|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie spieszcie sie z podpisywaniem umów ,wielki zawirowania w nc+ zwolnili szefów od marketingu ,zaczynają się kajać i przyznawać do błędów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
"Z informacji Rzeczpospolitej wynika, że Marek Staniszewski nie brał udziału w pracach nad nową ofertą nc+ już od początku tego roku (był na zwolnieniu), a z pracownikami pożegnał się wcześniej" http://media2.pl/media/101578-Marek-...paign=textlink Mnie ciekawi taka rzecz: oficjalnie spółką, która jest właścicielem nc+ jest ITI Neovision, te osoby które mają Cyfrę + podpisały umowę ze spółką Canal + Cyfrowy. O ile jestem w stanie zrozumieć, że abonenci telewizji "n" mogą zostać przymusowo "zmigrowani" do nc+ (podpisywali umowę z ITI Neovision) o tyle nie rozumiem w jaki sposób może nastąpić przymusowa migracja abonenta Cyfry do nc+. Na mój gust musiałoby się to wiązać z zawarciem całkiem nowej umowy (a nie aneksu) z nową spółką. No bo jak to hipotetycznie by wyglądało: przychodzi pismo takie jak do abonentów enki z informacją, że obecnie posiadany pakiet (zawarty z Canal+Cyfrowy) zostaje po 30 kwietnia zastąpiony przez pakiet oferowany już przez inną firmę (ITI Neovision) i jak nie będzie reakcji w ciągu 14 dni to znaczy, że ktoś zawarł umowę z nową firmą pomimo braku jakiegokolwiek podpisu. Takie coś mogłoby być legalne? ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|