|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przeczytałem pierwszych kilka zdań. Powiedzcie mi proszę czyje opinie miała przedstawić tv NG jak nie komisji Milera i MAK? Czy kłamstwem jest, że to "oni" badali tę katastrofę? Nie wiem co kto oczekiwał po tym filmie?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Dodac do tego trzeba, ze to są badz co badz OFICJALNE raporty, wiec tez nie rozumiem oburzenia. Oni zawsze sie własnie na takich raportach opierają wiec czemu mieliby zrobic cos innego w tym przypadku. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bo już od dawna wiadomo że oficjalne raporty to stek bzdur. Tym filmem stacja pokazała swoje zakłamane oblicze, a niektórzy wierzyli że zakłamani nie są. No ale jak im zyski w rosji wzrosły o 300 % to co sie dziwić.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Raport komisji Macierewicza też jest oficjalnym raportem sejmowym - jak każdy który w Sejmie powstaje, ba przez nikogo nie podważonym merytorycznie. Ale nawet jeśliby nie brać go pod uwagę to taka stacja jak NG która ma cała serię filmów o katastrofach lotniczych i doświadczonych współpracowników z branży lotniczej powinna ten raport prześwietlić czy jest on spójny ze standardami światowymi i czy wnioski moga być wyciągane nie badając wraku, bez symulacji, bez badania brzozy, bez badań pirotechnicznych i wielu innych spraw. Wtedy myślę nikt nie miałby do nich pretensji .
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|||
http://polska.newsweek.pl/mak--skoru...62110,2,1.html Cytat:
![]() Wieża kontroli lotu w rzeczywistości: ![]() Killzone napisał(a):
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Nikołaja_Burdenki
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 28.01.2013 o godz. 10:40.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|