|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tez mi sie to wsztsko nie podoba.Nie tak ma to byc.
Niemiec mowi a tamten tlumaczy do nikogo.Jak Wenta mowil to kazdy sluchal i juz wiedzial ,tutaj nie ma chemii zupelnie... A mecz to katastrofa i wstyd ,Egpicjanie dzis walczyli wiecej ze Slowenia.Ja niewiem jak mozna byl tak zagrac ciotowato druga polowe.Zenada Panowie,kiedys byliscie synonimami walki do upadlego dzis to wszytsko psujecie... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
||
Można walczyć i walczyli całą pierwszą połowę, tyle że samą walką się nie wygra. Zwłaszcza kiedy przeciwnik też walczy. Mecz dał obraz jak wygląda reprezentacja mająca trenera mówiącego innym językiem, a to tłumaczenie nadawało sie do kabaretu. Węgrzy mają pakę, a my burdel, jak w każdej dziedzinie od pięciu lat. Nie ma sie co dziwić.
Czyli takie jakie były przed 2007, wtedy nikt się nie spodziewał ze mamy drużynę na medal. A nagle nie wiadomo skąd i trener się znalazł i zawodnicy i walczyli bez przestojów. Niestety poziom sportu jest zwierciadłem nastrojów w kraju. drużyna albo czuje siłę, wspólnotę, odpowiedzialność i gra żeby wygrywać, albo jest bo jest i gra żeby nie zawalić. Dokładnie tak jak władza. Węgrzy 5 lat temu też byli ogórkami. Wystarczyły dwa lata rządów Orbana i prawie zdobyli medal olimpijski, a my możemy im skoczyć, patrz ilość medali w Londynie.
Teraz układ z Wentą się wypalił, g... prawda. Po prostu Wenta nie dawał sie ustawiać po kątach. Tak jak swego czasu Benchaker, to mu robili krecią robotę. Piszesz mieliśmy pokolenie, to co nowe nie urosło? Co z chłopakami mającymi w 2007 14-15 lat? Myślę że motywację mieli, więc dlaczego w 40 milionowym kraju nie wyszkolono żadnego? Dzisiaj w polskim sporcie wyniki robią tylko ci którzy z władzami nie mają nic wspólnego. Nawet medale na olimpiadzie zdobywali ci którzy przygotowywali się na własną rękę. Niestety ryba psuje się od głowy. Jak głowa jest zdrowa to cała reszta skutecznie funkcjonuje. Patrz Węgry.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.01.2013 o godz. 11:07.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|