The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2013, 20:34
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?

Chodziło mu pewnie o Szechtera z GW. Tam od samego początku "wiarygodnie" preparowano newsy z pijanym Błasikiem, jak nie wyladuję to mnie zabije, kłotniami na lotnisku, po lansowanie głupot sprzecznych z prawami fizyki (nie zapominając oczywiście o pancernej brzozie).
Odpowiedz cytując
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 01:11
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chodziło mu pewnie o Szechtera z GW. Tam od samego początku "wiarygodnie" preparowano newsy z pijanym Błasikiem, jak nie wyladuję to mnie zabije, kłotniami na lotnisku, po lansowanie głupot sprzecznych z prawami fizyki (nie zapominając oczywiście o pancernej brzozie).

To ze wyborcza klamie wiemy nie od dzis i nikt tutaj tego nie podwaza chodzilo o Nasz dzienik. Niektorzy tutaj ufaja temu medium jak male dziecko matce.

BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Obudziłeś się po parodniowym letargu? Przecież wczoraj była konfrontacja i ta druga strona się nie pojawiła....

Tak wogóle nie doczekałem się odpowiedzi na zadane kiedyś pytanie...

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3067

Wiec mozan sprawe zgosic w prokuraturze...
Zaniechanie obowiazkow, Mataczenie w sprawie, wprowadznie w blad opini publicznej oraz urzedow panstwowych, ale o tym juz pisalem, zreszta nie jestem prawnikiem...
Trzeba tylko zaczac dzialac a nie gadac i gadac bez konca ...

A co do pytania, to sie pomysliles, odpowiedzialem juz dawno ale nie ulatwie Ci zadania i poszukaj sobie sam. Mozliwe ze odpowiedz znajdziesz w temacie politycznym... (zmienilem zdanie- mala podpowiedz Ci sie przyda )

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Zacznij się wypowiadać na poziomie, poczytaj trochę o temacie w sprawie którego chcesz głos zabierać, bo na razie jedyną osobą, która pali głupa jesteś Ty (no i Twój jeszcze młodszy kolega)...

Też nie zrozumiałem "porównania" - to może Ty mi uświadomisz co kolega "taki młody" miał na myśli? Jakież to mamy w Polsce wg Ciebie media na które mógłbym się powołać, byście byli usatysfakcjonowani?
I znowu papuga sie znalazl mialem racje temacie politycznym ze na Was nie mozna powiedziec zlego slowa bo atakujecie watahą

A co do porownania jest bardzo proste, tylko trzeba umiec smiac sie z siebie po protu w pPolsce nie ma niezaleznych mediow i w tym caly jest ambaras. Wiki(swinio)pasy, Wybiórcza, oraz N(W)asz dziennik mozna wrzucic do jednego wora.
Atakujecie lemingi od Tuska bedac sami lemingami od Kaczynskiego i to jest bardzo smieszne Jak mozecie wirzyc politykom, spedzac tutaj tyle godzin poswiecac temu tyle energii, szanowac politykow bardziej od braci po szalu? Matke ojca tez zwyzywasz od lemingow lewakow komuchow jak nie pojdzie do urny stwierdzajac ze nie ma na kogo glosowac , poniwaz i PO i PIS to jedno wielkie bagno?
Ostatnio edytowane przez qqxlan : 07.02.2013 o godz. 01:30.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów