czy to sugeruje że np. ktoś wjebał mi się na konto i czyta je z niego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Raczej normalne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak zlikwidować przychodzace na skrzynke powiedomienia, że ktos napisał w danym temacie ? Klikam ten link na dole mówiący o likwidacji tematu a i tak mi przychodzą na poczte powiadomienia.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Proszę bardzo krok po kroku: http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3148 Pozdrawiam! ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytania odnośnie poniedziałkowej konferencji ze Smudą:
- czy będzie stream? - czy będzie dubbing lub napisy (rzecz jasna nie w czasie rzeczywistym)? Była rozmowa na shotboxie, ale nie jestem pewien jak się skończyła ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po pierwsze: nikt nie potwierdza konferencji
![]() Po drugie: Stream... -> naprawdę jest zainteresowanie? Załóżcie jakiś temat z ankietą, zobaczymy czy ktoś to chce oglądać. -> słabo ostatnio działa net na Wiśle, nawet przed chwilą padł na 2-3 minuty... Komórkowy w szklanym okrąglaku to też loteria -> podejrzewam, że jakiś orange zrobi video live'a Po trzecie: Chętnych do pisania na żywo co powiedział trener (wątpię, żebym zrozumiał...) proszę o zgłoszenia w tym temacie. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wrzućcie posty z nowego dublowanego tematu o siłce do naszego "starego" .
Thx ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Post powyżej to był oczywiście żart, bo nie sądzę żeby wiele osób interesowało co Smuda ma do powiedzenia... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie jest odpowiedni temat na tego typu rzeczy, napiszę tutaj.
Strzeżcie się oficjalnej strony wisla.kraków.pl Jest zawirusowana. Dzisiaj wchodząc na podstrone newsa "Z beniaminkiem na remis" mój nowy antywirus wykrył wirusa, który wykorzystuje lukę JavaScript, a nazywa się "Obfuscation" Nie wiem na ile jest szkodliwy, bo mój obrońca go wykrył,ale dlaczego napisałem nowy? wczoraj, także po wejściu na jakąś podstronę oficjalnej Wisły zaczęły dziać się dziwne rzeczy i mój komputer został zainfekowany wirusem "Ukash". Dlatego wniokuję że ta strona jest cholernie niebezpieczna. I dodam przy okazji, jeśli, ktoś używa antywirusa Windows Essentials to niech go szybko zmieni, jest gówno warty. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|