|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ka(sa)pusta
Piłka Nożna napisał(a):
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Alan Uryga chce przedłużyć kontrakt!
Jeden z najlepiej rokujących Wiślaków młodego pokolenia - Alan Uryga zdradza nam kulisy prowadzonych rozmów w sprawie przedłużenia kontraktu, podsumowuje dotychczasowe swe poczynania na obozie w Belek i ocenia postawę Patryka Małeckiego. Więcej Alan Uryga chce przedłużyć kontrakt! ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
notabene Stolarski to ogromny talent , szczególnie w grze ofensywnej , jeśli z niego zrobią drugiego Burligę to zmarnują chłopakowi kariere |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A ja myślałem, że to Kulawik skład ustala. Dobrze wiedzieć...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kto rządzi drużyną (mówi Kosowski):
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Panowie, mam takie pytanie. Nie jestem za bardzo ogarnięty, jeśli chodzi o ksywy piłkarzy, więc pytam, kto dostał przydomek "Seler"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj Gordan Bunoza obchodzi 25. urodziny. Wszystkiego najlepszego Buni, samych radosnych chwil w życiu i pociechy z syna!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Cytat:
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ty jesteś spokrewniony z Małeckim?
Pytam, ponieważ za każdym razem, gdy padnie słowo krytyki w kierunku Patryka starasz się go zaciekle wybielać. Nawet teraz musiałeś wcisnąć "szpilkę". Zluzuj, to tylko piłkarze. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Często ta krytyka mija się z prawdą i powielane są historie a raczej już baśnie na temat różnych zawodników. Np. taki Garguła. Obarczany łakomstwem na pieniądze, dla wszystkich to może tak wygląda, lecz prawda jest zgoła inna. Gołoś, Mały czy Garguła to są ludzie którzy potrafili pomóc gdy zachodziła taka potrzeba, bez interesownie - zaznaczam, na różnych płaszczyznach. Dla jednych to tylko piłkarze, dla innych ludzie. Koniec tematu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.02.2013 o godz. 16:40.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a na Sikorskiego to krzyczałes czy nie?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Sikorski to się czym zasłużył? Fryzurą? Bo może coś mnie ominęło, skoro ma taki zarąbisty fanklub.
Nie porównuj austriackiej przybłędy do Patryka, czy nawet "Orbita". Przyszedł, pokopał się po czole, za pół roku może będzie w Cracovii. Jak Matusiak. EDIT: Taka dygresja, ale nie pamiętam żebyś się aktywował kiedy ludzie nap. na Burligę czy Bruda. Chodzi o to, że nie ściągnął ich Jacek, czy o stylówę właśnie? Chciałbym wiedzieć którzy słabi piłkarze są pod szczególną ochroną i dlaczego nie są to wychowankowie (przyjmując terminologie UEFA) klubu?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2013 o godz. 17:41.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Krzyczałem? Nazwałem go parapiłkarzem, bo tyle o nim wiem. W tej kwesti się nie mylę.
A ty nie świruj z takimi idiotycznymi podchodami.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.02.2013 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Ps. Ponoć jest też fighterem i nie jednego użytkownika chciał już bić :] tak, ta- czytam uważnie, Dariook bez napinki Co do sytuacji, pewnie sa jasno okreslone reguły kto się spóźnia ten robi za "ciecia" i tyle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z Orbitem to na mój gust rozmowa była krótka. Chłopaku nazwisko ci w gazetach skracają do pierwszej litery to my ci przelew też lekko skrócimy albo sięgniemy do szuflady a tam jest oświadczenie które podpisała że żadnymi meczami nie handlowales. To się Orbit zgodził. Czysta kalkulacja.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Natomiast postawa kibiców szydzących z niego i forumowych super znafców określających go jako "przybłęda", "parapiłkarzy", "piłkarski analfebeta" świadczy o tych kibicach źle. Nie dziwne więc, że ktoś Sikora próbuje bronić. Na razie wygląda na to że Patryk jest w formie i na pewno zasłużył już na uznanie za dotychczasowe dokonania. Ale ma mieć z tego powody fory Ty byś pewnie Wolfy głaskał tą gwiazdeczkę ... a ja uważam że Mały stanie się dobrym zawodnikiem tylko pod rządami surowego trenera. A te twoje wywody kto kogo sprowadził są już śmieszne .... Nie masz z tym kłopotów ? dowal Bednarzowi że pozwolił wysłać Małego do Turcji a ... potem pochwal, że go ściągną z powrotem ... To bez sensu.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.02.2013 o godz. 20:47.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wiesz, że Patryk ma obowiązujący kontrakt z Wisłą, a Turcy skorzystali z prawa do nieprzedłużenia wypożyczenia? Łysa Pała miała w tej kwestii tyle do powiedzenia co ja, więc nic dziwnego że nic nie schrzaniła.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.02.2013 o godz. 22:38.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
ale z II drużyną Eskişehirspor .... (ewentualnie w Polsce z ME) Nie sądzę też że umowa wypożyczenia dopuszcza zrezygnowanie z wypożyczania w każdej chwili i to jednostronnie .. (bez zgody Wisły). Oczywiście umowy nie znam więc to tylko moje przypuszczenie. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grantar weź pod uwagę fakt że głównym motorem napędowym całego wypożyczenia był sam Małecki - z końcem sezonu mógł skorzystać z prawa Webstera i odejść z klubu - rozbijało się o kasę. Także miał w ręce atuty które gwarantowały mu skonstruowanie umowy wypozyczenia pod niego. Jak się zastanowić... chyba wszystkim na rękę byłby taki zapis - Wiśle, Turkom i samemu Małeckiemu (gwarantuje mu wszakże miękkie lądowanie).
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Z tym tylko że Mały nie chciał opuszczać Wisły. Zrobił się delikatnie mówiąc smród medialny wokół jego osoby, co niestety przeniosło się na klub po niefortunnej decyzji . I oczywiście, dlatego po przywróceniu do pierwszej drużyny tylko wypożyczenie(banicja) wchodziło w rachubę. Miała być Anglia, z czego Patryk był zadowolony, jednak kluby nie doszły do porozumienia więc pozostała lepiej płatna opcja - Turcja. Prawo Webstera to kolejna baśń z 1001 nocy...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.02.2013 o godz. 12:52.
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|