The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2013, 15:44
http://wsad.it/gosc/quioto-nie-wiedz...st-wypozyczony

Dobry wywiad z Ćwiąkała o Wiśle.
Odpowiedz cytując
Ventigo
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 25.01.2013, 16:20
muerte napisał(a):Wyświetl post
http://wsad.it/gosc/quioto-nie-wiedz...st-wypozyczony

Dobry wywiad z Ćwiąkała o Wiśle.
To jest ciekawe:

A co z Meliksonem? Był fenomenem a potem spadł boleśnie
Strasznie, Wojciech Kowalczyk napisał artykuł, że są zawodnicy, którzy jak im mówisz „zagraj w prawo” to zagrają w lewo i jest źle, są zawodnicy, którzy jak mają zagrać w prawo, to zagrają w prawo i jest dobrze, a są zawodnicy którym krzyczysz zagraj w prawo, to on zagra w lewo i będzie lepiej. Takim zawodnikiem był Meliskon. Tak jak na Legie chodzi się dla Ljuboji, tak na Wisłę się chodziło dla Meliksona. Szkoda, naprawdę. Zdaję sobie sprawę, że gdyby został, to grałby na tym samym poziomie, ale mimo wszystko szkoda, tym bardziej, że chyba nie był ostatnim lamusem. Tak się złożyło, że chodziliśmy na tę samą siłownię. Zwykle zawodnicy po treningu leżą na kanapie i grają na playstation, a potem idą na dyskotekę, a jego i Bitona spotykałem bardzo często. Czyli z jednej strony miał pewne przejawy profesjonalizmu, a z drugiej czasami perfidnie przechodził koło meczu.

Od kiedy chodził na tą siłownie? Może zatracił tam dynamikę?
Nie wiem od kiedy. Ale on nie chodził tam też pakować. Biton powiedział zresztą, że to trening ogólnorozwojowy połączony z elementami jogi, o ile się nie mylę. A po Meliksonie widać było, że wbrew pozorom ma trochę siły. Bardzo dużo się podciągał, co mnie zdziwiło, bo wydawał się chucherkiem, a potrafił się z dwadzieściakilka razy z nachwytem podciągnąć.

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.02.2013, 02:08
Ventigo napisał(a):Wyświetl post
To jest ciekawe:

A co z Meliksonem? Był fenomenem a potem spadł boleśnie
Strasznie, Wojciech Kowalczyk napisał artykuł, że są zawodnicy, którzy jak im mówisz „zagraj w prawo” to zagrają w lewo i jest źle, są zawodnicy, którzy jak mają zagrać w prawo, to zagrają w prawo i jest dobrze, a są zawodnicy którym krzyczysz zagraj w prawo, to on zagra w lewo i będzie lepiej. Takim zawodnikiem był Meliskon. Tak jak na Legie chodzi się dla Ljuboji, tak na Wisłę się chodziło dla Meliksona. Szkoda, naprawdę. Zdaję sobie sprawę, że gdyby został, to grałby na tym samym poziomie, ale mimo wszystko szkoda, tym bardziej, że chyba nie był ostatnim lamusem. Tak się złożyło, że chodziliśmy na tę samą siłownię. Zwykle zawodnicy po treningu leżą na kanapie i grają na playstation, a potem idą na dyskotekę, a jego i Bitona spotykałem bardzo często. Czyli z jednej strony miał pewne przejawy profesjonalizmu, a z drugiej czasami perfidnie przechodził koło meczu.

Od kiedy chodził na tą siłownie? Może zatracił tam dynamikę?
Nie wiem od kiedy. Ale on nie chodził tam też pakować. Biton powiedział zresztą, że to trening ogólnorozwojowy połączony z elementami jogi, o ile się nie mylę. A po Meliksonie widać było, że wbrew pozorom ma trochę siły. Bardzo dużo się podciągał, co mnie zdziwiło, bo wydawał się chucherkiem, a potrafił się z dwadzieściakilka razy z nachwytem podciągnąć.

Ćwiąkała na siłowni hahaha
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów