|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ahh, no tak racja zapomniałem ze w Wiśle 5 minut znaczy cały sezon albo i więcej. Jego 5 minut to juz minęło. Z tej mąki chleba nie bedzie. A to ze kiedys był dobrym piłkarzem NIC nie zmienia.
Edit: Wiesz czym Bogusław Cupiał na przykład zasłużył się w Wiśle? NA TRENERA GO! ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mąką tu niestety jest cała masa przepłacanych, przeciętnych, kiepskich, a nawet beznadziejnie słabych piłkarzy. Tak, z tej mąki nic nie będzie, tu nawet David Copperfield nie pomoże. O Kulawiku za wcześnie cokolwiek powiedzieć, dostał rozbitą, słabą drużynę i robił co mógł. Jedyne o co mogę mieć pretensje do Kulawika to o głupie gadanie. Powinien ograniczać słowa , bo daje pożywkę hejterom na wyśmiewanie go.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To że kiedyś był przez lata kapitanem Wisły bardzo dużo zmienia, jeżeli tego nie rozumiesz to pogadaj z kimś kto grał kiedyś choćby w okręgówce. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chętnie się dowiem co zmienia i gdzie to widać. Poważnie bo tego zupełnie nie czaję.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Bedziesz mial firme i przyjdzie siostra i poprosi Cie o przyjecie jej syna... nie odmowisz wiadomo A siostrzeniec totalnie nie kumaty, spieprzy milion spraw i go dopiero wtedy zwolnisz ale przynajmniej dales mu szanse i tak to z Kulawikiem jest wlasnie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Każdy dobry, a może i nie tylko dobry piłkarz wie o co chodzi, problem w tym aby tak tajemnicę przekazać żeby sprowadzała się do schematów w których uczestniczy bezpośrednio 2,3,4 zawodników. Reszta odpowiednio asekuruje. Proste jak drut. Tylko, że niewielu potrafi. Dlatego cóż może powiedzieć Kulawik po takim meczu? Walka była, chaotyczna ale z determinacją, ktoś się tam dziwił że ostatnie 15 minut coś się działo. Moim zdaniem ten fakt przy takim wyniku jest obowiązkowy i daje iskierkę nadziei.
Nie twierdzę że Kula jest super, moim zdaniem Kazimierz był lepszy, a gdyby wzorem szwedzkim poprowadzili Wisłę, to tylko naprawdę fachowiec byłby lepszą alternatywą .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.03.2013 o godz. 16:56.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Choć mnie Twoja podpowiedź nie przekonuje to dziękuje za nią. Będę miał na uwadze Twoje słowa. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No akurat ja różnicy miedzy nimi nie widze. I co z tego ze był kapitanem Wisly przez kilka lat? Tamtej Wisły juz nie ma. Teraz ma prowadzic grupe najemników którzy to mają głęboko gdzieś. Szacunek kibiców bedzie miał zawsze ale to mu nie pomoże jezeli ma problemy z dotarciem do skorokopow czy przygotowania jakiejkolwiek taktyki na mecz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|