|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Poziom meczu.... przemilczę. Zapamiętam na pewno występ Silvera tuż przed oraz oprawę. Jeszcze gdzieś świta mi w głowie sytuacja Rafała Boguskiego, który mógł nam załatwić mecz ale się odsunął i zaczął wolniej biec jak zobaczył, że bramkarz wychodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dlaczego więc gra? Spójrzcie na naszą ławkę rezerwowych... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fakty są trochę inne - ławka nie ma nic do rzeczy. W ataku gra ten kto ma największe szczęście.
Historycznie rzecz biorąc Kulawik nie mógł skorzystać z Genkova i wybierał pomiędzy Rafałem 'nie jest gotowy na 90 minut' Boguskim a Patrykiem Małeckim. Padło na Boguskiego który jak to Hajto ujął "pewnie sam nie wie, jak to strzelił" ale strzelił dwie bramki. I tak się licznik rotacji zatrzymał. P.S. Tak sobie myślę że jak u Kulawika o wyborach personalnych będą decydować względy taktyczne to chyba zjem własne kapcie. Edit: "Kulawik dopytywany, czy występem w Gdańsku Genkow wywalczył sobie miejsce w podstawowym składzie, odparł: - Tak, ale pod warunkiem, że będzie zdrowy."
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.04.2013 o godz. 10:24.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak decydowały, to grał Sikorski. Tylko - niestety - miał problem z oddaniem strzału na bramkę. Mamy ofiary losu w składzie i na ławce - deal with it.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|