|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
Więc jeśli katastrofa jest niewyjaśniona pieniądze powinny zostać zwrócone... Jeśli hipoteza z zamachem potwierdzi się kasa zostanie u ubezpieczyciela, jeśli to tylko przypadek i zrządzenie losu kasa przyznana zostanie na nowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To dlaczego pieniądze zostały tak szybko przyznane skoro sprawa nie jest wyjaśniona? Argument dla rodzin żeby siedziały cicho? Czy znajdziesz jakieś inne wytłumaczenie. A jak się okaże że to był zamach to co? Myślisz że nie będzie żadnych odszkodowań dla rodzin? Tylko, że nie wypłaci ich ubezpieczyciel, a odpowiedzialny za przygotowanie i bezpieczeństwo przelotu. Czyli? Pewnie o tym zdecyduje sąd choć raczej nie będzie miał trudności. Oglądałeś film, czy masz ważniejsze sprawy .
.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.01.2013 o godz. 21:57.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Marta przyjęła pieniądze bo nie chciała się wyłamywać, natomiast dowodem na to, że ma je w dupie jest jej chęć wyjaśnienia całej prawdy mimo, że lemingi straszą że może sie to wiązać z utratą odszkodowania. To chyba oczywiste. Twoim zdaniem kwestia odszkodowań jest w tym temacie najistotniejsza? Czy potrafisz się jedynie do kogoś przyp.... stąd Twoje umiłowanie tego wątku? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Trafiłem w internecie na wypowiedzi prof astrofizyka Pawła Artymowicza (you-know-who) - nowego eksperta komisji Laska i wiodących mediów, na temat przyczyn katastrofy smoleńskiej. W zasadzie to po co Ci ludzie cokolwiek badali, skoro już 11.04.2010 r. (dzień po katastrofie!) wiedzieli co tam się stało:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|||||
|
Ciekawy artykuł Witolda Gadowskiego.
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AYALA napisał(a):
![]() Lasek napisał(a):
Lasek napisał(a):
Monika Olejnik napisał(a):
I odpowiedź Marka Dąbrowskiego, eksperta Zespołu Parlamentarnego, na wynurzenia Laska: http://niepoprawni.pl/blog/2140/smol...rem-laskiem-co Fragment: Cytat:
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 23.01.2013 o godz. 21:48.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|