|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dokładnie!
Od pojawienia się "motywatora" kulturę gry zastąpiła bezładna pacanówka w której nawet nieźli gracze nie wiedzieli o co chodzi. A chodziło o kopanie do przodu i bezmyślne bieganie. Taki stan trwał ponad pół roku nie dziwota że wszyscy pozapominali jak grać. Kula niestety mimo że wie co trzeba robić, najwyraźniej ma problemy z przekazaniem tego grajkom. Moje lekarstwo? Na kolanach do Moskala! ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli się nie nadaje. Nie ma co zbytnio dywagować. Jak jeszcze jakiś czas temu uważałem ze jest adekwatnym trenerem na tą drużynę to teraz uważam ze jest zwyczajnie za słaby. I nie chodzi tu o warsztat.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|