The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2013, 13:28
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
No dobrze, ale jak do tego dopasujesz bezsensowne wypowiedzi Tomka zależne od sytuacji?
Mam je gdzieś.
Do Holendra i Petrescu też dowalaliście się o konferencje. Liczy się to co na boisku, a teraz przynajmniej w dwóch meczach zobaczyłem jakieś sytuacje i zaangażowanie. Jak na ten skład to już jest nieźle...

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ale kto mógł przypuszczać że wszystko tak się potoczy w dół? Kto mógł przypuszczać że pojawi się Łysy? i w końcu kto mógł przypuszczać że zwolnienie holendra pociągnie za sobą tak poważne konsekwencje? Ja osobiście nie przypuszczałem...
Ja. Wystarczyło mieć dwie szare komórki na krzyż żeby zauważyć kto prowadzi nagonkę na holendrów i kto ma w tym interes. Jedyny minus, to że Czesiu 777 się u nas nie załapał, ale przynajmniej polski Guardiola trochę pensji wybrał.
Są teraz młodzi Polacy, co mecz jest walka (o utrzymanie, ale nie bądźmy drobiazgowi), Wisła jest właścicielką...

Kto mógł pomyśleć, że wraz z PMS wróci taktyczny neolit oraz szemrane transfery?
:facepalm:
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2013 o godz. 13:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów