|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sytuacja nie jest niby tragiczna, ale jakie mamy podstawy, by wierzyć, że ta drużyna jest w stanie ogrywać choćby taki Bełchatów czy Podbeskidzie? Żadne niestety.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Legia zremisowała z Bełchatowem? Fajnie, ale... My też. I to po kompletnie żenującej, wywołującej mdłości parodii gry w piłkę. Na razie zbyt wielu podstaw do optymizmu nie widzę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
o jakim optymizmie w sprawie Wisly w tym sezonie Ty mowisz |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No i Śląsk też się nie kwapi do walki o mistrza. Żenada, do tej pory nikt nie potrafił 2x wygrać i, oby ta passa, w przypadku Podbeskidzia się utrzymała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czarny koń rozgrywek Górnik Zabrze jak na razie przegrywa z Jagiellonią, która dostała sromotny oklep od Podbeskidzia i żenująco grającej Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
0:1 .Ja już zaczynam gubic się tej naszej Ekstraklasie.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ta liga chyba jest ustawiana.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Najlepiej chyba będzie jak na 4 kolejki przed końcem liderem bedzie Polonia Warszawa z przewagą 9 punktów. I wtedy oczywiście zacznie sprzedawać, by nie trzeba było wypłacać pensji za mistrza, bo to będzie oznaczało bankructwo. Przegra wszystko do końca, ale "goniący" Legia, Lech czy Śląsk z Górnikiem przegrają co najmniej po dwa mecze.
Tym sposobem mistrzem zostanie Polonia i zbankrutuje. Nie przystąpi do następnych rozgrywek. I to będzie kwintesencja naszej ekstraklasy. Jeszcze żeby królem strzelców został Korzym, a MVP Radović i mamy komplet. Puchar oczywiście dla Floty, która wygra w pierwszym meczu w finale PP z Jagą 4-0 i.... nie starczy jej kasy na rewanż, więc odda walkowera 0-3. Superpucharu oczywiście nie będzie, bo i po co, a poza tym musiałby grać Syndyk Polonii z Syndykiem Floty. To może nawet będzie finał tylko w ramach budowania marki zagrają w nim Jagiellonia jako finalista PP i wicemistrz Górnik. Finał w Ząbkach. A poza tym Flota awansuje do ekstraklasy, ale że zbankrutuje to w lidze pozostanie Podbeskidzie, które nie przystąpi więc awans uzyska 3 GKS Tychy, który będzie grał jesień w Jaworznie, a wiosnę w Rybniku.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 03.03.2013 o godz. 18:00.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sounds legit. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w tym momencie żeby obstawiać lige polską to tzreba być masochistą albo mieć kasy jak lodu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Raczej dostęp do przedmeczowych przecieków
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Sensacji ciąg dalszy Jaga wygrała w Zabrzu z Gornikiem. Liga będzie ciekawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
To w poniedziałek podganiamy czołówkę, nie?
![]() ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Polska liga jest jak francuska - lider traci punkty (PSG, Legia) a drużyny goniace niewykorzystuja szansy (Lyon, Gornik, Lech)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecze Lech- Polonia i Legia- Bełchatów niezłe dobrze sie oglądało .
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po kolejnym opuszczonym przeze mnie starcie ligi od razu nasuwają mi się trzy wizualne skojarzenia. Trafne może być jedno z nich, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby uznać, że zaistnieć mogą wszystkie na raz. Od razu uprzedzam, że nie są to żadne facjaty Skorży, czy Urbana, którzy każdorazowo niczym nasza kadra zaliczali falstarty na wiosnę nie potrafiąc przygotować drużyny poprawnie do rundy, nie jest to również malinowy nos Levego, ani galopujący Rumak, a zwłaszcza nie są to kaleki, które biegają (jak im się zachce po czwartkowym balecie w Operze) po boisku za ciężkie pieniądze, a zupełnie coś innego.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mnie na tym drugim telepało, trząsło i udało mi się wysiedzieć 10 min, a w przerwie przełączyłem.
Chyba się starzeje, bo kiedyś miałem większą tolerancję na "kopaninę" No ale oglądałem to na trzeźwo- może przy większej dawce alkoholu włączył bym II połowę. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Powód: http://zapodaj.net/images/8aa4046b7db73.jpg
Ostatnio edytowane przez des89 : 03.03.2013 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
fryzjer dalej działa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ostatnie dwie?
Lige to my mamy zenujaca od dawna a teraz obserwujemy jej najwieksze absurdy.To jest nie do pomyslenia by kolejny sezon wygladal tak, ze nikt nie chce wygrac ligi. Kolejny juz raz "faworyci" masowo traca punkty i zespol z gory tabeli nie potrafi wygrac 3-4 meczow z rzedu. Amica przegrywa z sabotowana przez wlasciciela Polonia. Legia remisuje ze slabiutkim i biednym Belchatowem. Gornik przegrywa z beznadziejna Jagiellonia, Slask remisuje z drwalami z kieleckiego tartaku. Wszyscy solidarnie ida na mistrza Zastanawiam sie ile pkt wystarczy do tytulu. 45? 47? Ubaw po pachy gdy obserwuje sie te zmagania pilkarskich paralitykow. Nie dziwota, ze do LM zaden polski klub nie moze wejsc skoro kandydaci do MP robia sobie jaja i dostaja od polskich ligowych leszczy. To jak maja skutecznie walczyc w el.LM z MISTRZAMI innych krajow, nawet takich jak Szwecja czy Cypr? Polska liga jest patologiczna pod kazdym wzgledem, poczynajac od organizacji, finansow, zarzadzania a konczac na poziomie sportowym i podejsciu kopaczy. Jednak ma ona swoja zalete. Jest w .... zabawna Zmagan o MP w naszej lidze nie nalezy postrzegac jako rywalizacji sportowej ale raczej jako parodie pilki noznej w wykonaniu komikow, ktorzy na codzien uwazaja sie za profesjonalnych pilkarzy.Cuda w tej lidze sie dzieja. Nie bede zdziwiony gdy okaze sie za pare lat, ze w tym oraz kilku ostatnich sezonach handelek dalej kwitl. Mozna postawic sobie jedno pytanie. Kto wygra lige w tym roku i dlaczego nie bedzie to Legia (bo ta tego nie potrafi)? ....a no ktos musi wygrac mimo, ze nikt nie chce ![]() Zupelnie serio. Powinno wprowadzic sie jakis przepis, ze jezeli MP na koniec ligi nie zdobedzie okreslonej liczby punktow to tytulu sie nie przyznaje a Polska nie zglasza "MP" do LM bo takiego "mistrza" to po prostu wstyd wystawiac w walce o tak prestizowe rozgrywki. Przynajmniej wstydu byloby mniej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I właśnie dlatego jestem przeciwny angażowi Nawałki w Wiśle. Wszystko w tej gównianej lidze, jest dziełem przypadku a nie umiejętności.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jakiego przypadku
. Liga ma być atrakcyjna, czyli przewidywalna tylko dla wybranych.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Szkoda, że nie mam wglądu za kulisy.
Obstawienie dobrze wyników 3 meczów tej kolejki to byłaby spokojnie stawka x70. I obok utrzymania się Wisły tylko to mnie interesuje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś tu wrzucił konto fb asystenta bramkowego Borskiego. Spróbuj zagadać...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pojawił się film z tego "ataku" Małka na Olszara.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uwLbx8ssfho Mimo, że to Małek, to jednak ten PZPN trochę przegiął. Jeśli go zawieszać, to za to, że jest beznadziejnym sędzią, a nie za takie "ataki". Zawiesić powinni przede wszystkim Olszara za pajacowanie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|