The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2013, 17:19
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Czym zasłużył?

Naprawde nie wiesz czym Tomek Kulawik zasluzyl sie Wisle
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.03.2013, 17:41
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
Naprawde nie wiesz czym Tomek Kulawik zasluzyl sie Wisle
Ahh, no tak racja zapomniałem ze w Wiśle 5 minut znaczy cały sezon albo i więcej. Jego 5 minut to juz minęło. Z tej mąki chleba nie bedzie. A to ze kiedys był dobrym piłkarzem NIC nie zmienia.

Edit: Wiesz czym Bogusław Cupiał na przykład zasłużył się w Wiśle? NA TRENERA GO!
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2013, 17:48
Ahh, no tak racja zapomniałem ze w Wiśle 5 minut znaczy cały sezon albo i więcej. Jego 5 minut to juz minęło. Z tej mąki chleba nie bedzie. A to ze kiedys był dobrym piłkarzem NIC nie zmienia.
Mąką tu niestety jest cała masa przepłacanych, przeciętnych, kiepskich, a nawet beznadziejnie słabych piłkarzy. Tak, z tej mąki nic nie będzie, tu nawet David Copperfield nie pomoże. O Kulawiku za wcześnie cokolwiek powiedzieć, dostał rozbitą, słabą drużynę i robił co mógł. Jedyne o co mogę mieć pretensje do Kulawika to o głupie gadanie. Powinien ograniczać słowa , bo daje pożywkę hejterom na wyśmiewanie go.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.03.2013, 14:45

Edit: Wiesz czym Bogusław Cupiał na przykład zasłużył się w Wiśle? NA TRENERA GO!
Kulawik przy Probierzu to super trener, jak tamten spieprzył dwa sezony to nie płakałeś...

To że kiedyś był przez lata kapitanem Wisły bardzo dużo zmienia, jeżeli tego nie rozumiesz to pogadaj z kimś kto grał kiedyś choćby w okręgówce.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.03.2013, 22:20
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Kulawik przy Probierzu to super trener, jak tamten spieprzył dwa sezony to nie płakałeś...

To że kiedyś był przez lata kapitanem Wisły bardzo dużo zmienia, jeżeli tego nie rozumiesz to pogadaj z kimś kto grał kiedyś choćby w okręgówce.
Chętnie się dowiem co zmienia i gdzie to widać. Poważnie bo tego zupełnie nie czaję.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.03.2013, 22:40
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Chętnie się dowiem co zmienia i gdzie to widać. Poważnie bo tego zupełnie nie czaję.
No zmienia bo to jest tak jak np. z siostrzencem Bedziesz mial firme i przyjdzie siostra i poprosi Cie o przyjecie jej syna... nie odmowisz wiadomo A siostrzeniec totalnie nie kumaty, spieprzy milion spraw i go dopiero wtedy zwolnisz ale przynajmniej dales mu szanse i tak to z Kulawikiem jest wlasnie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.03.2013, 16:12
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
To zmienia, że oni wszyscy grają w Wiśle i taki Kulawik może im puścić siebie w koszulce z Białą Gwiazdą i pokazać do jakich piłek się biega grając z nią na piersi. Tylko tyle i aż tyle. Może to wytworzy zespołowość, podniesie zaufanie jednego do drugiego i taki Chrapek nie będzie zaskoczony podaniem piętą...

Każdy dobry, a może i nie tylko dobry piłkarz wie o co chodzi, problem w tym aby tak tajemnicę przekazać żeby sprowadzała się do schematów w których uczestniczy bezpośrednio 2,3,4 zawodników. Reszta odpowiednio asekuruje. Proste jak drut. Tylko, że niewielu potrafi.

Dlatego cóż może powiedzieć Kulawik po takim meczu? Walka była, chaotyczna ale z determinacją, ktoś się tam dziwił że ostatnie 15 minut coś się działo. Moim zdaniem ten fakt przy takim wyniku jest obowiązkowy i daje iskierkę nadziei.

madziar napisał(a):Wyświetl post
No zmienia bo to jest tak jak np. z siostrzencem Bedziesz mial firme i przyjdzie siostra i poprosi Cie o przyjecie jej syna... nie odmowisz wiadomo A siostrzeniec totalnie nie kumaty, spieprzy milion spraw i go dopiero wtedy zwolnisz ale przynajmniej dales mu szanse i tak to z Kulawikiem jest wlasnie
W pewnym stopniu masz rację Wisła w stosunku do Kuli, Moskala, Franka i innych swoich byłych piłkarzy winna jest szacunek i szansę. Nie za frajer tylko za lata ambitnej gry i postawę, którą prezentowali w koszulce Wisły. Więc wybacz ale Twoje porównanie jest delikatnie prowokujące i nie na miejscu. Bardziej by pasowało pół roku temu. Gdzie byłeś?

Nie twierdzę że Kula jest super, moim zdaniem Kazimierz był lepszy, a gdyby wzorem szwedzkim poprowadzili Wisłę, to tylko naprawdę fachowiec byłby lepszą alternatywą .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.03.2013 o godz. 16:56.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.03.2013, 16:44
To zmienia, że oni wszyscy grają w Wiśle i taki Kulawik może im puścić siebie w koszulce z Białą Gwiazdą i pokazać do jakich piłek się biega grając z nią na piersi. Tylko tyle i aż tyle. Może to wytworzy zespołowość, podniesie zaufanie jednego do drugiego ....
Ech... Dla mnie brzmi to jak motywowanie kadry narodowej za pomocą video drużyny Górskiego czy Piechniczka.
Choć mnie Twoja podpowiedź nie przekonuje to dziękuje za nią. Będę miał na uwadze Twoje słowa.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 04.03.2013, 23:04

No akurat ja różnicy miedzy nimi nie widze. I co z tego ze był kapitanem Wisly przez kilka lat? Tamtej Wisły juz nie ma. Teraz ma prowadzic grupe najemników którzy to mają głęboko gdzieś. Szacunek kibiców bedzie miał zawsze ale to mu nie pomoże jezeli ma problemy z dotarciem do skorokopow czy przygotowania jakiejkolwiek taktyki na mecz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów