|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Uwaga, mamy problem. Kulawik źle wypada na konferencjach. Zamiast "Bot" powiedział "Katowice", a potem się upierał! Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, może. Bo obejdzie to tylko pojebów którzy szukają na siłę problemów. Którzy czyhają tylko na okazję żeby kogoś upodlić, przypiąć mu łatkę, opluć i wyszydzić. Oraz - rzecz jasna - bandy ich bezmózgich klakierów, którzy potrzebują tego typu podniet. Normalny kibic - nie, nawet nie kibic, każdy normalny i pozbawiony kompleksów człowiek - po prostu się uśmiechnie i za kilka dni o całej "sprawie" zapomni. Wypominanie komuś przejęzyczeń i uznawanie ich za argument za czymkolwiek to przejaw intelektualnego dna. Ja wiem - wzorce idą z góry. Jak ś.p. prezydent przekręcił nazwisko Boruca, to rechot debili słychać było do czasu katastrofy. Prawdopodobnie przeoczyłem etap, kiedy podobne zdziczenie stało się czymś naturalnym - stąd pewnie taka a nie inna reakcja. "Powiedział Katowice!". " I jeszcze się upierał!". Najeżdżam tutaj na "Weszło!", ale oni przecież w gruncie rzeczy tylko zaspokajają społeczne zapotrzebowanie. A ja od dłuższego czasu - jako jeden z nielicznych - nie wiem o co chodzi. Ktoś się przejęzyczył, ktoś palnął głupotę - zdarza się. Czy fakt, że Stuhr Jr ma znikomą znajomość historii kraju oznacza, że jest słabym aktorem? Wszyscy się pośmiali (może poza zainteresowanym) i temat umarł śmiercią naturalną. To przecież - w gruncie rzeczy - drobnostka. "Powiedział Katowice!". I ....?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.03.2013 o godz. 14:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
I nic.
Jak powiedziałeś powiedział i tyle. Głupotą jest się upierać ze fakt nie miał miejsca (vide Kulawik na konferencji) jak i głupotą jest mówić ze dzięki 'robieniu swoje' ma prawo tak mówić. Wpadka to wpadka po jaką cholerę szukać dla niej usprawiedliwienia? Cytat:
Racja. Dobrze by było narobić kwasu Bednarzowi. BTW Może wszyscy załapali że grają o własny byt - od trenera przez piłkarzy a skończywszy na sprzątaczkach w klubie. Powód: składnia
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.03.2013 o godz. 15:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak jakbyś nie wiedział że dla wielu forumowiczów to jak wypadasz na konferencjach jest najważniejsze ... ![]() Od Mourinho to szczotka w kiblu jest bardziej elokwentna ale gościa i tak nie przekonasz. Zostaw. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|