The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2013, 13:01
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
a co nam broni poskładać świetnie kadrę z Polaków plus Czechów i Słowaków w odpowiednich proporcjach oczywiście , bo ja nie widzę większych problemów po za tym ze kosztowało by nas to trochę więcej niż Victorie i u nas wynik chce sie na juz.
nie wiem co Nam broni, ale wiem ze jest jeszcze 15 druzyn w ekstraklasie w tym kilka z pieniedzmi i ...one jeszcze tak nie zrobiły. Tylu debili mamy w Polsce ze jeszcze na to nikt nie wpadł, czy moze ten pomysł jest nie do zrealizowania z wielu powodów?
No chyba ze myślicie ze kibice zaczynając od Bełchatowa i Podbeskidzia kończąc na Lechu i Legii nie chca by ich druzyna była najlepsza i osiągała same sukcesy.
p.s. Najepsi z tych regionów grają w Bundeslidze, a My możemy mieć maksymalnie Tomka Jirsaka albo Vladka Vidliczke.

Lemoniadowy : of course ze w Polsce 75% transferów to transfery przez znajomosci albo pilkarza albo menago.To taki nasz odpowiednik scoutingu. Moze i Jirsak był przepłacony, był jaki był ale wole go od Bruda, po za tym papiery miał niezłe, a że wyszło jak wyszło. No ale dzis stan mamy taki ze pewnie 75.000 euro bysmy nie zapłacili a wtedy daliśmy 10x tyle. Bieda panie, bieda. Teraz naszym jedynym argumentem w rozmowe z piłkarzem jest ...Kraków jako fajne miejsce do życia. Aspektów sportowych zero.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.02.2013 o godz. 13:22.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2013, 13:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie wiem co Nam broni, ale wiem ze jest jeszcze 15 druzyn w ekstraklasie w tym kilka z pieniedzmi i ...one jeszcze tak nie zrobiły. Tylu debili mamy w Polsce ze jeszcze na to nikt nie wpadł, czy moze ten pomysł jest nie do zrealizowania z wielu powodów?
No chyba ze myślicie ze kibice zaczynając od Bełchatowa i Podbeskidzia kończąc na Lechu i Legii nie chca by ich druzyna była najlepsza i osiągała same sukcesy.
p.s. Najepsi z tych regionów grają w Bundeslidze, a My możemy mieć maksymalnie Tomka Jirsaka albo Vladka Vidliczke.
ale powiedz ze wiele transferów w Pl nie wygląda tak jak by były robione dla zrobienia kasy na "lewo" a nie po to aby wzmocnić zespół.

PS nie myślę ze nas stac do wyciągnięcia najlepszych wystarczyło by solidnych i odpowiednio nie drogich, przecież transfer Jirsaka juz na dzień dobry wyglądał na przepłacony
alejasienieznam
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów