|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
A co z Meliksonem? Był fenomenem a potem spadł boleśnie Strasznie, Wojciech Kowalczyk napisał artykuł, że są zawodnicy, którzy jak im mówisz „zagraj w prawo” to zagrają w lewo i jest źle, są zawodnicy, którzy jak mają zagrać w prawo, to zagrają w prawo i jest dobrze, a są zawodnicy którym krzyczysz zagraj w prawo, to on zagra w lewo i będzie lepiej. Takim zawodnikiem był Meliskon. Tak jak na Legie chodzi się dla Ljuboji, tak na Wisłę się chodziło dla Meliksona. Szkoda, naprawdę. Zdaję sobie sprawę, że gdyby został, to grałby na tym samym poziomie, ale mimo wszystko szkoda, tym bardziej, że chyba nie był ostatnim lamusem. Tak się złożyło, że chodziliśmy na tę samą siłownię. Zwykle zawodnicy po treningu leżą na kanapie i grają na playstation, a potem idą na dyskotekę, a jego i Bitona spotykałem bardzo często. Czyli z jednej strony miał pewne przejawy profesjonalizmu, a z drugiej czasami perfidnie przechodził koło meczu. Od kiedy chodził na tą siłownie? Może zatracił tam dynamikę? Nie wiem od kiedy. Ale on nie chodził tam też pakować. Biton powiedział zresztą, że to trening ogólnorozwojowy połączony z elementami jogi, o ile się nie mylę. A po Meliksonie widać było, że wbrew pozorom ma trochę siły. Bardzo dużo się podciągał, co mnie zdziwiło, bo wydawał się chucherkiem, a potrafił się z dwadzieściakilka razy z nachwytem podciągnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|