The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2013, 15:38
Gargula dwa razy dotknął piłkę jak na razie
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 01.04.2013, 15:58
Oczy bolą patrzeć.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Stary 01.04.2013, 15:58
Dno i mam nadzieję że 2 połowa będzie lepsza
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.04.2013, 16:10
2 połowa wcale lepiej się nie zaczyna...
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.04.2013, 16:13
Przecież wiadomo ze się skończy remisem...lub oddamy za zwycięstwo w Krakowie
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.04.2013, 16:20
Kula "przepracował" z nimi dwa tygodnie i widać skutki....
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.04.2013, 16:22
Raczej przepracował wielkanocne potrawy przy stole...kalectwo totalne, oczy bolą...a teraz obrona Częstochowy....nawet jednego podania do przodu niepotrafią celnie zagrać....kiełbasa czy zurek?
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.04.2013, 16:25
Dno i metr mułu. Nie widzę tu żadnego postępu...
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.04.2013, 16:42
to co robia dzis ci przereklamowani i przeplaceni kopacze skory w koszulkach z logiem WIsly to po prostu kpina ....rozumiem ze mecz zgodowy, rozumiem ze foch bo trzeba grac w swieta ale to po prostu kpina ...dla mnie mecz podlozony i do tego bardzo nieudolnie ...oczywiscie w meczu z Piastem nie zapomnicie powitac oklaskami wchodzacych na boisko zawodnikow prawda ?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 01.04.2013, 16:45
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
oczywiscie w meczu z Piastem nie zapomnicie powitac oklaskami wchodzacych na boisko zawodnikow prawda ?
Pojawisz się na stadionie to w razie czego zaczniesz gwizdać.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.04.2013, 16:50
element napisał(a):Wyświetl post
Pojawisz się na stadionie to w razie czego zaczniesz gwizdać.

niestety po takim czys co dzis ma miejsce to nie pale sie zeby przyleciec z Edynburga na mecz z Piastem ...ale polemika z Toba nie ma sensu, bo masz klopoty ze zrozumieniem prostego tekstu .....
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 01.04.2013, 16:58
Lepiej o tym meczu szybko zapomniec. Dobrze, ze ktos sie Nam postawił po tych ostatnich wygranych bo widac, troche sie co poniektorym w dupkach poprzewracało po tym jak dostali wypłaty. To co Kosa powiedział po 1 połowie było widac w drugiej - gralismy tak jakby sie Nam nie chciało.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 01.04.2013, 16:59
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
niestety po takim czys co dzis ma miejsce to nie pale sie zeby przyleciec z Edynburga na mecz z Piastem ...ale polemika z Toba nie ma sensu, bo masz klopoty ze zrozumieniem prostego tekstu .....
Widzisz kolego, a ja mam dużo większą mobilizację na dopingowanie zawodników niż gdy wygrywali mecz za meczem... A mam taką samą odległość na Reymonta jak ty...

No, chyba że uważasz, że z tym składem powinniśmy walczyć o coś wiecęj niż środek tabeli?
Ddf
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 01.04.2013, 16:59
Macie swojego "faworyta"
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.04.2013, 17:00
....a, ci leserzy w czerwonych koszulkach nawet nie udawali że im się chce. Żałosne widowisko. Ciężko mi jednak winić Kulawika za to że Wilk czy Garguła przez cały mecz nie potrafią choć raz (....A RAZ!) celnie podać, że Boguski jak dostaje piłkę sam na sam to nie wie czy zacząć do niej biec czy może najpierw się musi spytać o pozwolenie, że... wszyscy psuli najłatwiejsze nawet zagrania, nie będąc pod presją. Tego Kula już ich nie nauczy, na takie rzeczy to już dla nich o jakieś 15 lat za późno...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Stary 01.04.2013, 17:03
Żenada,hańba,wstyd,hucpa,
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 01.04.2013, 17:03
To co dzisiaj zagrali to prima aprilis
Fajnie by było gdyby zaczęło im się chcieć... albo zrobić im wjazd na trening
a nie, bo się znowu obrażą... Sobol strzeli focha
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.04.2013, 17:06
Najgorszy nasz mecz w tej rundzie i jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy w tym sezonie.

Po prostu nie dało się na to patrzeć.

Nie wiem co na boisku tak długo robił Garguła przecież on psuł każdą dobrze zapowiadającą się akcję. Jak patrzę na niego to tęsknię za Sikorskim.
Kosowski niestety nie te lata, może wejść na podmęczonego przeciwnika i coś tam wtedy powrzucać, głównie z wolnych - gdzie z nim od początku.
Boguski dynamiczny, ale piłka mu odskakuje na trzy kilometry albo brakuje mu 3 cm żeby ją sięgnąć jak potrzeba. W dodatku boi się ostrej gry (co widać było jak odpuścił, gdy się ścigał z bramkarzem).
Elektryczny Pereiko. To już wolałem Pawełka, też czasem coś odwalił ale przynajmniej kontrolował przedpole i Wisła mogła grać wysoko stoperami.
Chavez idzie jak czołg ale kopie się po czole, nawet nie wie czy dotyka piłki czy nie, twardy jak skała, silny jak tur, ale ma jeden mankament - on po prostu nie potrafi w ogóle grać w piłkę.
Sobol, Wilk - zero rozegrania, żaden nie podejdzie, żeby ściągnąć presję ze stoperów, dreptają sobie w najlepsze w środku pola jak jesteśmy przy piłce, nie ma gry przez to.

Zagraliśmy beznadziejnie, zęby aż bolały od patrzenia. Jestem chyba jakimś masochista, że wytrwałem do końca tego meczu, mieliśmy szczęście, że Lechia nie potrafi strzelać bramek bo by nam z 3 albo 4 włożyła jakby miała chociaż jednego gościa z przodu co potrafi wykończyć akcję.

Jeżeli na siłę miałbym szukać plusów to :
- bramka Małeckiego dyskusyjny spalony.
- dobra gra Jaliensa w destrukcji (ładnie kasował) - w ofensywie chłop nie istniał
- zmiana Sarkiego (parę fajnych zagrań).

Spotkanie z gatunku ślepi kontra niewidomi. Jak się Brożek z Bieniukiem głowami zderzyli pod koniec meczu to parsknąłem śmiechem - kabaret po prostu. W tle tej akcji zamieścić muzyczkę z Benny Hilla - byłoby to idealne podsumowanie tej kopaniny, bo meczem tego nazwać nie sposób.

Zimny prysznic po ostatnich niezłych meczach.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 01.04.2013 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
jarecki
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.04.2013, 17:08
brakuje kreatywnosci w srodku Soboleski albo Wilk inaczej sie nieda
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 01.04.2013, 17:09
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Widzisz kolego, a ja mam dużo większą mobilizację na dopingowanie zawodników niż gdy wygrywali mecz za meczem... A mam taką samą odległość na Reymonta jak ty...

No, chyba że uważasz, że z tym składem powinniśmy walczyć o coś wiecęj niż środek tabeli?
1. Dopinguje się Wisłe a nie 11 lasmusów trawiacych jaja i kiełubasę
2. ty chyba żartujesz, ta liga jest tak denna, że tu wystarczy troche pobiegać i mecze same będą sie wygrywać a piłka do siatki sama będzie wpadać. WYSTARCZY TROCHE CHCIEĆ nic więcej. Nie potrzeba cudotwórców Meliksonów niewiadomo kogo. Oni będą potrzebni na puchary i Lige mistrzów. Na cienką z całym szacunkiem Lechie nie potrzeba bajecznej techniki i umiejętnosci, wystarczy ....a POBIEGAĆ!

P.s W tym sezonie poza zasięgiem to może być i tak nic wielkiego nie grajaca Legia. Amika gra ten sam syf co my tylko ma wiecej farta. reszta ligi dno.
Ostatnio edytowane przez palikot : 01.04.2013 o godz. 17:17.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.04.2013, 17:10
Obie drużyny powinny dostać po minus 3pkt za to g..o
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.04.2013, 17:10
Piłkarze dopasowali się grą do daty. Typowałem 0:0, ta walka o puchary to chyba raczej w świecie wirtualnym. Lechia nam dzisiaj dużo pomogła.

Żur mi się cofnął do przełyku, jak przed polem karnym Wilk zaczął sobie przekładać piłkę jakby był z Copacabany a nie z Muranowa.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 01.04.2013, 17:17
Nie możemy patrzeć na tego Boguskiego. Facet był zdecydowanie bliżej bramkarza, ale w ostatnim momencie BAŁ SIĘ przyspieszyć, by się z nim nie zderzyć. To nie jest sport dla dziewczyn. Jak Rafał się boi, niech wychodzą juniorzy, Kulawik, Kmiecik, magazynier, Cupiał, cieć, Marcin Daniec, ktokolwiek, tylko nie on.

Czasami nawet weszlo cos porzadnego potrafi napisac
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.04.2013, 17:18
Nie wiem co myśleć o grze w kontekście naszego występu w pucharach.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.04.2013 o godz. 17:20.
..
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.04.2013, 17:22
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Wytrzymany kondycyjnie i na zero z tyłu. Wszystko idzie ku lepszemu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.04.2013, 17:24
Napisałem przed meczem

Elefant napisał(a):Wyświetl post
Świąteczne śniadanie + przejazd autokarem = Wielkanocny Chodzony
Tylko idiota funduje zawodnikom przejazd autokarem na takiej trasie w przeddzień meczu. Jak poziom drużyny jest taki, że o wyniku decydują niuanse, to trzeba o te niuanse dbać.
Juz Maaskant o tym mówił w kontekście meczów w Białymstoku.
Jak mamy z góry oddać mecz trzeba było wysłać ME pociągiem nocnym. Wyszło by taniej.

Widać było ewidentny brak świeżości, szybkości, koncentracji itd. Ilość niecelnych podań w prostych sytuacjach zatrważająca. Tylko dzięki ogólnej niemocy Lechii i naszemu bramkarzowi dojechaliśmy z remisem.

Nie chce się pastwić indywidualnie, ale niektórzy wyglądali tak, jakby gorące powitanie w Gdańsku jeszcze im w głowach buzowało.

W sumie przydatny zimny prysznic. Bo już niektórzy na "miszcza" zaczeli iść.

W tym składzie za dużo jest "czarnych dziur", zawodników, którzy nie prezentują nawet średniego poziomu pierwszoligowca. Więc raczej szykujmy się na dalszą huśtawkę nastrojów. Jak Kulawikowi uda się dojść do finału PP to będzie sukces ponad stan.

Z pozytywów : Niepokonana....
Odpowiedz cytując
Skawua
Member

Od: 02.2009

Stary 01.04.2013, 17:27
donecki napisał(a):Wyświetl post
Gargula dwa razy dotknął piłkę jak na razie
A na ławce siedział sobie Chrapek który zaliczał udane występy...Boguski dostawał piłki typowo pod Genkova więc się nie dziwie że główki przegrywał.Małecki chyba za dużo jajek pojadł bo praktycznie tylko chodził.
Dopiero po podwójnej zmianie coś się ożywiło ale nie można liczyć na 3 punkty jeżeli większość meczu gra się bardzo słabo.

Chyba na plus można zaliczyć fakt że Lechia bramki nie strzeliła pomimo paru dogodnych okazji.

Borski obstawił 0:0...ciekawe czy mu kupon siadł.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.04.2013, 17:36
Na +

-1pkt z Lechią na wyjeździe to nie jest zły wynik

-Emanuel Sarki bardzo pozytywna zmiana,nie tracił,dobra technika i przyzwoita szybkość,przy dośrodkowaniu popatrzył komu może zagrać a nie bił na oślep

-Genkov nadal ma swoje atuty w postaci zastawiania się,gry głową i szukania akcji(jedyny prawdziwy napastnik w tym klubie,co nie zmienia faktu że nie jest geniuszem)

—Awans na 8 pozycje w tabeli (takie czasy,zawsze lepsze to niż nic)

Na —

Fenomenalny styl
Imponująca liczba strzałów do przerwy i na koniec (Lechia 22,Wisła 5)
Osman Chavez ma tylko jeden atut(siłę)
Pareiko nadal nie potrafi wykopać piłki
Bunoza grzeje ławe a na lewej obronie gra najlepiej w klubie

Edit/Zapomniałem o Gargule,rewelacyjny mecz,podwyżke mu dać!
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.04.2013 o godz. 17:42.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.04.2013, 17:41
Stawiam szesciopak temu, kto zrobi mala kompilacje udanych inaczej zagran Lukasza G. w tym meczu i jest to oficjalna deklaracja. Wstawianie tego parapilkarza do skladu skazuje nas na grę w 10 od paczatku meczu..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 01.04.2013, 17:53
gigant napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Wytrzymany kondycyjnie i na zero z tyłu. Wszystko idzie ku lepszemu.
Prima aprilis
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów